- Konu Sahibi bidibidibudu
-
Ben de serhat Bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum henüz görüşemedim kendisiyle ama:) Ne açıdan yetersiz geldi arkadaşım
Daha önce serhat bey'in ameliyat ettiği bi arkadaşımızla gittim. Kızın burnu çok güzel ama önceki halini göstermediği için nasıl bir sonuç alınmış bilemedim. Serhat bey de sorulan sorulara net cevaplar vermiyor. İlgisiz gördüm biraz. Daha önceki yapmış olduğu ameliyatlar için resim göstermedi yani ben konuşursam konuştu, konuşmazsam ölece oturdu kaydirigubbakcemile3
acaba sıcaklar doktorlaradamı vuruyo :))))) kızlarr bu sıcaklarda olmayın ameliyat az bekleyinn vallaaaa ben dayanamazdm yazın ameliyata serhat bey burda bambam diye ark var onun burnu yaptı çoktaa güzel olmş fakattttt sanki serhat beyden yakınan bi hastalar vardı ameliyattan sonra ilgisiz davranıomş sorulara ccevap vermiomuş falan gibi tripleri varmş sanırım ben sadece okuduklarımı yazıyorum ben tanımıyorum kendisini ama ilgisiz doktorlara acayipp kızıyorummm :/
merhaba,geçen martta bende deviasyon+estetik ameliyatı oldum,ama benim doktorum her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı,ne istediğmi ne istemediğimi uzun uzun konuştuk,ameliyat sonrası kısa ve uzun vadede neler yaşayacağımı anlattı hatta ameliyat sonrası burnumun robot resmi diye tabir edeceğim resimlerini bir bilgisayar programında düzenleyerek bana gösterdi....bence doktor biraz açık davranmalı ki güven verebilsin...
benim doktorumun adı Hakkı Yücel Demir,kendisi ekim ayına kadar istanbul da,istersen bir görüş,fikir edinirsin....
teşekkürler angeliq, hakkı bey içinde forumlara bakacağım...
Daha önce serhat bey'in ameliyat ettiği bi arkadaşımızla gittim. Kızın burnu çok güzel ama önceki halini göstermediği için nasıl bir sonuç alınmış bilemedim. Serhat bey de sorulan sorulara net cevaplar vermiyor. İlgisiz gördüm biraz. Daha önceki yapmış olduğu ameliyatlar için resim göstermedi yani ben konuşursam konuştu, konuşmazsam ölece oturdu kaydirigubbakcemile3
galatasry merhaba:) ne kadar fiyata oldun bide burnunun fotousunu görebilme şansım ya da şansımız var mı? ben eylülde olmayı düşünüyorum Serhat Bey'e ve çok heycanlıyım şimdiden lüttfeeennn cevap yaz:kedi:
arkadaşlar ben mayısın ilk haftası ameliyat oldum serhat beye.. çok da memnun kaldım.. çok konuşan az iş yapandır cümlesi tam anlamıyla ona uygun :) prk konuşmaz ama en iyi yakışanı ve en doğalını yapıyor.. tabi amelişyattan sonra aceleci olmamak lazım şişlikler hemen geçmiyor ama doğal şeyle bunlar.. benim ve arkadaşımın ne ağrısı oldu nede morluğu.. ben çok memnun kaldım..
bana 5,000 tl fiyat verdi biraz pazarlıkla 4,500 tl düştü ama karşı yakada bi hastanede olursam bu fiyat olurmuş. ben de kasım, aralık gibi olmak istiyorum. artık nefes almak istiyorumakannehir
Tavsiyen için çok tşk ederim.... benim çok yakın bir arkadaşım bu sitede çok araştırdığı ve çok iyi yorumları olan bir doktora ameliyat oldu ama yine de sorunlar var. ben de aynısını yaşarmıyım die korkuyorum :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?