ŞEREFSİZ SEVGİLİM

desire87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
146
27
98
Bundan 7 ay önce bir aşkam evime dönerken yolda karşıma birisi çıktı ve tanışmak istediğini söyledi . Ben istemiyorum desem de benimle birlikte evime kadar yürüdü . İkna etmeye çalıştı . Ben de numaramı verdim en sonunda. Sonra whatsaptan felan yazıyordu sürekli. Buluşalım senden çok hoşlandım felan diyodu. Bir kaç kere görüştük ben arkadaş gibi devam etmek istiyodum ama o sevgili olalım diye ısrar ediyodu ve tavırları da çok yılışıktı. o yüzden güvenmedim ve kabul etmedim. Sonra ya sevgili oluruz ve ya bir daha konuşmayalım dedi. Ama ben ona alışmaya başlamıştım.o yüzden kaybetmek istemedim.Sonra sevgili olarak ilk buluşmamızda bana dokunmaya çalıştı.Ben de kızdım.Bu yüzden mi istiyodun sevgili olmayı diye . Yanlış anladın felan dedi ama ben sinirle yanından uzaklaştım. Sonra acaba hata mı yaptım diye düşünüp konuştum tekrar. Bir kere daha görüştük. Sonra güvenmeye başladım . Beni öpmesine itiraz etmedim. Aramız çok iyi olmuştu. Bir gün telefonumda eski bir mesaj gördü( bir erkek arkadaşım çok seksisin felan yazmıştı ) sonra bana çok kızdı ben aramızda bişey yok eskide kaldı dediysemde dinlemedi. Ve ayrıldık. Sonra ben hep mücadele ettim onu tekrar kazanmak için numaramı değiştirdim. Birgün seninle görüşürüm ama benimle sevişceksin felan dedi ben de kızdım beni ne sanıyosun diye. O zaman yine uzaklaştı benden çok üzüldüm ve kabul ettim isteğini .Başka çarem yoktu. Sonra birkaç kere görüştük. İstediğini yaptım (sadece seviştik halen bakireyim) aramız iyiydi. Bir gün sabah seni özledim diye mesaj attım o da ben de seni özledim dedi . Gerçekten mi dedim. Şaka dedi . Çok şakacısın dedim. S***** G** (Defol) dedi bana. Sevgilim var benim seni istemiyorum dedi. Bana 2 yıldır sevgilim yok demişti tanıştığımızda yalanmış. Seni kullandım dedi. Orospu dedi. Gerçekten yıkılmıştım. İntihara teşebbüs ettim ama başarılı olamadım. Çok zor zamanlar geçirdim toparlanabilmek için. 1 ay önce de sevgilim dediği o kıza ulaştım. Kız bakire değilmiş .İlişkiye giriyolarmış düzenli olarak. Bir ara ayrılmışlar o sıra benim peşime gelmiş. Ve sonra barışmışlar ikimizi de idare etmiş.Bana orospu dediği gün ikisi yataktalarmış ve o kız istemiş bana orospu demesini. Ciddiyiz evlencez diyor.Seni kullandı beni seviyor dedi.Seni seçmedi beni seçti diye nispet yaptı bana. Ben o kadar çok ağlamıştım ki onun için çok yazık döktüğüm gözyaşlarına . Ne yapmalıyım sizce?

Şaka mısın sen ??? Akıllı ol kendine çeki düzen ver ve uzaklaş hemen o ş.rfszden

Ayrıca yanlış yere konu açmışsın.

Back
X