• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serefime hepsini oldururum

Yok artik agzimi acmiyorum o soyluyor bana..
Bende gelip esime delirdim..
Sen hiçbiriyle muhatap olma bence,eşine söyle o gitsin konuşsun.Ne kadar çirkin ne kadar iğrenç bir ima bu yahu,ayıpmış nesi ayıp? Sanki ne oldu da ayıp! Kardeşin o senin ya cidden bana bile sinir geldi burdan yani.Neyse dediğim gibi eşine söyle haddini bildirsin hepsine.

Sen hiçbiriyle muhatap olma bence,eşine söyle o gitsin konuşsun.Ne kadar çirkin ne kadar iğrenç bir ima bu yahu,ayıpmış nesi ayıp? Sanki ne oldu da ayıp! Kardeşin o senin ya cidden bana bile sinir geldi burdan yani.Neyse dediğim gibi eşine söyle haddini bildirsin hepsine.

Bunlar yuzunden esimden sogudum me kadar igrenc varliklar...iki yuzlu insanlar.. Allah islah etsin..

Düşünce fesatça. Eltinin de iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Ama senin yapabilecegin bir sey de yok bence. Boşuna daha fazla sinirlenirsin.

Acayip sakinsin sen canim valla...
Hormonlarindan mi acabaaaa bebek falan..
Yok valla saka yapmiyorum cok sakinsin..
Benim kardesim herseyim..
Bunu soylemelero degil dusunceleri beni delirdiyor...

Bunlar yuzunden esimden sogudum me kadar igrenc varliklar...iki yuzlu insanlar.. Allah islah etsin..
Bırak ayol onlar için üzülmeye değer mi hiç,ne halleri varsa görsünler,hadsizler.Sen ama kendi ailene anlatma bu durumu sakın çok üzülürler.Ay benim kayınvalidem böyle bir şey ima etse babam bu saatte dayanırdı kapısına,ortalığı yıkardı.Sakın ola ki söyleme ailene.

Bırak ayol onlar için üzülmeye değer mi hiç,ne halleri varsa görsünler,hadsizler.Sen ama kendi ailene anlatma bu durumu sakın çok üzülürler.Ay benim kayınvalidem böyle bir şey ima etse babam bu saatte dayanırdı kapısına,ortalığı yıkardı.Sakın ola ki söyleme ailene.

7 Abim var vallahi soylemeye korkuyorum..
Sakin kalacaklarini bilsem ..
Simdi arayip soylerdim..

Acayip sakinsin sen canim valla...
Hormonlarindan mi acabaaaa bebek falan..
Yok valla saka yapmiyorum cok sakinsin..
Benim kardesim herseyim..
Bunu soylemelero degil dusunceleri beni delirdiyor...

Kimi ailelerde kuzen evliliği olur, yeğen evliliği olur. Kimi ailelerde kan bağinin olduğu yerde mahrem olmazken, kimilerinde çok küçük yaşta bile kardeşle bile samimiyet belli çizgilerde olur. Benim verdiğim ilk cevaplar senin "kv ne kadar ayıp demiş" açiklamana karşilikti, yadirgamadim. Konuyu yaptiğin yorumlarla genişletince, ben sakin gibi kaldim.

Sonuç olarak evet, bana göre de iğrenç bi düşünce.

onlara mi kalmis dedikodu yapip ayiplamak. o senin kardesjn. kalabalik aile tek oda. yokluktan kaynaklanan bsy ama olsun diyemezler. zor zamanlar gecirdiginizde onlar mi bakmis size? insanlarin bir de boyle haklari varmis gibi ahkam kesmesine sinir oluyorum yaa

onlara mi kalmis dedikodu yapip ayiplamak. o senin kardesjn. kalabalik aile tek oda. yokluktan kaynaklanan bsy ama olsun diyemezler. zor zamanlar gecirdiginizde onlar mi bakmis size? insanlarin bir de boyle haklari varmis gibi ahkam kesmesine sinir oluyorum yaa

Simdi abilerim evlndi herkes ev yapti Annem bile kotu gunler kucuklugumuzdeydi..
Ben eski gunlermizi anlatmistim.. Cook kotu insanlar var hala inanmiyorum...

Rica ederim canım.Allah büyük boşver ona havale et sen.Hiç kötüyle kötü olma,eşine söyle o halletsin,sıkma kendini.

Abla daha hakkimda be konusmuslar bir bilsen..
Bizim cocugumuz olmuyor esimde sorunlar vardi iste ameliyat oldu Ben inunla gittim..basinda bekledim baktim ... Sonra bu gidip ailesine soyledi ameliyat oldum sorun var falan bu kaynnm gidip bagiriyor ..
Nie hayata diyorsun onu suclu yapardik kovardik falan me kadar cahilce konusmalar...cok zoruma gidiyor cok..

Yaptıkları imalar hos degil.
Ama kardeslerin yataklari kiz kiza dahi olsa ayrilir belli bir yastan sonra erkek cocugu ve kiz cocuguda ayni yatakta yatmaz hatta odalarini ayirmak gerekir mumkunse..
Benimde hoş karsiladigim bir durum degil. Ama madem hassastiniz niye boyle biseyi anlatma geregi niye duydunuz ki ??

Abla daha hakkimda be konusmuslar bir bilsen..
Bizim cocugumuz olmuyor esimde sorunlar vardi iste ameliyat oldu Ben inunla gittim..basinda bekledim baktim ... Sonra bu gidip ailesine soyledi ameliyat oldum sorun var falan bu kaynnm gidip bagiriyor ..
Nie hayata diyorsun onu suclu yapardik kovardik falan me kadar cahilce konusmalar...cok zoruma gidiyor cok..
Kıyamam sana üzülme kuzum.Allah ıslah etsin hepsini.Eşin sana iyi davranıyor mu peki? Birazda önemli olan o aslında.Mesela bu söylenenlere ne cevap veriyor? Seni mi savunuyor yoksa ailesini mi?

Terbiysizmisiz bir Kiz bir erkekle nasil yatar ... Iste Hatta Bunu eltimin ailesinin ynnda demesi canim iftira degil mi bu...
Empati yapin yrme siz delirmezmiydiniz...
Kardeşiyle ilişkisi var dememişler ayıp kardeşiyle yatıyormuş demişler,her lafı fitneye çekmeyin basit bir dedikodu gevşek ağızlı bir elti neticede...
Edit:o kadarda basit değilmiş mevzuu ben ağız burun dalardım yeminle...

Son düzenleme:
Back
X