- 24 Şubat 2025
- 22
- 8
- 1
- 28
35+3 haftalık oldum serviks hala kısa uzamadı. Gün içinde yemek yemek için kahve içmek için kalkıyorum ev içinde hafif dolaşıyorum ama günümün büyük çoğunluğu yatarak geçiyorSon durumunuz nedir merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
35+3 haftalık oldum serviks hala kısa uzamadı. Gün içinde yemek yemek için kahve içmek için kalkıyorum ev içinde hafif dolaşıyorum ama günümün büyük çoğunluğu yatarak geçiyorSon durumunuz nedir merak ettim
bende aynı durumdayım hangi ilaçları alıyorsunuz35+3 haftalık oldum serviks hala kısa uzamadı. Gün içinde yemek yemek için kahve içmek için kalkıyorum ev içinde hafif dolaşıyorum ama günümün büyük çoğunluğu yatarak geçiyor
36 ya bir şey kalmamış Allahın izniyle bende 36 yı görünce bi rahatlama gelirbende aynı durumdayım hangi ilaçları alıyorsunuz
Progesteron alıyorum günde 2 kez. Kan dolaşımı için kan sulandırıcı kullanıyorum ama düzenli kullanmadım maalesef kan sulandırıcıyı. İnşallah siz de görürsünüz 36 ve üstünü36 ya bir şey kalmamış Allahın izniyle bende 36 yı görünce bi rahatlama gelir
Aminn inşallahProgesteron alıyorum günde 2 kez. Kan dolaşımı için kan sulandırıcı kullanıyorum ama düzenli kullanmadım maalesef kan sulandırıcıyı. İnşallah siz de görürsünüz 36 ve üstünü![]()
Haftaniz güzel ilerlemis en azindan dogsa da artik risksiz dönemlere gelmişsiniz. Benim daha cook var o haftalara. Sağlıkla gelsin bebislerimiz35+3 haftalık oldum serviks hala kısa uzamadı. Gün içinde yemek yemek için kahve içmek için kalkıyorum ev içinde hafif dolaşıyorum ama günümün büyük çoğunluğu yatarak geçiyor
Tansiyonla ilgili sıkıntı yasadiniz mi hic. Benim 2 gündür takibimde biraz yüksek gibi geliyor tansiyon endise ettirdiAminn inşallahbenim de aynı ilaçlarım kan sulandırıcı iğne cok can yakıyor
Evet artık daha rahatım. İnşallah sizler de sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinizeHaftaniz güzel ilerlemis en azindan dogsa da artik risksiz dönemlere gelmişsiniz. Benim daha cook var o haftalara. Sağlıkla gelsin bebislerimiz
Tansiyon problemi yasadiniz mi hic
Amin amin amiiinEvet artık daha rahatım. İnşallah sizler de sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize130/80 geliyor genellikle ek önlem almadık
su tüketimini artırmak faydalı olabiliyorAmin amin amiiin
Benimde normal cikardi 2 gündür hafif yukselme var gibi. Biraz kafami taktim.
Ölçüm yaoarken de stres oluyorum hepten yükseliyor tansiyonnapcagimi sastim.
Ben yaşamadım hatta ekstra çok düşüktü gebeliğimin başından beri gerçi takipte etmiyorum günlük olarakTansiyonla ilgili sıkıntı yasadiniz mi hic. Benim 2 gündür takibimde biraz yüksek gibi geliyor tansiyon endise ettirdi
Ay iyi yaa ne guzel. Bende normalde takip etmem arada kontrollerde bakiliyordu. Dun az yuksek gibiydi. Dr takip yap gel dedi. Evde de stresten yüksek cikiyor simdi. Valla bende birsey cikmasin diye bakmak dahi istemiyorum aslında ama doktor takip et deyince mecbur kaliyor insanBen yaşamadım hatta ekstra çok düşüktü gebeliğimin başından beri gerçi takipte etmiyorum günlük olarak
Zaten şekerimde var başka bir şey çıkmasın artık diye dua ediyorumayrıca ilaçlardan ve yatmaktan kabız oluyorum devamlı serklajdan dolayı ayrı korku yaşıyorum bizlerde güzel haftaları görelim sağlıcakla
İnşallah bir şey çıkmaz canım tuzlu vs yediysen denk gelmiş bile olabilir..Ay iyi yaa ne guzel. Bende normalde takip etmem arada kontrollerde bakiliyordu. Dun az yuksek gibiydi. Dr takip yap gel dedi. Evde de stresten yüksek cikiyor simdi. Valla bende birsey cikmasin diye bakmak dahi istemiyorum aslında ama doktor takip et deyince mecbur kaliyor insan
Hangi ilaclari kullaniyorsun canım peki ?
Erik suyu kayısı suyu fln iyi geliyor diyorlar ama seker olunca o da risk. Ayy ay...
Evet canım belki bir denk gelmedir. Önemsiz bir durumdur umarim kiİnşallah bir şey çıkmaz canım tuzlu vs yediysen denk gelmiş bile olabilir..
Progestan magnezyum kullanıyorum erken doğum riksi icin başka ilacım yok bir de kan sulandırıcı iğne
Evet şekerden dolayı o gıdalarıda almıyorum sabır edicez yapacak bir şey yok![]()