SERKLAJLI GEBELER!ERKEN DOĞUM RİSKİ!!!

Ah inşallah dediklerinizi çok iyi anlıyorum bende hemşireyim 26 ya kadar çalıştım evdede ağır iş yapmadan günlük hayatıma devam ediyordum ayakta kalmıyordum ama sadece1 günde rahim ağzım 28 mm den 15 mm düştü dediğiniz gibi olacağı varsa oluyor… Bebeğime alışverişe gideceğim gün öğrendim bu durumu doktorum direkt eve git alışveriş falan yapma dedi
Beşiğini aldığımda iadesi var mı acaba diye içinden geçirmek acaba kullanabilecek mi demek çok zor .Dualarımız kabul olsun inşallah rabbim evlatlarımıza hayırlı uzun ömür versin bizler de görelim

Aynı duyguları yaşamışız son yazdıklarınızı okurken duygulandım. Ben de gidip bir şey alamadım ayakta kalmayayım diye. İnşallah zamanında gelsinler hayırlı uzun ömürleri olsun

Dikişten sonra kaç mm oldu ? Benim acil dikiş sonrası 30mm çıkmıştı şimdi birden 12mm düştü. 32. Haftadayım yattığım halde böyle oldu ve içten açılmam var.

Şimdi kaç haftalık oldunuz

Aynı duyguları yaşamışız son yazdıklarınızı okurken duygulandım. Ben de gidip bir şey alamadım ayakta kalmayayım diye. İnşallah zamanında gelsinler hayırlı uzun ömürleri olsun
Sizde 31 haftaya gelmişsiniz umarım 32 sonrada 36 görürsünüz bugünleri de unuturuz bebeklerimizle yenisini güzelini yaşarız

Dikişten sonra kaç mm oldu ? Benim acil dikiş sonrası 30mm çıkmıştı şimdi birden 12mm düştü. 32. Haftadayım yattığım halde böyle oldu ve içten açılmam var.
Dikişten sonra ölçüm yapmadı gittiğim doktorlar, sadece stres yapar dedi doktorum, dikişler zaten orayı tutuyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…