Serklaj ameliyat sonrası doğum yapan bebeği yaşayan var mi?.

Anguskusu

"Evlat kokusu cennet kokusudur" Bal oğlum
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2016
671
612
23
Selamün aleyküm 19+6 haftalıkken servisk yetersizliği tanısı kondu. Doktorum serklaj önerdi ve oldum da. Acıklık 2cm di yeni olmuş dedi doktorum. Şuan 2.gündeyim evimde istirahatteyim. Yatıyorum sürekli. Böyle benim gibi olup ta bebeğini sağlıkla kucağına alan oldu mu. Nolur bi yardım edin

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Bende 21 haftalıkken serklaj oldum benimde 3cm gibi bi açılmam vardı. Şu an 36+5 haftalığım doğuma gün sayıyorum iki gün önce dikişlerim alındı. İçini ferah tut ilk zamanlar hep yattım ama 29.haftadan sonra ben kalkıp yemek yapmaya başladım temizlik falan yapmadım ama bol bol dinlen

Şuan bu msjın bana okadar iyi geldi ki canım Allah ım senden razı olsun umut oldun bana cidden. Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Bende yatıyorum şimdi tvalete kalkıyom bi çok az bi lekem geldi bi kaç sefer kahverengi doktorum normal dedi. Ağrımda yok sancım da dua edip yatıyorum canım. İnşallah gününde kucağımıza alırız

Seni çok iyi anlıyorum canım benim bende o zamanlar birinden iyi şeyler duymak istedim ama hiç korkma allahın izni ile herşey oluyo. İlk zamanlar dikkat et 28.haftaya kadar dikkatli ol sonrası çok kolay inşallah. Ben eski halime tekrar döndüm yani hep yatmadım kalktım dolaştım avmde gezdim yemek yaptım çok ağır şeyler kaldırmadım. Bol bol dinlen kafanı ferah tut önce. Bak benim bebeğim çok hareketli hep korkuyodum o dikişler ya atarsa diye ama dikişlerimi aldırdım hala hareketli ve doğmadı doğmasını bekliyoruz artık. İnşallah sende bebeğini kucağına alırsın şu günlerde vatanımıza milletimize hayırlı evlat olurlar

Amiinn canımm benim inşallah. Evet insan iyi şeyler duymak istiyo. Motive ediyorum kendimi rahatlatıyorum sanki bişey olmamış gibi davranıyorum. Bebeğime kilo aldırmaya çalışıyorum öyle dikkatli besleniyorm. İnşallah canım bende o günleri görürüm. Sabırla duayla bekliyorum kızımı. Sende hayırla kucağına al evladını. Daha temiz barışçıl bir dünyaya gelsinler inşaallah

Aynen öyle canım bişey olmamış gibi davran bol bol süt iç yoğurt ye. Doktorum bana ilk 28.haftaya kadar yaşatalım falan deyince çok korkmuştum nasıl yani sonuna kadar gitmeyecek miyiz dedim onu bilemeyiz dedi. Ama çok şükür şu an herşey yolunda. İnşallah sağlıkla doğsun lar mutlu huzurlu olsunlar aklına takılan bişey olursa sor ben cevaplarım canım benim

Bol bol yiyorum canım zaten yoğurt kefir iç dedi doktorum onu içiyorm. Sağlıklı besleniyorm inş bebeğime yarasın. Banada aynısını dedi canım şu 1 2 ayı tamamlarsn bakarız bebeğin durumuna göre dedi. Belli de olmaz belki 38 40ları bile görürsün dedi inşş diyorum. 10gün sonra kontrolümüz var bebeğe bakck durumu nasıl fln inş iyidir oda. Allah razı olsun canım aklıma takıldıkca sorarım sana. Progesteron hap verdi günde 2 sefer içiyorm. Sende kullanıyomuydn

Ben pruloton Depot iğne kullandım canım her hafta vuruldum. Bana iğne daha etkili dedi doktorum. Çok şükür o da bitti

Banada yazdı canım 3seferlik haftada 1sefer o iğneden belki diğer gittiğim de yine yazar. Bende söylerim yine olmadı. İğneye alıştım zaten kan cıvıtıcıdan dolayı :))

Iğne daha etkili bence ya. Ay bak sana mesajları yazarken hep heyecanla yazıyorum inşallah kucağımıza alalım sağ salim

Amiiinn inşallah canımm benim Rabbim duysun sesimizi. Evlatlarımza sağsalim kavuştursun bizi bizim gibi olan hasret çeken herkesi. Sende bana umut oldun canım destek olalım birbirimize inşş

Amin amin canım benim. İnşallah destek olalım evet doğumu da haber ederim inşallah

İnşallah canımm benim. Dua edelim birbirimize. Doğumdan sonrada devam ederiz inşş :)) hayırla kurtul canımm bi nefeste inş

Merhaba sizin adiniza cok sevindim insallah ben ve benim gibi olanlarda gorururz o gunleri. Ben 20. Haftada serklaj oldum ve yatiyorum 24. Haftadayim kendimi enfwksiyonda korumaya calisiyorum iyi beslenmeye caliiyorum haftaa bir proluton vuruluyorum progestan da aliyorum. Benim kafama suan takilan surekli yattigim icin kanpihtilasirmi birde bebegimin hareketlerini cogu zaman cok asagida hissediyorum sizdede oyle oluyor muydu. Her an bir agri akinti vb oldu olacak diye korkuyorum.

Geçmiş olsun sizede Rabbim şifa versin bizlere bizim gibi olanlara inşş. Kan pıhtılaşması bnde başta vardı zaten iğne kullanıyorum günlük canım kendim yapıyorum. Ama sende korkma her ihtimale karsı ayaklarının altına yastık koy biraz baldırana doğru gelsin yastıklar ki beline ağırlık verme canım. C.tesi biraz kanama oldu açıkça akıntıyla gelmişti. Bugün gittim yataktan hiç kalkma dedi canım ciğer geliştirici vurdu erken doğum riski var biraz dedi azcık açılmam olmuş. Dikkat et canım sende dua edelim birbirimizi bizde 24+4olduk aynıymış hemen hemen

Tesekkur ederim cevap icin. Allahim bu zor gunleri cabucak gecirmeyi nasip eder insallah. Bende 2 hafta sonra gidcm

Aminn canım dişmizi sıkalım hiç Bi sıkıntı yaşamayalım ve sonunda mükafatını en güzel şekilde alıcaz kokularını kokladım mı bütün çektiklerimizi unutcaz Allah evi izniyle. Dualarımz biz ve tüm dua bekleyenlere olsun canım. Hayırlı haberle gel mutlaka ya bana

oncelikle cok geçmiş olsun son durumun nedir merak ettim serklaj ise yaradı mi

Kızlaaar ben 27 aralıkta doğum yaptım çok şükür kucağımıza aldık bebeğimizi hiç korkmayın, Rabbim sonuna kadar dayanma gücü veriyo Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu inşallah

Benim serklaj ile yaramadı canım... 26haftalık doğum yaptım bebeğim 1hafta yaşadı öldü... Senin adına çok sevindim canım Rabbim sağlık sıhhat versin bebeğinede sanada. Gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…