Serenity test

derineylul

Guru
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
257
91
298
Kizlar aranizda tarama testi riskli cikip bu testi yaptiran var mi? Benim 4 lu testim 1/13 down cikti. Bu testi yaptiriyorum. Sonuclar soylendigi gibi 10 gunde geliyor mu ki? Olduruyor bu bekleme sureci.

Merhaba. ben de bu testi yaptırdım. bebeğim için amniyosentez dediler. ben de kolumdan 2 tüp kan aldırdım. bir tanıdığımı amniyosentez nedeniyle kaybettikten sonra o riski almamak için hem bebeğim hem kendim için bu fetal DNA testini yaptırdım. Burada okudum güveni %99.98 miş. İkizlerde de sıkıntısız sonuç veriyormuş. Benim sonucum 10 günde geldi. Herkeste çok ilgili davrandı. Siz memnun kaldınız mı? Yaptıranlar memnun kalmış. Diğer testler Çin de vs yapılıyormuş. İnsan sağlığı bu kadar ucuz mu canım Çİn de test yaptıracak kadar.

Bu test yurtdışına gönderilen bi test miydi?
Merhaba. ben de bu testi yani Serenity i yaptırdım. bebeğim için amniyosentez dediler. ben de kolumdan 2 tüp kan aldırdım. bir tanıdığımı amniyosentez nedeniyle kaybettikten sonra o riski almamak için hem bebeğim hem kendim için bu fetal DNA testini yaptırdım. Burada okudum güveni %99.98 miş. İkizlerde de sıkıntısız sonuç veriyormuş. Benim sonucum 10 günde geldi. Herkeste çok ilgili davrandı. Siz memnun kaldınız mı? Yaptıranlar memnun kalmış. Diğer testler Çin de vs yapılıyormuş. İnsan sağlığı bu kadar ucuz mu canım Çİn de test yaptıracak kadar dedim. Herkes ilgilendi genetik uzmanı görüştü sonucu önce doktoruma sonra bana mail attılar. hijyene de önem veriyorlar çok memnun kaldım

Back
X