37+1 haftalıkken alındı hala doğurmadımSerklaj dikişiniz ne zaman alındı ve alındıktan sonra doğum ne zaman gerçekleşti
Süreç nasıldı normal sezeryan olanlar??
Serklaj dikişiniz ne zaman alındı ve alındıktan sonra doğum ne zaman gerçekleşti
Süreç nasıldı normal sezeryan olanlar??
yaa37+1 haftalıkken alındı hala doğurmadım
Serklajlıyken mi suyunuz geldi ? benim doktorum sezeryan istersen 39 a planlarım ancak ozamana kadar almam dikişlerini dediBenim suyum erken geldi 34+2 de doğum yaptım. Doğum sırasında alıyorlar. Sezeryan bitip seni kapattıktan sonra 2dk da alınıyor. Hiç hissetmiyorsun bile. Doktorum doğumda alacağız demişti bana. Ama 36-37.haftada alınıp 40.haftada doğum yapanı da duydum
Serklajlıyken mi suyunuz geldi ? benim doktorum sezeryan istersen 39 a planlarım ancak ozamana kadar almam dikişlerini dedi
Ben de dikişlerim varken doğumun başlamasından ve yırtılmasından çok korktugum icin 35-36 arası aldırmayı tercih ettim
Anladım çok teşekkür ederimEvet serklajlıyken geldi suyum. Ama benim ikiz gebelikti erken doğum riskim vardı. Gebelik kolestazım da vardı suyum gelmeseydi ds 35.haftaya sezeryan planlanacaktı.
38+6 olduk an itibariyleyaaşuan kaç haftalıksınız
Doktorum 35-36 arası alıyorum dedi 35+5 e gün verdi ve bekleyelim dedi
Ay maşallah sağlıkla kavusun allah bizlerede nasip etsin38+6 olduk an itibariyle
Ben de dikiş alınınca hemen doğacak diye düşünmüştüm hastane çantamı vs bile almıştım yanımaAy maşallah sağlıkla kavusun allah bizlerede nasip etsin
Sanki dikişleri alınca hemen doğacakmış gibi psikolojiye girdiminşallah o günleri görürüm
Benim serklajım önlem amaçlı atılmıştı ilk başlarda sorun yoktu 29. Haftada kısalmaya başladı 1.5 mm falan ozamandan beri yatıyorumBen de dikiş alınınca hemen doğacak diye düşünmüştüm hastane çantamı vs bile almıştım yanıma
Kaç haftalık oldunuz şimdiBenim serklajım önlem amaçlı atılmıştı ilk başlarda sorun yoktu 29. Haftada kısalmaya başladı 1.5 mm falan ozamandan beri yatıyorum
okadar kısalınca alınması ürkütüyo şimdide inşallah ileriyi görürüm
34+4 olduk , 36 da dikişlerimi alıcak doktorum 35-36 arası alıyorum dedi banaKaç haftalık oldunuz şimdi
Anladım peki yattınız mı alındıktan sonra ayakta mı geçtiDikiş alınmasından korkma anlık bişey oluyor uzun sürmüyor acıyor ama anlık işte
Hangi anlamda sordunuz hastaneye yatmak mı yoksa normal evde yatmak mı anlamadım ama ikisi de olmadı ayakta devam ettik dikişi poliklinikte aldı zaten normal kontrole gittiğimde alındı sonrasında da doğum başlasın artık diye hareketlendimAnladım peki yattınız mı alındıktan sonra ayakta mı geçti
Yok evde yatmak ben 7. Aydan sonra yatarak geçirdim evde .Hangi anlamda sordunuz hastaneye yatmak mı yoksa normal evde yatmak mı anlamadım ama ikisi de olmadı ayakta devam ettik dikişi poliklinikte aldı zaten normal kontrole gittiğimde alındı sonrasında da doğum başlasın artık diye hareketlendim
Dikiş varken ben de yatarak geçirdim mecbur zaten çok ayakta kalınca ağrım oluyorduYok evde yatmak ben 7. Aydan sonra yatarak geçirdim evde .
doktorum alındıktan sonra ayaklanabilirsin dedi
Doğum yaptnız mı acaba38+6 olduk an itibariyle
Evet yaptım çok şükür 39+1deDoğum yaptnız mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?