selam kızlar 20+3 deyim ilk bebegimi 18+5 te rahim agzı yetmezliginden kaybettim şimdi ikizlere hamileyim 12 inci haftada dikiş atıldı şu an sadece lavobo ihtiyacı için kalkıyorum benimle aynı durumda olan varmı bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
bende ikiz kiz sahibiyim benimde cok fazla acilmam olmustu ama bana ikizlerde serklaj olmaz diye butun yalvarmalarima ragmen yapmadilar
sadece yattim ve 39 uncu haftada sunni dogumla normal dogum yaptim ben istedim yani doktordan dogurmyi cunku cok sismistim artik kizlar 3 er kilolardi cunku
allah yardimcin olsun
cok zor bi durum
hatta 31 inci haftadan sonra kalp ritim bozuklugundan dogum baslamis ve 3cm acilmisti
selam kızlar 20+3 deyim ilk bebegimi 18+5 te rahim agzı yetmezliginden kaybettim şimdi ikizlere hamileyim 12 inci haftada dikiş atıldı şu an sadece lavobo ihtiyacı için kalkıyorum benimle aynı durumda olan varmı bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
Merhaba, banada 17. Haftada doktorum açılma olduğu için serklaj yaptı. Hiç bir şikayetim yoktu kontrolde fark etti doktorum nerdeyse tamamen açılmiş rahimim acil ameliyata aldılar. Bende neredeyse hamileliğim boyunca yattım hamileliğimin son 5 ayını hastanede 3 ayını hastane odasından dışarıya adımımı bile atmadan geçirdim. 36. haftada planlı sezeryanla doğum yaptım. Hiç korkma allahın izniyle hiç birşey olmaz serklaj çok etkili bir yöntem yattığın sürece açılma olmaz. Ben almanyada doğum yaptım benim doktorum çok titizdi eve göndermedi beni gözümün önünde olcaksın dedi sürekli gözetim altındaydım artık hastahane personeli ile kanka olmuştum. Çok zor bir süreç allah yardımcın olsun.
hepinize çok teşekkür ederim alah hepimizin yardımcısı olsun gerçektende çok zor geçiyor bu günümüzede hamd olsun nerdeyse hergün kasıklarımda agrı var sizdede aynımı lavaboya bile kalkmaya korkuyorum
kızlar ben de ikizlerimi 24. haftamda kaybettim. rahim ağzı yetmezliğiyle ilgili bir topik var, orada pek çok arkadaşa serkaj yapıldı. aralarında ikiz olanlar da var. Allah hepinizi bebeklerine kavuştursun. serkaj hakkında merak ettiklerini topikteki arkadaşlara sorabilirsiniz. http://www.kadinlarkulubu.com/prema...-erken-dogum-yapan-var-4966.html#post31355107
yengemede dikiş atıldı bigün oturuyoruz wc ye gitti korkarak çıktı kahve rengi jel gibi bişey gelmiş yakın hastaneye gittik hemen doktor bol dinlen uzan hiçbişey yok dedi
15 gün sonra kendi doktoruna muayeneye gittiğinde rahminde açılma görmüş ondan kahve rengi leke olmuş dikiş atıldı
şuan 32 haftalık bebeklerimizin maşallahı var okadar iyi sağlıklılarki gelişimleri kiloları boyları tek bebek gibi gidiyomuş
doktor yengeme çok fazla gezip dolaşma çok merdiven çıkma çok yorma kendini dedi hoş 9 aydır amcam ona 1 bardak bile yıkatmadı zaten :)
haftada 1 çıkıyo dışarı birde doktor hamileler avm lere gidip saatlerce geziyolar yok öyle bişey sakın yapma falan dedi