Şerefsiz köpek beni manyak etti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızzz ne kadar önemsedin beni sen öyle. Usanmadan yazmış uzunca. Tamam hadi tatmin ettin beni,tembel bi avukat değilmişsin. Bendeki ana- kız, sevildiğini emin olmamakla beraber DÜŞÜNÜYORSUN tamam düşün :KK70:peki, sendeki "kipssss" neyin nesi 🤣 hiç sempatik değil.
İnsanlara durup dururken sataşıp polemık yaratmasanız burda konu siz değilsiniz konuya odaklanın

Il
to
Iyi de Ben sevgili yapmaya mi gittim dedim,?hanımefendi biz ciddiyetle evlilikten bahsediyorduk.

Yalnız ben onu yıllardır tanıyorum

Niye evlenmek bela olsun ki,evlenince gezmek yasak mı? Hanımefendi benim de kariyerim var merak etmeyin.
Namusluysam sana ne bu hayat benim bunu yargılamak sana düşmedi . Ne yaran varmış da gocunmuşsun
Yazdığım mesaja 2. Kez cevap yazıyorsunuz anladım evlenmek için gittiniz birsey demedim 😄

İnsanlara durup dururken sataşıp polemık yaratmasanız burda konu siz değilsiniz konuya odaklanın
Benim ilgilendiğim durum konu değildir, konuya yapılan yorumlardır (tıpki sizin yaptığınız gibi) anlamadıysan örnek vereyim, mesala senin benim yorumlarımla ilgilendiğin gibi.

Benim ilgilendiğim durum konu değildir, konuya yapılan yorumlardır (tıpki sizin yaptığınız gibi) anlamadıysan örnek vereyim, mesala senin benim yorumlarımla ilgilendiğin gibi.
Bla bla eee yani ben senin ilgilendiğin yorumlarla polemiklerini sayfalarca okumak zorunda mıyım ınsanların yorumlarıyla ilgileniyorsan okursun beğenırsın beğenmezsın dimi ya da yanlış bulduğun fikre yorum yaparsın sayfalarca polemik yapmazsın bu konuya yapılan yorumlarla ilgilenmekten çıkıyor sataşma oluyor. Ki ilk sataşanın sen olduğunu da görüyorum lütfen bırakın herkes yorum yapsın

Son düzenleme:
Bla bla eee yani ben senin ilgilendiğin yorumlarla polemiklerini sayfalarca okumak zorunda mıyım ınsanların yorumlarıyla ilgileniyorsan okursun beğenırsın beğenmezsın dimi ya da yanlış bulduğun fikre yorum yaparsın sayfalarca polemik yapmazsın bu konuya yapılan yorumlarla ilgilenmekten çıkıyor sataşma oluyor. Ki ilk sataşanın sen olduğunu da görüyorum lütfen bırakın herkes yorum yapsın
Sataşma yok ortada ama sanırım sen sataşıyor gibi gibi gibisin :işsiz:
Hani konu sahibi olsan da desen bunu eyvallah da.
Bir de Sırf yazmak için yazmış gibisin :KK70:

Köpeği olan biri olarak başlığa acayip irite oldum. Köpekler sadık hayvanlardır, her neyse.

Öyle bir yazmışsınız ki adam sizi nikah masasında terk etti sandım. Adamın amacı ne bilmiyorum ama bir arkadaş gönül eğlendirme yazmış, muhtemelen haklı. Muhafazakarsanız görüşünüze bu kadar aykırı kişilerle buluşmayın, adamın sizinle evliliği ucundan kıyısından düşünmediği belliymiş zira.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X