sağol cnm zaten eczacımız da şaşırıyor bu hap bayanlar için diyor biz yararını da daha göremedik bir hafta sonra dr kontrol var inşallah ilacımızı değiştirir...
slm arkadaşlar bende serophene kullanıyorum bu 2.ayım 1 tane yumurta oluşmuş.ayın 25 inde tekrar kontrole gittim ve yumurta çatlamış.doktorum progesteron tahlili istedi sonuç 33.22 çıktı.ayın 5inde adet olmam lazım.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş
sağol cnm zaten eczacımız da şaşırıyor bu hap bayanlar için diyor biz yararını da daha göremedik bir hafta sonra dr kontrol var inşallah ilacımızı değiştirir...
eşim kullanıyor derken bay olduğunuzu düşünmüştüm yani bu ilacı eşiniz(erkek) mi kullanıyor evet bende çok şaşırdım bir karmaşıklık olmasın sonra erkekler yumurtlamıyor kı bayanlar yumurtluyor,umarım doğru yolu bulursunuz.
arkadaşlar merhaba ben günde 3 tane olmak üzere 5 gün kullandım bu ilacı yani serephone yiiii..........3 gün bbekle gel yumoşlar büyücekmi dedi ama ben bugün ateş basmalarından delireceğim. sizdede aralıklı ateş yükselmeleri oldumu lütfen cevap verinnnnn((
Şekerim benim bu ay serophenle günde 2 tane ile 2 tane 20 mm yumoş büyüdü ama çatladı mı bilmiyorum hiç belirtisi yok :2:
Bi de ek olarak tarçın çörekotu bal kullandım etkisi olmuş olabilir.