Merhaba sizin adiniza cok sevindim insallah ben ve benim gibi olanlarda gorururz o gunleri. Ben 20. Haftada serklaj oldum ve yatiyorum 24. Haftadayim kendimi enfwksiyonda korumaya calisiyorum iyi beslenmeye caliiyorum haftaa bir proluton vuruluyorum progestan da aliyorum. Benim kafama suan takilan surekli yattigim icin kanpihtilasirmi birde bebegimin hareketlerini cogu zaman cok asagida hissediyorum sizdede oyle oluyor muydu. Her an bir agri akinti vb oldu olacak diye korkuyorum.Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Bende 21 haftalıkken serklaj oldum benimde 3cm gibi bi açılmam vardı. Şu an 36+5 haftalığım doğuma gün sayıyorum iki gün önce dikişlerim alındı. İçini ferah tut ilk zamanlar hep yattım ama 29.haftadan sonra ben kalkıp yemek yapmaya başladım temizlik falan yapmadım ama bol bol dinlen
Tesekkur ederim cevap icin. Allahim bu zor gunleri cabucak gecirmeyi nasip eder insallah. Bende 2 hafta sonra gidcmGeçmiş olsun sizede Rabbim şifa versin bizlere bizim gibi olanlara inşş. Kan pıhtılaşması bnde başta vardı zaten iğne kullanıyorum günlük canım kendim yapıyorum. Ama sende korkma her ihtimale karsı ayaklarının altına yastık koy biraz baldırana doğru gelsin yastıklar ki beline ağırlık verme canım. C.tesi biraz kanama oldu açıkça akıntıyla gelmişti. Bugün gittim yataktan hiç kalkma dedi canım ciğer geliştirici vurdu erken doğum riski var biraz dedi azcık açılmam olmuş. Dikkat et canım sende dua edelim birbirimizi bizde 24+4olduk aynıymış hemen hemen
Geçmiş olsun sizede Rabbim şifa versin bizlere bizim gibi olanlara inşş. Kan pıhtılaşması bnde başta vardı zaten iğne kullanıyorum günlük canım kendim yapıyorum. Ama sende korkma her ihtimale karsı ayaklarının altına yastık koy biraz baldırana doğru gelsin yastıklar ki beline ağırlık verme canım. C.tesi biraz kanama oldu açıkça akıntıyla gelmişti. Bugün gittim yataktan hiç kalkma dedi canım ciğer geliştirici vurdu erken doğum riski var biraz dedi azcık açılmam olmuş. Dikkat et canım sende dua edelim birbirimizi bizde 24+4olduk aynıymış hemen hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?