Serklaj icin doktor onerisi

Gozde denk

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2021
1
0
6
37
Merhabalar 9+5 haftalık hamileyim 12 haftalık dusuk yaptım rahim agzi yetmezliğinden olduğuna karar verildi. Şimdi tup bebekle hamile kaldım ve bir an önce dikiş attırmak istiyorum istanbul Avrupa yakasında dikiş attırıp memnun kaldığınız doktorların isimlerini paylaşılmasınız lütfen

Ben devlette attırdım dikişi. İstanbulda değilim ama

internette doktor takvimi sitesinde serklaj ile ilgili iki yorum görmüştüm. dr istanbulda sanırım
(dr aret kamar)

“Aret hocam, evladımı 18.haftamda açılan rahimden içeri itip dikme cesaretini göstermeseydi ilk evladım gibi kaybedecektim.Tam 14 hafta takip etti ince ince moral vererek,baba gibi,gözüm kapalı güvenirim,son dadika acil yetiştik 1 cm tutuyordu bebeğimi servikal yetmezlikmiş,korkma kızım kurtarıcaz dedi ve yavrum şimdi yanım da.”..

”Aret bey,derim ve dua ederim...
İnternetten bulmuştum onu son anda kurtardı yavrumuzu rahme geri itip dikişimizi attı umarım 38 haftalarını görürüm.”

Bende geçen sene 24 haftalık erken doğum yaptım önlem amaçlı dikiş atılacak 12 haftadan sonra dediler doğumdan sonra ama şimdi yine hamileyim hangi doktora gitsem dikiş atma taraftarı değiller 16. Haftadan sonra kısalık olursa atarız diyorlar

Back
X