Serenay Sarıkaya

yuzu cok cırkın elektırıgı negatıf bacakları da leylek gıbı,genelde uzun boy begenılır ama bana fazlası bayan ıcın garıp gelıyor

Bende çok merak ediyorum saç rengini çok güzel duruyor...

evet canım ozellıkle fotolar da degıl de dızı de sac rengı sankı orjınal gıbı duruyor .

kumral gıbı bı ton ama ,kumralın hangı tonu bılemedım :) hanı sarısın cocukların kucukken

saclarında bı sarılık olur yaa ,serenayın tonu da oyle duruyor :)

buna kıza benzıyor sankı .bi'de alakasız olacak ama sormadan edemıcem :)

bu kucuk oyuncu eskıden yo arkadasım dızısın de oynuyordu .orada gozlerı bıldıgın

kahverengıydı .sımdı bu kızın gozlerıne ne oldu da masmavı oldu anlamadım

muhtesem yuzyıl da bıldıgın mavı göz .kucucuk cocuga lens mı takıyor bunlar acaba :44:

Eklentiler

• $33970_2.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 107
Son düzenleme:
serenay kadar şımarık itici negatif bir kız var mıdır acaba? şımarık insanlardan hiç hazetmem...bu kız tam bir antipatiklik abidesi :))

tugcecım bu kızın sac rengı de cok benzıyor serenaya .bayıldım bu renge

Eklentiler

• $k6.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 150
  • $3.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 125
Çok itici geliyor bu kız bana. Ne bir kadınsılık var ne bir masumiyet.. Ne yüzü güzel ne fiziği.
Annem dediği zaman farketmiştim çok erkeksi bir vücudu var. Özellikle boyun, omuz kısmı genç bir erkeğinkinden farksız.
Bir tek saç rengini güzel buluyorum..

Bu kız maviş canım. Büyüdükçe açılmıştır göz rengi.

ben beğeniyorum bu kızı seksi vücut hatları var ve bunları kullanmayı biliyor seviyorum seni serenayyyyyyyyyyy

Lale devrinden ayrılsın düzelsin bu ne ya ilerleme yok mal gibi dizi.
Beğeniyorum kendisini güzel,fiziği hoş.Hatta şarkı söylemişti Beyaz'da sanırım,sesi de hoş.
Ben beğeniyorum,yolu açık olsun,daha farklı projelerde yer alsın.

silikonlu sanırım fiziği çok güzel tabi yüzüde hoş ama göğüsleri çok küçüktü şimdi yaptırdı sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…