Şeref Meselesi Kanal D

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Merhamet ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde rol alan başarılı oyuncu Yasemin Allen, Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan Güneşi Beklerken dizisinin yakışıklı oyuncusu Kerem Bürsin ve son olarak Benim Hala Umudum Var dizisiyle adından sıkça söz ettiren Şükrü Özyıldız’ı buluşturan dizinin adı belli oldu.
Altan Dönmez’in yönetmenliğini üstleneceği, 2015′te Kanal D’de ekrana gelecek dizinin adı Şeref Meselesi oldu.
D Productions yapımcılığında ekrana gelecek İtalyan formatlı yeni dizide, Kerem Bursin ve Şükrü Özyıldız iki kardeşi canlandıracak. İki kardeşin arasında kalan başrol kadın oyuncusu rolüne ise Yasemin Allen hayat verecek.

Kerem'in hayranı oldum takipteyim.

Kerem Bursin ve Şükrü Özyıldız iki kardeşi canlandıracağı, İki kardeşin arasında kalan başrol kadın oyuncusu rolüne ise Yasemin Allen’in hayat vereceği dizinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturacak.

Şeref Meselesi, Eylül’de Kanal D’de!

Kerem Bürsin, Yasemin Kay Allen ve Şükrü Özyıldız’ın rol alacağı Şeref Meselesi dizisine Taner Turan da dahil oldu. Daha önce Ezel, Muteşem Yüzyıl gibi reyting rekorları kıran dizilerde oynayan ve son olarak Özcan Deniz’in yazıp yönettiği çekimleri halen devam eden “Sevimli ve Tehlikeli ” adlı sinema filminde “Hakkı” karakterini oynayan başarılı oyuncu Taner Turan “Şeref Meselesi” adlı diziye dahil oldu. Yapımcılığını D yapımın yaptığı dizide Turan çevresinde arkadaşlarını dolandıran üç kâğıtçı “Sadullah ” karakterini canlandıracak.

Dizide Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Burcu Biricik ve Şükran Ovalı rol alacak. Güneşi Beklerken dizisinin yönetmeni Altan Dönmez çekecek. Dizinin adı büyük ihtimalle değişecek. 18 Ağustos’tan sonra çekimlerine başlanacak. Kerem Bürsin yeni dizisinde Tamer Kılıç karakterine hayat verecek. Şükrü Özyıldız ise kardeşi Soner Kılıç olacak. Babalarını kaybedince büyümek zorunda kalan iki kardeşin yolları İstanbul’a gelince yaşadıkları korkunç olaylarla ayrılacak. Bürsin’in canlandıracağı Tamer; hırslı, eğlenceli ve kadınlarla arası son derece iyi biri olacak. Özyıldız’ın oynayacağı Soner ise ağırbaşlı, zeki ve yakışıklılığının farkında olmayan biri. Burcu Biricik; ev işlerinde başarılı, baba baskısıyla büyüyen Kübra’ya, Yasemin Allen; güzel bir mankene, Şükran Ovalı ise özgürlüğüne düşkün ve çapkın Füsun’a hayat verecek.

Çekimler Ayvalık'ta başlamış.Sonra İstanbul'a dönmüşler.

Başlasın artık.

İlk bölümde çok sahneden sahneye geçiş oldu
bu kadar hızlı yaşanmamalıydı olaylar, daha ilk bölümde 2 kşi öldü,
2,5 saat sürdü dizi biraz da film tadında olmuş ama güneşi beklerkendeki gibi duyguyu veremediler
o tilbe saran muhteşem oynadı ona lafım yok kesinlikle. Şükrü de gerçekten iyiydi
kerem beklediğim performansta değildi
sanki konuk oyuncu gibi öylesine oynamış,bilemedim

umarım 2. bölümde toparlarlar.
üstelik o kadar reklama rağmen reytingde de 11.olmuşlar.
öyle çok reklam yaptılar ki artık komik olmaya başlamıştı.

ah keremcim zeynepsizlik sana yaramamis, ne olmusun böyle. hic yakistiramadim.seni ondan baskasiyla görmek ne garip

saka bi yana ben begendim diziyi. müzikleri, hizli gecisleri süperdi.
keremi izlemeyi özlemisim, gicik bi karakterde olsa.

Reytingler iyi gelmemiş 11. Olmuş 2. Bölümde nasıl olacak bakalım.

Dizi başlamadan o kadar çok reklam yaptılar ki insanı diziden soğuttular.Gösterdikleri sahneleri seyrederken üfleyip püflüyorsun artık.Aaa bu sahneyi biliyorum diyip başka kanala da geçebilir insan.Kerem Bursin Güneşi Beklerken'deki gibi değildi gerçekten.Şükran Ovalı'yı hiç sevmem.Fettan rollerde seyrettiğimiz için bu role oturtamadım.Gerçi burada çok masum değil.O göğüsler niye fora olur bu dizilerde bilmem.Hiç inandırıcı değil.Tilbe Saran'a çok gıcık oldum.Birbiriyle çekişen küçük çocuklar gibi eltisiyle ağız dalaşı çok sinirdi.Gözü yükseklerde kadının.Yasemin Allen de olmamış.Yeni bir oyuncu bulmalıydılar hiç tanınmayan.Reytingler yükselmezse günü değişecek yüksek ihtimalle.Pazar günü hiç iyi bir gün değildi zaten.Pazartesi idealdi bu dizi için.

Ben de bir tek kübra karakterini canlandıran kızı beğendim,yiğit kübraya sanırım kötü birşeyler yapacak emirde sahip çıkacak,dizinin başında gösterilen kız kübranın kızı galiba öyle düşünüyorum.

Dizinin italyan versiyonuna göre yiğit kübrayı hamile bırakıp gidecekmiş, babasından intikam almak için. Sonra emir çocuğa sahip çıkacakmış, birlikte yiğitin yanına gideceklermiş ama yiğit kübrayı kovacakmış.
O dizinin başında gösterdiği kız kübrayla yiğitin kızı ama kız emiri babası biliyormuş sanırım.

Eğer italyan versiyonuna göre ilerlerse olaylar böyleymiş.
Bir de reyting iyi gelmediği için dizi çarşambaya alınabilirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…