Serklaj yaptıran anneler sorularım var yardımcı olur musunuz ?

Merhaba kızlar ben 14. Haftam da serklaj oldum malum bize birçok şey yasak enfeksiyon kapmamak için. Doktorum senin kullandığın tuvaleti başkası kullanmasın dedi ona tamam da Kişisel temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz ? Tüy dökücüler kimyasal zaten yasak ağda yasak dediler o bölgeye sabun yasak dediler e bu durumda jilet nasıl kullanılacak. Doktorum su dışında birşey deydirme dedi e tüy çıkınca da bakteri oluşur sizler ne yaptınız bu süreçte?
Merhaba canım serklaj grubumuz var dilerseniz sizi de oraya alabilirim?

Kızlar ben de haftaya olucam. Çok tedirginim ilkini acil serklajla 22haftada kaybettim. Yine taşıyamazsam korkum var. Doktor serklajdan sonra normal hayatına devam edeceksin diyo o çok rahat anlamıyorum
Merhaba canım çok geçmiş olsun serklaj grubumuz var istersen alabilirim senide

Kuzum ben de bunu düşünüyorum, 23. Haftamda serklaj oldum 28e yaklaştım şu an. Şimdiye kadar makasla kısalttım. Uzun zamandır hep ağda yapan biriyim , ağda sayesinde hem çok uzun süre çıkmıyor hem de daha seyrek çıkıyor diye hep memnun kaldım.
Serklaj yaptıktan sonraki süreçte jilet vurmak istemedim, istemiyorum da. Çünkü jilet de hem çok hızlı uzuyor hem r alerji oluyorum kaşındırıyor ten yapımdan dolayı çok hassasım, baş edemem yani kendi adıma.

Planım 28i geçtikten sonra ağda yapmaktı. Olmadı 30 olana kadar kısaltarak hareket edebilirim sonra da ağda yapmayı düşünüyorum. Ama tek seferde değil de günlere yayarak. Amaç zaten kasılma yaratmamaksa tek seferde her yeri alıp zorlanacağıma küçük küçük yerleri alıp o şekilde halletmeyi planlıyorum.

İnternette araştırdım serklajlılara genelde ağda önermiyorlar. Ama ben jilet vuramam baş edemem. O yüzden size kendi planımı söylemek istedim :)
Merhaba canım geçmiş olsun serklaj grubumuz var dilerseniz sizi de alabilirim oraya

Back
X