Serklajdan sonra kaçıncı haftanızda doğum yaptınız

h_burcu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
14
1
1
32
Kızlaar ben 23 haftalıkken serklaj oldum o günden beridir yatıyorum kalkmak yasak evde istirahat ediyorum şuan 29 haftalık olduk doktor gününü doldurmaz büyük ihtimal erken doğum olucak dedi acaba serklaj olduktan sonra siz kaçıncı haftanızda doğum yaptınız

Canım serklaj ne onu bile bilmiyorum sadece konun üstte kalsın diye yazdım yardım amaçlı

Doğrudur valla 23 haftalıkken açılmam olmuştu doğum başlamıştı benimde tesadüf o gün randevum vardı öylelikle doktor farkedince rahmime serklaj konuldu yani servikse dikiş atıldı doğumu durdurdular şükür 3 gün hastahanede kaldıktan sonra eve çıkış yaptım böyle durumlarda bebişler gününü doldurmuyorlarmış erken doğum oluyomuş bende bu durumda olanlar var mı merak ettim sizede çooooook teşekkür ederim

Canım geçmiş olsun bende iki hafta önce serklaj oldum şu an 23 haftalığız bende nasıl olcak bilmiyorum erken doğum mu yoksa sonuna kadar mı. Bayramdan sonra kontrol var bakalım ne diyecek doktor

Sanada geçmiş olsun canım benim üzerinden 1,5 ay geçti ama ben hiç kalkmadan yatıyorum bütün işleri yemekleri eşim işten gelince yapıyo ben sadece özel ihtiyaçlar için kalkıyorum felaket sıkıldım bunaldım ama bebeğim için değer diyip katlanıyorum

Ya ben senin gibi hep yatmıyorum canım bende çok sıkıldım o yüzden kalkıp hafif yemekler yapıyorum arada bir ama dışarı çıkmak temizlik falan yapmıyorum, bilmiyorum hep yatmalımıyım ne yapmalıyım. Biraz daha sabretmek gerekecek sanırım bakalım. Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Benim doktorum sonuna kadar durmaz büyük ihtimal bebek ağırlaştıkça ayakta kalınca dikişlere baskı yapıp yırtabilir dedi birde zaten erken doğmaya kalkan çocuk sonuna kadar zoor dedi ama inşallah gününü doldururlar bana 26. Haftada ciğer geliştirici yaptılar bide bayramdan sonra yapacaklar erken doğuma karşılık bebeğin ciğerleri gelişsin diye bakalım nasıl olucak sende kontrolden sonra doktorun ne dediğini yaz olur mu

Tamam canım yazarım inşallah. Bende şu an düşük önleyici iğne kullanıyorum. İlerleyen zamanlarda bakalım bizim bebek nasıl olacak offff bak korktum şimdi. Gönül ister ki sonuna kadar gitsin ama sağlıklı olacaksa zamanı pek mühim değil sağlıklı olsunlarda

Canım benim hiç sıkma canını bende ilk zamanlar korkuyodum ama benim doktorum çok cana yakın arkadaş gibiyiz her gittiğimde içimi ferahlatıp gönderdi sağolsun 32. Haftayı görelim sonrasından korkma dedi en kötü bir hafta falan küvezde kalıp çıkar sesi sende olabildiğince dikkat et dikkat etmeye çalış yorma kendini

İnşallah canım moralimi bu konuda yüksek tutmaya çalışıyorum ama bakalım. Her gün bebeğimi ultrasonda görmek istiyorum sağlıklı mı diye ama olmuyo tabi. Bugünde sancım var biraz korkuyorum açıkçası dünden beri bişey çok üzüldüm üzüntü tetikler mi ki ya.

Tetikler tabiki benimde sancım olmuştu hemen hastahaneye gittim sende kötü bişeyler seziyorsan bi anormallik ihmal etme git mutlaka hem bu günler geçici sonrasında bebişlerimiz mutluluk olucak bize canını sıkma hiç bişeye lütfen

İnşallah canım eğer daha fazla artarsa gideyim doktora çok sağol canım benim yardımların için.

Benim arkadaşım 38.haftada sezaryen oldu ilk bebeği 21.haftada erken doğumla kaybetmişti 2.serklaj ×yatak ist. 38 e kadar durdu ama tuvalet dışında yatti

İlk bebeği için çok üzüldüm bende bebeğimi kaybetmenin ucundan döndüm anlayabiliyorum o duyguyu Allah şimdiki bebeğine uzun ömürler versin bende yatıyorum benim bebeğim durur umarım o zamana kadar

İyiyim teşekkür ederim 38+1 de doğum yaptım dünde kırkımız çıktı bile ikimizde iyiyiz şükür ki

Çok şükür canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bizde 37+4teyiz beklemedeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…