Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha olalı 10 gün oldu dr.hasekide kbb uzmanı şefi osman karaaslan
benim burnum kemerli ucunda destek yoktu çok düşüktü ve yamuktu şimdiki burnum aynı özgü namalın burnu gibiresimlerim var ama alçıdan çok saat sonra çektigim için şişik o yüzden onu dikkate alarak bakarsan daha dogru karar verirsin
ben alçıyı ilk çıkardıgı an şok olmuştum o kocaman burun nasıl bu kadar küçülüp ve şekil verildi die
ve ayrıca nefeste zor alıyordum
Himm guzel olmus ama burnun cok begendim ki zamanla cok daha iyi oturacak yuzune. Bu arada nasildir bu doktor yaklasimi ivir zivir? Ne kadar odedin ameliyatin icin. Doktor yaklasimi benim icin cok onemli cunku.
Dogru bu hic de profesyonelce degil.. Zaten bu aranizdaki enerjiyle ameliyata girersen sonucunu etkileyebilir zira en cok inandigim seydir bu enerji meselesi.. Gel Veli Aslan ve kabulun doktoru Osman Bey'le bi goruselim biz.. Sen boyle deyince ben de sogudum simdi.. Ne sacma adami istemekle hata mi ettik havalara mi girdi n'oluyo yani.. hayir bi de parasiyla yani.. kendi hayatinda belki cok derdi vardir ama biz de anlayissiz insanlar degiliz ki o kadar niye bu isten bikmis gibi davranmis olabilir ki..