En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .

Ödeme miktarı yüksek değilse sorun yok zaten.
İhtiyacı olanın alması zaten mantıklı,en azından parayı kullanmış oluyor.

Ama bı anda toplu para geçmesi çok iyi biz öyle evin kredisini kapattık kalan krediyi

Şuan eşim bir daha bankanadaj kredi çekmem diyor
Benim birde para görünen birşeye gitmedi ondan belki o an eve harcandı günlük aylık hani şöyle bir eşya falan alsaydım belki daha farklı dusunurdum

Benim birde para görünen birşeye gitmedi ondan belki o an eve harcandı günlük aylık hani şöyle bir eşya falan alsaydım belki daha farklı dusunurdum
Benim gelecek olan para iki ayda 11 bin lira yani neler yapılmaz ki onla

Bizim 20 daire,çalışanlarda var bizde 9 kişi filanız günde.
Hepsi aklı başında insanlar saygılı seviyeliler hiç sorun bile çıkmadı binada kaç yıldır burdayım bide.
Maşallah bizim sorunlar bitmiyor

Bizim 20 daire,çalışanlarda var bizde 9 kişi filanız günde.
Hepsi aklı başında insanlar saygılı seviyeliler hiç sorun bile çıkmadı binada kaç yıldır burdayım bide.
Maşallah benimkilerde anca sopayla halı silkeler üstüme pat pat

Bizde yok öyle sorunlar çok şükür:))
Bizim kalorife ayarı sorunu var ..birde apartmana hasta köpek giriyormuş şikayet eden olmis

Yazı asıldı kapıyı kapatalım köpek giriyor diye

Dün biri yazıyı yırtıp atmış kim yaptıysa

Maşallah benimkilerde anca sopayla halı silkeler üstüme pat pat
komşu sorunlarından mı bahsediyorsunuz? bir tanede ben de gece 1-2 fark etmez banyo yıkar çocuğu ev ayakkabısıyla gecenin 12-1-2 fark etmez tepemizde koşar çekiçle tepemde ceviz kırar her gün parkeleri kazır bak sinir oldum şimdi

Aynı aynı bunlarda var her saat herşeyi yapmaya kendine hak görüyorlar geçen gece iki paldır küldür sesler söyledim misafirin çocukları imiş .Gece iki ya insaff

Aynı aynı bunlarda var her saat herşeyi yapmaya kendine hak görüyorlar geçen gece iki paldır küldür sesler söyledim misafirin çocukları imiş .Gece iki ya insaff
bir ara o kadar gürültü yaptı ki çocuk ama saat 12 yani eşim kocasını aradı adamın cevabı abi çocuk yapıyor oldu. haa şu da akşam 10a kadar pek sesleri çıkmıyor (süpürge hariç) saat 10dan sonra başlıyorlar ikinci öğretim bunlar diyorum ben

Allah seni ikinci öğretim güldürdün .
Benimkilerde küçük çocuk yok ama kendileri öyle bir yürür ki tak tak terlikle ay ay Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…