Serklaj olup çalışma hayatına devam eden varmı

Bitttter

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
10.472
13.656
498
Serklaj olup çalışma hayatına devam eden varmı 2 aydır rapordayım fakat doktorum işe dönebileceğimi söylüyor ama bana hiç güvenli gelmiyor 8 saat ayakta olucam yada hep oturacağım ilk gebeliğimde de serklaj olmuştum ve oturmam bile uzun süreli olmaması gerekiyor demişti o doktor şimdi ki doktorum sağlıklısın çalışabilirsin diyor

25 haftada rahim ağzında açılma anlaşılamadığından bi kaybım var bu yüzden serklaj olmuştum 35. Haftada tansiyonum yükseldiğinden kayıp yaşadım

Belki de bu kayıpların verdiği korku beni doktor güvensizliğine itiyor bir türlü mantıklı gelmiyor

Heyet raporu alsaniz Ben de ayakta kalmak istemezdim bu durumda
Bunu doktorumun vermesi gerekiyor ben heyet raporu almak istiyorum deyip bi yere baş vuramam
Riskli gebelik doktoruna gidiyorum üstelik. En son korkuyorum işe gitmeye deyince sen işten soğumuşsun galiba diyor

Bunu doktorumun vermesi gerekiyor ben heyet raporu almak istiyorum deyip bi yere baş vuramam
Riskli gebelik doktoruna gidiyorum üstelik. En son korkuyorum işe gitmeye deyince sen işten soğumuşsun galiba diyor
Baska doktora gitseniz?

Baska doktora gitseniz?
3.doktorum rapor deyince hepsi bi fena oluyor riskli gebelik doktoru olduğu için kolayda ulaşılmıyor ve artık doktora dert anlatmaktan yıldım galiba 2gün sonra işe dönmem lazım gayet sağlıklı olduğumu söylüyor şaşırdım kaldım

merhaba ne yaptınız işe başladınızmı ?

Arkadaşım sizin gibiydi. Doğuma kadar heyet ve tek hekim raporları ile hiç çalışmadı. Mantıken çalışmamak da gerekir. İleri hafta bebek kaybı hem doktor hem hastane prestiji için de hoş değil. Neden bu şekilde muamele de bulunuyorlar anlamak güç. Sonucta annesiniz acı bir kaybiniz var ve korkuyorsunuz çok normal bir durum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…