En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Maşallah benimkilerde anca sopayla halı silkeler üstüme pat pat

Bizde yasak halı silkelemek,yönetimin aldığı kararlar var onlar uygulanıyor bizde.

Bizim kalorife ayarı sorunu var ..birde apartmana hasta köpek giriyormuş şikayet eden olmis

Yazı asıldı kapıyı kapatalım köpek giriyor diye

Dün biri yazıyı yırtıp atmış kim yaptıysa

Bizdede bir dönem kedi vardı asansörde hayatı geçiyordu kapıya filan tuvaletini yapıyordu.
Ondan şikayetçiydik ne olduysa yok oldu birden.

Biri müteahhit aylık 1000 lira giren var kızım sen ne diyorsun bizimki 500 Luk tek giren de var karı koca görende var

Sizin zengin binaymış

Tamam çocuk yaparda ana baba olarak uyarmakta onların görevi zaten.

Allah seni ikinci öğretim güldürdün .
Benimkilerde küçük çocuk yok ama kendileri öyle bir yürür ki tak tak terlikle ay ay Allah yardımcımız olsun
kadın her gün her gün o parkeleri kazıyor resmen bir gün eşime dedim ki üst komşumuz arkeologmuş mesleğini aşkla yapıyor dedim anlamadı esprimi

kadın her gün her gün o parkeleri kazıyor resmen bir gün eşime dedim ki üst komşumuz arkeologmuş mesleğini aşkla yapıyor dedim anlamadı esprimi
Bizimkide supururken öyle çok titizler kendilerine ama kendileri temiz olsun alttaki önemli değil .

Aynen ayransiz olmazValla bunaliyom her gun ne yapayim diye.. dun normal yemek yaptim biri yedi biri yemedi bugun yine hamura dondum
Vallahi ya rahmetli annem arardi beni bekarken isteyim kızım ne yemek yapayım anne ne istiyorsan yap bana niye soruyon derdim
Şimdi aynı ben eşimi arıyorum ne yemek yapiyim ya diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…