- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hala bi patlama yapmamisim ya![]()
dur daha gece yarısına kadar vaktin var sindırrellaaaaa
![]()
Ooyoyoyyy ben bunları ne yaparım Elossam'm valla da billada yerimmm![]()
ama ondan sonras Allah Kerim derim tabi diyebilirsem
ellerine sağlık canım benim
![]()
Vay vayy vayyy....Ellerine saglık canım,neffiss görünüyor...
Allahım bitsin artık bu kategori,tatlı yiye yiye kilo alacağım![]()
Elossa demiştim evet ben kabak tatlısı demiştim :111:Yerimmm
Ellerine sağlık canım ya![]()
Aman allahımBenmi yanlış görüyorum kızlar 120 ziyaretçi var şu anda konuda
![]()
şimdi bu yarışmadan sonra bir daha yarışma olmayacak mı :26:
Valla bu bir yarışma,her an ne olacagı belli olmaz ama yani ben birinci olmayı çok isterim tabiki..Ne yalan söyliyim yaniarzum önde, arzum önde, arzum önde:))))))))))))
Tatlılar bu kadar güzel olunca ziyaretçiler de çok oluyor galibaÇok başa baş bir yarış
![]()
Valla bu bir yarışma,her an ne olacagı belli olmaz ama yani ben birinci olmayı çok isterim tabiki..Ne yalan söyliyim yani
EvetMailling mi yapıldı diyecegim ama bana mail gelmedi :44: Başa baş gidiyor evet,benim kalbim dayanmıyor güm güm atıyor..
Açıkcası 10 Nisan Dogumgünüm..Bana çok güzel bir hediye olur birincilik ve Kadınlar Kulübünden alacagım Pro üyelik ve hediyeler![]()
![]()
Heyecanını tahmin edebiliyorumHakkınız da hayırlısı olsun
Doğum gününüz de şimdiden kutlu olsun![]()
Buralar ne kadar sessiz sakindi kaç gündür , son gün patlaması bu olsa gerek
Hmmm ya da ben daha bu sabah oyumu kullandım , sevenlerim kitleler halinde takipte![]()
Hadi inşallah,oyun bana ugur getirir..
İçli köfte hediyem hala geçerli![]()
İnşallah canım , hayırlısı
İçli köfte bana çıkmasın yaa , şöyle diyette olmayan iki dirhem bir çekirdek birine çıksın da , lokmalarını saymadan rahat rahat yesin .
Valla bu bir yarışma,her an ne olacagı belli olmaz ama yani ben birinci olmayı çok isterim tabiki..Ne yalan söyliyim yani
EvetMailling mi yapıldı diyecegim ama bana mail gelmedi :44: Başa baş gidiyor evet,benim kalbim dayanmıyor güm güm atıyor..
Açıkcası 10 Nisan Dogumgünüm..Bana çok güzel bir hediye olur birincilik ve Kadınlar Kulübünden alacagım Pro üyelik ve hediyeler![]()
![]()
Valla çekiliş yapacagım,kime çıkarsa ona gönderecegim,şans
Sana çıkarsa sende buzluga atarsın misafirin gelirse ikram edersin,fenamı![]()
100o kaplan gücünde ki oyumu kabak tadlıma kullandım ...