• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Yöresel Yemekler

Annesinin yorumu ne olmuş ki, dememiş mi ileride eşinle aranda problem olur diye🤦🏻‍♀️ Sevip, sayıyorsa başka şekilde göstersin sevgisini. Belki şimdi arayıp sormuyordur bile annesini :deli:
Valla hic sormadım ha annesine, hic problem olmadı bu konu, anca geyiğini yapıyoruz aramizda😁 ben takılmam boyle şeylere, ama her şeyi dozunda bir adamdır, oyle anneci diildir, arayip sormayan da diildir, 16 yıl oldu, hic üzmedi beni, incitmedi, hep mutlu etti, bu önemli benim için. Bir de 16 yıldır benim anamla yaşıyor, daha napsin bu adam👌😂

Anneci olan taraf benim hatta, annemle ilişkimiz farklı, haddinden fazla düşkünüz. Ben anamdan ayrı evde yasayamam diyen bendim 😁

Valla hic sormadım ha annesine, hic problem olmadı bu konu, anca geyiğini yapıyoruz aramizda😁 ben takılmam boyle şeylere, ama her şeyi dozunda bir adamdır, oyle anneci diildir, arayip sormayan da diildir, 16 yıl oldu, hic üzmedi beni, incitmedi, hep mutlu etti, bu önemli benim için. Bir de 16 yıldır benim anamla yaşıyor, daha napsin bu adam👌😂
Önce muhteşem attım, sonra maşallaha dönderdim. 😍🧿
O kadar kusur da olsun artık🤏

Back
X