Serdar Ceylan mi Veli Aslan mi ? Ne kadar zor bir kararmis ya..

Kabul hayirli ve gecmis olsun alkisalkisalkis Philly nerde kimle hangi hastanede gorustun anlat bakiiiiym :)) benim de karar vermem lazim hemen olmak istiyorum sen ne kadar para odedin kabul ? (nickin supermis bu arada)

nick kabul çünkü üye olunca ne yazdımsa kabul etmeyince kabulü kabul et artık anlamında yazmıştım bi baktım oldu :D ve öyle kaldı :D
ameliyatımı 2000 bin yaptırdım

Hm Veli Aslan'la ortalama ayni fiyat.. Nasi karar verdin peki, gorusunce icine mi sindi ? Bir de ameliyat gununu falan hemen aldin mi ? Ben o kadar gaza geldim ki burdaki super burunlari gorunce hemen yarin olmak istiyorum :)) Seni ekliym arkadas olarak

benim şöyle oldu babamın beraber çalıştıgı iş arkadaşının eşi dr beyle çalışmış 14 yıl onlar aracı oldular git görüş die gittim ama benim bekledigim kadar heyecanımı yatıştırmamıştı. gözüm hep daha fazla para verirsem daha iyi bi burnum olur düşüncesindeydi.
başka dr lar araşırdım gittim görüşrüm ama elimdeki çekleri kabul etmediler nakit çalıştıgını söylediler.
sonra çok ucuza başka bi dr la görüştüm çokta ucuza yapıcaktı ameliyat gününe karar verdik o akşam işte babamın iş arkadaşının eşi beni aradı sakın osman beyden cayma çok pişman olursun die peki o zaman sizi dinliyorum ama bütün mesuliyette size ait dedim :D
dr hemen aradım gün verdi o hafta içinde oldum iyikide olmuşum :D

hani benimle o zaman pek ilgilendigini düşünmedigim dr dan şuan çok memnunum gittigimde beni sakinleştiriyo çünkü hala sorunlarım bitmio korkuyordum dikiş alınırken alçı çıkınca acıycak zannedip çok iyi davrandı. ugraştı yani benle baya ve dikiş almış anlamadım bile aynaya baktıgımda gördüm :D

evet ilk alçıdan çıktıgı anı çeksem bayılırdın :D
ama unuttum heyecandan eve gelene kadar sıcaktan şiştim geçen hafta perçebme olmuştum

sadece 4 gun mu oldu ?? harika gorunuyosun maasallah nazar degmesin yaaa.. ben butun parami dislerime verdim ve kredi cekicem bi yandan yillik iznimi beklesem mi diyorum cunku agustosta hem yillik iznim var hem de kursum tatile giriyo hem de biraz para biriktiririm o zamana.. ama yillik iznimi de harcamak istemiyorum sonucta benim kemigim derime yapismis ve bu saglik problemi, 1 haftalik rapor yazcaklar o yuzden yillik iznim haric bi de ordan 1 hafta almam isyeri icin kotu bi izlenim olur mu ??? -tatlicadiarzu-

daha olalı 10 gün oldu dr.hasekide kbb uzmanı şefi osman karaaslan
benim burnum kemerli ucunda destek yoktu çok düşüktü ve yamuktu şimdiki burnum aynı özgü namalın burnu gibi :D resimlerim var ama alçıdan çok saat sonra çektigim için şişik o yüzden onu dikkate alarak bakarsan daha dogru karar verirsin
ben alçıyı ilk çıkardıgı an şok olmuştum o kocaman burun nasıl bu kadar küçülüp ve şekil verildi die
ve ayrıca nefeste zor alıyordum

Himm guzel olmus ama burnun cok begendim ki zamanla cok daha iyi oturacak yuzune. Bu arada nasildir bu doktor yaklasimi ivir zivir? Ne kadar odedin ameliyatin icin. Doktor yaklasimi benim icin cok onemli cunku.

Himm guzel olmus ama burnun cok begendim ki zamanla cok daha iyi oturacak yuzune. Bu arada nasildir bu doktor yaklasimi ivir zivir? Ne kadar odedin ameliyatin icin. Doktor yaklasimi benim icin cok onemli cunku.

benim içinde öyleydi ikna edilmek istiyordum çok saçma bi dr kanıyodum nerdeyse bunu ön plana aldıgım için
sana ne istediigini sorar ve kamerada gösterir. yaparmısın die sorar. o kadar osman amcayı tanıdıkça seversin :D ameliyat günü saatlerce ellerimi okşadı düşünmememi söyledi geldi sırtımı ovaladı. çook şeker kızı gibi davranıyo ilgilendi sağolsun baya
2000 aldı benden

Ya ben Serdar beye gittim detayli bilgi almak icin ama bin pisman oldum bir daha asla diyecek kadar ve hatta meliyat gunumu iptal edebilecek kadar. Cok cok sinirlendim anlayacaginiz. Ben komplikasyon olur mu diyorum o evet biliyorsun komplikasyon ameliyat sonrasi olur biz garanti veremeyiz tamirci degiliz gibi birseyler soyledi. Bende normalde hastalariniz gunluk hayatlarina doner mi istisnalari sormuyorum dedim ki estetikl te isin icinde oldugu icin burun cevresinde vs sisme oluyor diye. Ya adam bir uyarir yada ilgineir hastasi ile dimi ben bir ay sonra muayaneye cagirsan muayaneye gelemeyecegim. Adam gibi acikla bu budur su sudur sunu soyle yapariz bunu boyle yapariz diye. Insanlara cok para mi vermek lazim hasta olarak hakkettigin muameleyi gormen icin anlamiyorum ya. Cok sinirlendim bugun ki zaten sevmem bu burnundan kil aldirmaz ne oldum delisi halleri. Laracoft seni bilmiyorum ama benim icime hic sinmedi davranis sekli doktorun sen bilirsin ona ameliyat olup olmamak senin kararin ama ilk muayne gununde de hatirla adamin tavrini. Oyle bahar mevsimi gibi bir oyle bir boyle yapilmiyor bu meslek. Bu isi cok iyi yapan hekimler var hem hasta iliskilerinde hem de mesleki olarak oldukca iyiler umarim en kisa zamanda onlardan birini bulurum.

Dogru bu hic de profesyonelce degil.. Zaten bu aranizdaki enerjiyle ameliyata girersen sonucunu etkileyebilir zira en cok inandigim seydir bu enerji meselesi.. Gel Veli Aslan ve kabulun doktoru Osman Bey'le bi goruselim biz.. Sen boyle deyince ben de sogudum simdi.. Ne sacma adami istemekle hata mi ettik havalara mi girdi n'oluyo yani.. hayir bi de parasiyla yani.. kendi hayatinda belki cok derdi vardir ama biz de anlayissiz insanlar degiliz ki o kadar niye bu isten bikmis gibi davranmis olabilir ki..

Dogru bu hic de profesyonelce degil.. Zaten bu aranizdaki enerjiyle ameliyata girersen sonucunu etkileyebilir zira en cok inandigim seydir bu enerji meselesi.. Gel Veli Aslan ve kabulun doktoru Osman Bey'le bi goruselim biz.. Sen boyle deyince ben de sogudum simdi.. Ne sacma adami istemekle hata mi ettik havalara mi girdi n'oluyo yani.. hayir bi de parasiyla yani.. kendi hayatinda belki cok derdi vardir ama biz de anlayissiz insanlar degiliz ki o kadar niye bu isten bikmis gibi davranmis olabilir ki..

Ya kendi hayatinda ki problemleri beni ilgilendirmez sorunlarini nerede ise orada biraksin. Isini yapsinlar yeter ben baska birsey istemiyorum dipsiz kuyu ile konusur gibi herseyi ben sormak orunda degilim bilgi almak icin isi geregi herseyi soylemek zorunda ama yok bizim hekimlerimiz alismis millet el pence divan dursun onlerinde saygi duysun sirf hekimler diye sanki babasinin hayrina yapiyor o meslegi. Ben girmek istemiyorum ya birde ben isteseydim kuzenim docent tip fakultesinde bulurdum iyi bir doktor onun araciligi ile ama istemedim niye torpil islesin niye ben sirf birini taniyorum diye farkim olsunnn ki en sinir oldugum sey bu. Osman beye gidebiliriz gorusmek icin. Bu arada ben baska hekimde bakarim belki baska birini buluruz. Dedigin gibi bu enerji ile ameliyata girilmez zaten. Hayir birde benim gordugum insan ile anlatilan insan cok cok farkli.

Harbiden ha alismis doktorlar onlerinde saygiyla egilinmesine .. Insallah butun aksilik ve kararsizliklarimiza deger.. Veli Aslan'i dusunmuyo musun ? Ben cuma goruscem anlatirim sana.. Hem de fiyati ucuk degil.. Off olsun bitsin 40 gun 40 gece kutlicam valla :)) Benim de Amerika'ya gelme durumum var gorusuruz orda :))

Osman Bey ile de goruscem kabul bakalim bana ne diyecek. Benim ki sadece estetik degil belki sigorta karsiladigi icin ucuz olur. Senin ki ni sigorta hic karsiladi mi? Laracoft yahu burada da goruselim. Sen nereye geleceksin Amerika da? Ben Washington DC taraflarindayim kuzey Virginia da gel cayimi ic:PPP

Son düzenleme:
Bu arada Veli Aslan da olabilir ama bu sene ertelemek zorunda kalirim ameliyatimi cunku hali hazirda kredi borcum var onu oduyorum bari o bitsin oyle.

Back
X