Oleeeey Beyzacik gelmiiiiiss :)))) Ya Serdar Ceylan'la bi gorusebilseydim baska bisi istemiyorum.. Cuma izinliyim ya bu hafta bakiym persembeye aldirabilecek miyim iznimi.. Bu gectigimiz hafta internette online randevuda (samatya hastanesi) persembe gunu Serdar Bey icin 26 randevu bos gorunuyodu ne guzel.. Ya ikisinden de guven alirsam Beyzaaaaa(( Serdar Bey'e ''bir adet Beyza'nin burnundan lutfen'' diye siparis vercem :)))
Insallah yaa.. Hem neden kotu olsun ki.. Biz guzel seyler hakeden insanlariz ve bence genelde oyle oluyor da.. Iyi ki varsin Beyza
Ya ne yaptin sen cok merak ediyorum senin konusman nasil gecti? Ya hala ozelden mesaj atamiyorum yoksa emaili atacagim yada msn ozelden konsulaim diye ama hala mesaj hakkim yok ne yazik ki...
Evet beyzacigimin da dedigi gibi yarin sabah hersey belli olcak ay insallah pazartesi der de kurtulurum yaa ne guzel olur o zaman ::)) Para isterse olmaz yaptiramam butun parami dislerime verdim :uhm: Philly ikimiz de mutlu burunlar kervanina katilacagiz bence.. az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?