canmm ben konusuyorum onunla,yarın tomogrofi sonuclarını alıcak ona gore karar verceklermiş cunku sinüzit olma ihtimali varmış onun
Philly ben de kararsizim yaa n'apsak.. Veli Aslan'a mi gitsem.. Fatih Bora'ydi sanirim burnumun estetik kismini o halledecekmis Serdar Bey de derime yapisan kemigi ayiracakmis 800 lira demisler bugun anneme, nem'in dedigi gibi gidip yaptiklari burunlari gorup ona gore karar vermeli ama benimki agustosa ertelendi sanirim( bir an once olmak istiyodum yaa
Belki gormusuzdur birbirimizi :))) Bi o bina bi bu bina kosturdik durduk.. Sinuzitim yokmus neyse ki.. Evet ya o estetigi halledecekmis digeri de burun ici durumunu ama doktor secme sansimiz varmis.. Veli Aslan o kadar da pahali degil ya, 2.5 falan iste.. Su olay bi bitsin ne kadar mutlu olcam anlatamam.. Su an Veli Aslan'a hemen yaptirasim var ama nakitim yok butun paramla dislerimi yaptirdimAgustos'a kadar biriktiririm gerci o sicaklarda da cok fena olcak ama.. Eylul de olabilir ama o kadar beklemek istemiyoruuuum bankadan kredi mi ceksem acaba a.s 10 gunluk iznimden sonra da oderim pasa pasa..Sen ne kadar zamanlik buradasin ?[/QUOTE
Himm :))) evet aslinda Veli Aslan cok pahali degilmis karsilastirinca ikisini. Bende kararsiz kaldim valla kim ne yapiyor kim icini kim disini yapiyor ne olup bitiyor bilmiyorum valla. Ben temmuz sonunda gidiyorum ya bu isin olup bitmesi lazim bir an once okulum baslayacak bu sene ugrasamam yada gelecek sene birdaha bu isle. Bu arada sanirim seni gordum soyle ki uzman doktor odasina annen ile girdiysen ki bende annene Serdar bey iceride mi diye sormus olabilirim tabi onlar sizler idiyseniz:) Senin kararin nedir peki simdi? Serdar bey ile hic yuzyuze konusmadin mi o gunden sonra?
Aaaa eveeet :)) Hatirladim vallaYa ben de bir an once olmak istiyorum temmuzun 4une de bisi kalmadi aslinda.. Ben calistigim icin gidemedim de annem gitti iste tomografiyi falan aldi, ameliyat gunu konusuluyomus isin estetik kismi.. Gidip fotograflari gormek istesek gosterirler aslinda.. Senin o zaman hemen doktora karar vermen lazim ki ona gore gun veriyolar, temmuzun sonunda gideceksen.. Yarin paldir kuldur olsak ne guzel olur ya.. Benim kararsizligim, Serdar Ceylan ya da Veli Aslan, o kadar basarili isimler daha var ama kim olursa olsun o kadar guzel burunlardan sonra ya gelip benim burnumun icine ederlerse gamyoncuiremsu Tek istedigim olabileceginin en iyisi olmasi.. Bu arada o gun Serdar Bey de bunlar nerden cikti dermis gibi degil miydi sence de :))))))
Ahaha sagol canim sen de hosmussun annem daha cok hatirliyo seni :))) Sen ne dedin ameliyat tarihi aldin mi peki ? Annem peki o kemigi duzeltirseniz (deriye yapismis olan) kemer de gidecek mi demis bugun, o estetige girer demis Serdar Bey ve bugun cok sekerdi diyo annem demek biz ters zamaninda gittik.. Beyzaninki niye estetige girmiyo yaaa :)))) Beyzacik gel ve aciklama yap, torpili nerden buldugunu soyle :)))))
4 temmuza da ben mi alsaydim yaa.. N'apsam yine hastane yollari gorundu anneme :)) Veli Aslan orda, Izmitte Levent Aydar'in yaptigi kisi ne guzel olmus gordun mu ? O da cok hos.. Beklemek istemiyorum gidip kredi cekicem ve pat diye olcam ya.. Boyle sacma birsey icin kredi cekmek de cok mantiksiz 4 temmuza ne kaldi ki.. Diger yandan Ispanyolca kursuma ara vermek zorunda kalicam temmuz olursa.. Simdi yatiym sabah 6da kalkiyorum .. Hepimiz icin hayirlisi olsun :))) Iyi geceler olumunekankayizsmile
Ya philly hemen ameliyat olmaliyiz yaaaa :/ ben agustosa kadar beklemek istemiyorum .. Agustosta olmak daha mantikli olcak ama su an coook istiyorum ya.. En azindan doktora artik bir an once karar vermemiz gerektigini biliyosun dimi.. Emre Ilhan var ama o da burnun ucunu yapamiyo bence.. Yakup Avsar desen fena degil ama kalkip da 5 milyar veremem bi de forumlarda gordum, cok da aman aman bayilmadim yaptigi burunlara ama belki yaptiran kisiler oyle istemislerdir.. Benim bi arkadasim Ibrahim Ozkus diye birine oldu, cok memnun ben de yaninda gitmistim onun kontrolune, konustuk cok iyi ilgili bir adam ama ne biliym ya kizin burnu da yamuktu :)) gerci o kapiya carpmis bi de yataktan dusmus ameliyattan hemen sonra..
valla kızlar benim dr tavsiye edebilirim
ben delirmiş gibiydim dr begenmiyordum hergün biriyle görüşüyordum sonra dönüp dolaşıp yakınlarından aldıgın bilgilerle ilk dr geri döndüm ve şimdi iikide onda karra kılmışım diyorum
herhalde kimse benim kadar paranoyakta olamaz
ama şiddetle tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?