Serhat tuncer burun ameliyatı

kbrkrsvrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
1
0
1
Kocaeli
Arkadaşlar uzun zamandır burun estetiği için Serhat Tunceri araştırıyorum, acaba bu doktora yakın zamanda ameliyat olanlar fiyat konusunda beni bilgilendirip tecrubelerini paylasabilirler mi simdiden tesekkur ederim..

Merhaba,
Bende serhat tunceri bayadır araştırıyordum hatta kuzenim kendisine ameliyat oldu benden ondan tavsiye alarak görüstüm burun estetigi olmak icin. Kendisi cok guzel burunlar yapiyor. Ama cok ilgisiz. Ben 2 kere gorusmeye gittim. Ve tasarim yaparken ikisinde de uzun dumduz bir burun cizdi. Ustune basa basa soylemistim kavisli burun ucu uzun olmayan bir burun istiyorum diye. Kendi kafasina gore tasarim yapti ve sna bu gider dedi. Istemedigimi de kac kere belirttim. Sonra asistanina biz anlasamiyoruz dedi ve odadan gitti. Hic ilgilenmedi resmen tinlamadi diyebilirim. Kuzenimde de kemik cikintisi olustu ameliyattan sonra. Doktor onun burnunun yapisindan dolayi olustugunu soylemis. Sonra kucuk bi operasyonla onu aldi. Ama burun ucunda da cikinti varmis ve onu almayi unutmus. Simdi tekrar kucuk bi operasyon olucak kuzenim. Bi doktor nasil unutur boyle seyi bilmiyorum. Ayrica benim burnumda yamukluk var. Senin burnundaki yamukluk tam olarak duzelmez yine biraz yamuk kalir dedi. Sonra baska doktora gittim o da tamamen duzelir oyle sey mi olur duzelmesi icin ameliyat oluyosun zaten dedi. Sonuc olarak burnu guzel yapan ama ilgisiz bir doktor. Ve ameliyat sonrasinda da problemler olabiliyor. Bn kendisine ameliyat olmaya kesin karar vermistim. Hatta ameliyat icin randevu bile almistim. Ama 2.gorusmemden sonra vazgectim. Hala doktor arayisindayim.

ARKADAŞLAR BEN KESİNLİKLE BU DOKTORA AMELİYAT OLMAYIN DERİM BİZZAT KENDİM BİR YIL ÖNCE AMELİYAT OLDUM FAKAT BURNUMUN Bİ DELİĞİ ÖTEKİNDEN BÜYÜK UÇ KISMI YAMUK VE ÖNCEDEN SADECE UCUNDA UZUNLUK OLAN BURNUMUN ŞUAN HER BİR YERİ DARMADAĞINIK ŞİŞMAN VE BİÇİMSİZ BİR BURNUM OLMAKLA KALMAYIP BİDE AMELİYAT SONRASI KIKIRDAK FIRLADI İNANIN FECİİ MAĞDUR ETTİ BENİ YAPTIĞI İŞİN ARKASINDA OLMAYAN BİR DOKTOR BEN SERHAT BEY MAĞDURU OLARAK BUNU SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM

ARKADAŞLAR BEN KESİNLİKLE BU DOKTORA AMELİYAT OLMAYIN DERİM BİZZAT KENDİM BİR YIL ÖNCE AMELİYAT OLDUM FAKAT BURNUMUN Bİ DELİĞİ ÖTEKİNDEN BÜYÜK UÇ KISMI YAMUK VE ÖNCEDEN SADECE UCUNDA UZUNLUK OLAN BURNUMUN ŞUAN HER BİR YERİ DARMADAĞINIK ŞİŞMAN VE BİÇİMSİZ BİR BURNUM OLMAKLA KALMAYIP BİDE AMELİYAT SONRASI KIKIRDAK FIRLADI İNANIN FECİİ MAĞDUR ETTİ BENİ YAPTIĞI İŞİN ARKASINDA OLMAYAN BİR DOKTOR BEN SERHAT BEY MAĞDURU OLARAK BUNU SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
EN KÖTÜSÜDE SAYESİNDE ŞUAN BURNUMDAN NEFES ALAMIYO OLUŞUM SÜREKLİ AĞZIM AÇIK UYUYORUM VE HER SABAH BOĞAZ AĞRISIYLA HER GÜNE BAŞLAYIŞTA BİR ÂH EDİYORUM...!

Arkadaşlar uzun zamandır burun estetiği için Serhat Tunceri araştırıyorum, acaba bu doktora yakın zamanda ameliyat olanlar fiyat konusunda beni bilgilendirip tecrubelerini paylasabilirler mi simdiden tesekkur ederim..
Aman sakin yaptirmayin buna islem,basarisiz cok

EN KÖTÜSÜDE SAYESİNDE ŞUAN BURNUMDAN NEFES ALAMIYO OLUŞUM SÜREKLİ AĞZIM AÇIK UYUYORUM VE HER SABAH BOĞAZ AĞRISIYLA HER GÜNE BAŞLAYIŞTA BİR ÂH EDİYORUM...!
Selamlar ayni sey benimde basima geldi.kilosu olmayan ama dogum yaptim die liposuction olayim dedim mahvetti beni.butun bacaklarim deforme oldu revize yapicam dedi inandim tekrar bicak altina yattim .ancak almasi gerekenden cok cekmis cukurluklar olustu.Ah ediyorum Allah a havale ediyorum kendisini ve ilgisizligjni

Merhaba. Eger böyle bir şikayetiniz varsa foto yükler misiniz? Bakalım bizde. Çünkü çamur atmak için de bazen doktorlara bu tarz şeyler yazılıyor. Yada tam tersi gereksiz övgüler yazılıyor. Sakın yanlış anlama sen böyle yaptın demiyorum. Ama bukadar şikayetçiysen foto paylaş lütfen. Bizdr görelim bilelim

Back
X