serkaljı atan varmı:(acil cevap verirmisiniz..

^ESRA^

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
112
12
96
Muğla
Kızlar mrb.,,28 haftalık ikizlere hamileyim.18.haftamda serklaj yapılmıştı fakat bugn lavoboda serklajın ipi elime geldi aranızda acaba bu şekilde olupta gebeliğini ilerki haftalara kadar götürebilen varmı ?çok moralim bozuldu..acil cevap verirseniz çok mutlu olurum,,Hepinize sevgiler

ayy korkunç.. banada yapıldı ama böyle bişi olmadı. 13. haftada yapılmıştı. hemen dr gidin bence... çok geçmiş olsun.

panik yapma fakat bende olmadı canım ben geçenlerde aldırdım doğum sonrası unutulmuş kasılmalarınmı var acaba belkide sağlam bir serklaj ipi değilmiştir doktoruna hemen gitmelisin !!!

ayy korkunç.. banada yapıldı ama böyle bişi olmadı. 13. haftada yapılmıştı. hemen dr gidin bence... çok geçmiş olsun.

Arkadaşımız zaten panik olmuş ve korkmuş

Korkunç diyerek daha korkunç hale getirmeyelim olayı..

Arkadaşım sen iyisi mi doktorunla görüş bu konuyu kendini de yorma..

Geçmiş Olsun

nasıl bi ipdi canım. yani geçenlerde bendede öle bişioldu ama öle uzunuzadı bi p değil pirinç tanesi kadar siyah pamuk gibi bişi.benim dr um ipek ip gibi bişi demişdi ipi .için sağlam oluyomuşş...dr una telde bi danış önce sonra gerekeni yaparsın....

Doktorumu aradım zaten uzağım zaten doktoruma 3 saat kadar.Yatarak geçiriyorum hamileliğimi..serklaj ipiydi küçük bi parça değildi..doktor olağan bi şey dedi .. Yatmana devam et haftaya görüşelim dedi.O kadarda korkunç değil canım :) ilk çok korktum ama şimdi biraz daha rahatım.Dikişi olmadanda gebeliğini 36.haftaya taşıyan arkadaşlarımız var...Allah hayırlısını versin hepimizin için..

Arkadaşımız zaten panik olmuş ve korkmuş

Korkunç diyerek daha korkunç hale getirmeyelim olayı..

Arkadaşım sen iyisi mi doktorunla görüş bu konuyu kendini de yorma..

Geçmiş Olsun

anlayıp dinlemeden konuşma olurmu! korkunç olan dr un bu şekil bir dikiş atması...

zaten bende dedim dr la görüş diye..............!!!!!!!!!!!!

Çok geçmiş olsun bende 19 haftalık ikiz gebeyim 13. Haftada serklajım var . Sizdede alt kısımda baskı hissi böyle bir zonklama oluyor muydu ben soruyorum doktorum normal diyor ama çok korkuyorum bir ayı daha geçirirsem inşallah rahatlıyacam cevap yazarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…