Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bilmem, k.validelerinize mi yaptırırsınız, siz kendiniz mi yaparsınız artık karışmıyorum ama su böreğimi, tiramisu ve ekler pastamı, z.yağlı y.sarmamı istiyorum![]()
Senin Can'ın sag olsun Mune cigimYaparım tabi yapmazmıyım hiç
Benim tarif ne oldu,inceleniyormu hala![]()
Ben de bekliyorum tatlıyıHee,bende bekliyorum vallaYatamam,rüyalarıma gelir yoksa
Kabus olaraktan avatarım değişir falan Allahh korusun
![]()
tamam tamam
Ayy gözümün önüne geldide çok güldüm haa.Kayınvalidem nette,forumda yazışıyor
![]()
Ben bilmem, k.validelerinize mi yaptırırsınız, siz kendiniz mi yaparsınız artık karışmıyorum ama su böreğimi, tiramisu ve ekler pastamı, z.yağlı y.sarmamı istiyorum![]()
Patronun onaylaması lazım, benlik bir durum yok![]()
Ben de bekliyorum tatlıyı![]()
Tatlı olsun da farketmezYa yaptık işte birşeyler kızlar.Bakmayın bu heyecanıma,iddalı degilim ben tek ümidim Avatar hipnozu![]()
Hayırlısı olsun![]()
Tatlı olsun da farketmezBen hep hazır da beklerim
Ellerine sağlık canım orası hiç belli olmaz
Hayırlısı olsun tabi tatlı yiyelim tatlı konuşalım
![]()
Günaydın kızlarr.Nerde tatlılar ben göremedim.Daha onaylanmamışmı:26:
ve hala kategorilere ayrılmamış
Kazen bu konuda birşey demeyecek sanırım.
tatlı kategorileri tek tek açılcak öylemi, yani şerbetli tatlılarda 1. olan sonraki tatlı grubuna mı karar verecek, herhalde öyle olcak:26:
Günaydın kızlarr.Nerde tatlılar ben göremedim.Daha onaylanmamışmı:26:
ve hala kategorilere ayrılmamış
Kazen bu konuda birşey demeyecek sanırım.
Ayrıldı işte seyren , bu kategori şerbetli tatlılar ...
Bunuda kendi içinde bölüp ,amip gibi kategori çoğaltmayalım bence.![]()
Kazen bey hala uyuyor sanırım yada bilgisayarın ekranına benim tatlıya kalakaldı eklesemmi bu şaheser görüntüyü acaba,benim kabak tatlımdan dahamı iyi gözüküyor ne?? Diye kara kara düşünüyor
Biz tatlı kategorisini kendi aramızda ayırdıkHamurlu,Sütlü ve baklavalar olaraktan
![]()
Bu arada ben dün geceden beri ahanada böyle konumun yayınlanmasının bekliyorumdeermişim
Şaka tabi,günaydın kızlar![]()
Şerbetlileride mi ayırdınız
Yok yahu sanmam , kategoride öyle bir belirtme yok ki ... Sütlü şerbetli kaç tatlı var ki hem :26:
Baklava diğerlerini döver diye mi bu ayırım :26:
Bence tatlılar kategorisinin sadece ; şerbetliler , sütlüler ve pastalar olarak ayrılması yeterli :26:
Aaaa ne çok utangaç oldum , kendimden utandım :26: