Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim. Serklajdan sonra raporluydum devamli yattim. Ustelik onlem amacliydi serklajim ama 3 hafta sonra yine ayni son oldu malesefgeçmiş olsun silvwer, serklaj yapıldıktan sonra iş hayatın varmıydı çalışıyormuydun, çünkü serklaj olayında okumuştum, yatarak daha iyi sonuç alınıyor da
Ne güzel seyler yazmışsın canım Allah bebeklerine uzun ömürler versin. Ben ikinci hamileligimde cok ugrastım ama nasip olmayınca olmuyor. Bu dünyada rızkı yokmus artık napalım.. hangi doktora gittin acaba vede nerdeBu konuda bilgim yok ancak şunu söylemek istiyorum. Bu hamilelik sürecimde yaşadığım problemlerden biriydi. Onun haricinde çok daha farklı ve sıkıntılı günler geçirmiştim ikizlere hamile olduğum için.
İstanbuldaki bir profesör 19.haftada başka bir nedenle gitmemize rağmen, serviks uzunluğu ile moralimizi alt üst etmişti. 25 mm olarak ölçtü. Yatın dinlenin vs. vs.
Sonrasında 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı. Aslında konu ikizlerde meydana gelen başka bir komplikasyondu. Ama yine serviks i ölçtü ve 15 mm ye düştüğünü, şuan bile doğurabileceğimi söyledi. Daha 21-22.haftada idim ve ikiz bebeklerimin zaten başka problemleriyle boğuşurken, nerden çıktıştı bu...
Ancak şunu unutmayın. Moral gerçekten çok ama çok önemli. Orada beni doktor strese sokmuş olabilir, ancak eşim gerçekten benim dünyadaki en yakın arkadaşım. Onun gayretleriyle o stres maksimum 1 gün sürdü. Araştırdık, ettik... Gerçekten sonuç kötüydü bir çok kişide. Erken doğum yapmayan neredeyse yok gibiydi. Hele bir araştırma hastanesinin makalesini okumuş eşim, onu şimdi söylüyor bana... 1.5 cm in altında gelen tüm hastalar maksimum 5 gün dayanmış... Peh...
Ben kaçta doğum yaptım biliyor musunuz? 37 + 3 te. Yani o haftadan sonra tam 15-16 hafta daha bekledi bebeklerim. Allah bizlere bu günleri gösterdi ve diğer komplikasyonlarında hiçbiri olmadı, iki emanetimizi de sağ sağlim kucağımıza aldık.
Sizlere tek önerim şu olabilir. Dua edin. Ama gerçekten dua edin ve isteyin. Dua sadece elleri açıp tüm herşeyi ruhani bir şekilde Yaradan' dan beklemek değil bunu da unutayın. Tedavilerinizi mutlaka yaptırın. En iyi hekimi arayın. Bunun için ne gerekiyorsa (yatın, yemeğinizi bile yatarak yiyin, moralli olun, stres yapmayın vb. vb.) yapın. Sonrasını Allah' a bırakın. O herşeyin en iyisini biliyor emin olun. Ama mutlaka gereken tüm çabayı sarfedin. Hiç birşey yapmadan, sadece kavli dua ile Allah kimseyi ödüllendirmez bundan da şüpheniz olmasın. Herkese acil şifalar.
[/QUOTE]Kızlar,
24+5 dün acil serklaja alindim ((( bebeklerimin birinin suyu azalmış (((( doktor dikişi atalım bi bakalım. Belki birini feda edebiliriz dedi (( Rabbime sığındık nasıl vazgeçer im evladından okadar alismisken gül yüzlü kuzularima.
Bugün ve dün ciğer geliştirici iğne yapmış. Bir suru ilacım var antibiyotik vs . Artık ilaçlar okadar cokki sıraya koyamiorum.
Size sormak istediğim
Dün az az pembe akintim vardı doktor normal dedi bugün kahve rengi oldu fakat ara ara sanki rahminde dikişi hişsediorum ve belim arada sancio çok korkuorum acaba operasyonun ağrısının yoksa dikusmi acilio (( birde az önce afedersiniz ishal olmusum sabah duphalac icmiyim yumuşatır ama ishal yapmazdı neden oldu acaba .
Daha çok küçük meleklerin bizede çok dua edermisiniz
Canim sağa sola dönerken ağrı oluyor muydu bazen rahim bazen bel. Beb doğuma kadar yatmaya raziyim yeterki evlatlarım iyi olsun. Su zaten çok.iciorum şimdi havuç suyunada başladım paArtesi kontrolum var çok korkuyorum[/QUOTE][QUOTE="
İlk günler tabi heryermde ağrı oldu bir haftaya düzelir merak etme inşallah bebişlerimz hep bizimle kalırlar allahm kucağmza alıp buyutmeyı nasip etsn[/QUOTE]Canim sağa sola dönerken ağrı oluyor muydu bazen rahim bazen bel. Beb doğuma kadar yatmaya raziyim yeterki evlatlarım iyi olsun. Su zaten çok.iciorum şimdi havuç suyunada başladım paArtesi kontrolum var çok korkuyorum
Amin canım amin daha çok küçük meleklerin (( seninkiler 1 kiloyu geçmiştir dimi[/QUOTE]İlk günler tabi heryermde ağrı oldu bir haftaya düzelir merak etme inşallah bebişlerimz hep bizimle kalırlar allahm kucağmza alıp buyutmeyı nasip etsn
Evet biri 1kiloyu biraz geçmiş diğeride 1kilo seninde 1-2haftaya oyle olur canını skma dinlenmene bak doktorm bana endol fitil falan vermişti bak o erken doğumu da engelliyormuş sana verdiler mi[/QUOTE]Amin canım amin daha çok küçük meleklerin (( seninkiler 1 kiloyu geçmiştir dimi
[/QUOTE]Kızlar,
24+5 dün acil serklaja alindim ((( bebeklerimin birinin suyu azalmış (((( doktor dikişi atalım bi bakalım. Belki birini feda edebiliriz dedi (( Rabbime sığındık nasıl vazgeçer im evladından okadar alismisken gül yüzlü kuzularima.
Bugün ve dün ciğer geliştirici iğne yapmış. Bir suru ilacım var antibiyotik vs . Artık ilaçlar okadar cokki sıraya koyamiorum.
Size sormak istediğim
Dün az az pembe akintim vardı doktor normal dedi bugün kahve rengi oldu fakat ara ara sanki rahminde dikişi hişsediorum ve belim arada sancio çok korkuorum acaba operasyonun ağrısının yoksa dikusmi acilio (( birde az önce afedersiniz ishal olmusum sabah duphalac icmiyim yumuşatır ama ishal yapmazdı neden oldu acaba .
Daha çok küçük meleklerin bizede çok dua edermisiniz