Serklaj ameliyatı oldum

Merhaba bende 10 gün oldu serklaj oldum.hem serklaj olup hem kan sulandırıcı kullanan var mı aranızda
serklajdan 5gün önce bıraktım. ama ameliyyattan 1gün sonra tekrar devam ettim. zaten ameliyat öncesi sıkıntı olur sonrasında sıkıntı olmaz. ameliyat olalı 2ay oldu hala da kullanıyorum kan sualndırıcı hapı

Benim daha önce düşüğüm veya gebeliğim yok bu ilk gebelik . Erken teşhis edildi . Aynen dediğin gibi .
Senin anlattığına çok şaşırdım ama gerçekten doktorun çok çok iyiymiş sağolsun valla. İstanbul'da mi acaba bu doktor eğer istanbuldaysa merak ettim de .
Bı de dikişler nasıl patladı çocuğun ağırlığından mi . Ay çok inginc geldi de o yüzden baya soru sordum canım kusura bakma 🙈
Merhaba, ben de daha 10 gün once serklaj oldum, 12.haftada. doktor rahim ağzını hep kısa diyor, moralim bozuluyor. Hamilelik takviminde 35.haftayı görünce yazmak istedim. Bu süreç nasil gecti biraz bilgi verebilir misiniz?

Benim daha önce düşüğüm veya gebeliğim yok bu ilk gebelik . Erken teşhis edildi . Aynen dediğin gibi .
Senin anlattığına çok şaşırdım ama gerçekten doktorun çok çok iyiymiş sağolsun valla. İstanbul'da mi acaba bu doktor eğer istanbuldaysa merak ettim de .
Bı de dikişler nasıl patladı çocuğun ağırlığından mi . Ay çok inginc geldi de o yüzden baya soru sordum canım kusura bakma 🙈
Selam canim ne yaptın ses seda çıkmayınca aklıma geldin merak ettim seni, dogum yaptın mı yaptıysan sen ve bebeğin nasilsiniz ne durumdasın, ben yarın sabah doğuma giriyorum Allahin izniyle 🙈😊

Back
X