benim serklaj olmus hic tanidigim yok ama senin icin dua edebilirim ancak canim..
allah senin ve bebeklerinin yardimcisi olsun. insallah bebeklerini saglikla sihhatle zamani gelince kucagina alirsin canim
arkadaşım peki senin durumun nedir .acılma varmıydı sende.daha önce den düşük yada rahime yapılan operasyonların varmıydı.
alllah yardımcımız olsun
merhaba arkadaşlar bende ilk bebeğimi 25+1 de rahim ağzı yetmezliği yüzünden kaybettim şu an yine hamileyim 16. haftada açılmam oldu mc donald serklaj uygulandı ve 36. haftadayım üstelik serklajdan sonra sadece 15 gün istirahat ettim 1 hafta sonra serklajım alınacak moralinizi yüksek tutun iyi düşünün iyi olsun hayırlı doğumlar :CüvCüv:
sevgili nursaygın dr sana ilaç ne verdi ne kullandın.birde özellikle dikkat ettiğin bir şey oldumumerhaba arkadaşlar bende ilk bebeğimi 25+1 de rahim ağzı yetmezliği yüzünden kaybettim şu an yine hamileyim 16. haftada açılmam oldu mc donald serklaj uygulandı ve 36. haftadayım üstelik serklajdan sonra sadece 15 gün istirahat ettim 1 hafta sonra serklajım alınacak moralinizi yüksek tutun iyi düşünün iyi olsun hayırlı doğumlar :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?