Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

slm kızlar.aranıza dün katıldım.yazdıklarınızı okudum .sorunlarmızı sıkıntılarımız hep aynı hatta benim daha da fazlası bile var.hem polikistik over hastasıyım hemde kan pıhtılaşması sorunum var.2 sen önce polikistik over rahatsızlığımı düzeltmek için doktorun verdiği doğum kontrol ilacı yan etki yaparak bacağımda pıhtı oluşmasına neden oldu.bi süre pıhtı sorunum için asprin coumadin kullanırken hamile kaldım.ama bebeğim 8 haftalıkken gelişmediği için alınmak zorunda kaldı.7-8 ay geçti üzerinden 2 hafta önce doktoruma gitti artık bebek tedavisine başlamak için.farlutal kullandım 6 gün.aynı zamanda pıhtı oluşmasın diye hergün fragmin iğne.dün adetim geldi.3. gün yarında serephone kullanmaya başlayacağım.ama doktorum bana çatlatma iğnesinden bahsetmedi.sadece bu tedavi 4 ay sürecek eğer hamile kalamzsan başka tedavi dedi.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.Sağlıklı mutlu hayırlı evlatlar versin inşallah.

Canım aramıza hoşgeldin.Öncelikle yaşadıkların için çok çok geçmiş olsun.İnşallah bundan sonra sağlıklı hamilelikler geçirirsin. Çatlatma iğnesini doktorum banada vermedi kendiliğinden çatlıyo.Ama gününü bilmiyoruz işte.o yüzden çalışmala devam et şekerim.:asigim:

maksimennnnnnnnnnnnnnnn yeni gördüm kız ne yaptın sen.Bu bi mucize.Çok çok tebrik ediyorum.Topiğmizin ilk hamişi gözün aydın.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

20mayısta olmam lazımdı normalde ve duphastonda 21mayısta bitti
geçen duphastondan bigün sonra olmuştum hemen

Arkadaşım bu tedaviyi ben de gören biri olarak merak ettim folikül hiç mi olmamıştı yani olgun bir yumurta da doktor gelişebilir diye süre tanıdı mı acaba?:uhm:Bi de duphaston'dan bahsetmişsin onu kafana göre kullanmamışsındır inşallah adet söktürücü yani adetin gecikince kendiliğinden bunu kullandıysan nacizane doktoruna bu durumdan bahsetmeni tavsiye ederim zararlı olmamıştır inşallah...İnşallah her şey yolunda gider Rabbim bebeğine kavuşturur seni...:Saruboceq:

Arkadaşım bu tedaviyi ben de gören biri olarak merak ettim folikül hiç mi olmamıştı yani olgun bir yumurta da doktor gelişebilir diye süre tanıdı mı acaba?:uhm:Bi de duphaston'dan bahsetmişsin onu kafana göre kullanmamışsındır inşallah adet söktürücü yani adetin gecikince kendiliğinden bunu kullandıysan nacizane doktoruna bu durumdan bahsetmeni tavsiye ederim zararlı olmamıştır inşallah...ınşallah her şey yolunda gider Rabbim bebeğine kavuşturur seni...:Saruboceq:

canım geçmişolsun sanada .
tabiki doktor gözetiminde kullandım ilaçları.
benim bu ay yumoşlar hiç gelişmemişti
yani bende anlamadum .dr.damı bi hata var
duphastonu da adetim düzensiz olduğu için vrdi
ayrıca ilerde düşük olmaması için

canım geçmişolsun sanada .
tabiki doktor gözetiminde kullandım ilaçları.
benim bu ay yumoşlar hiç gelişmemişti
yani bende anlamadum .dr.damı bi hata var
duphastonu da adetim düzensiz olduğu için vrdi
ayrıca ilerde düşük olmaması için

Teşekkür ederim duphastonu ben farlutal benzeri bir ilaç olarak bildiğim için öyle dedim tabii doktor önerdiyse sorun yok ne güzel ya hiç beklemediği bir anda insanın böyle bir haber alması...maaşallah

ya kızlaaaaaaar bu bir şok benim için
dr.bu ay kesinlikle olmaz demişti
ama hamişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rabbim hepinize nasip etsin inş.
ya şunu anladım Allah ol deyince hiç birşey engel olmuyor

canııımm beniiiimmm..gözün aydın,Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiiiinnn..aayy çok sevindim canım yaaa:nazar::nazar:opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5bende istiyorum bu sefer 2. bebeğim mucize gibi süprizle gelsin:Saruboceq:

bu arada kızlar ben adet olalı bugün 4.günüm..temizlik yapıyorum kaç gündür pek giremedim..nasılsınız kızlarŞenizmaksimen çok sevindim canım yaaagel seni bi öpeemmŞeniz

hihoyyythihoyyythihoyyytUĞUR LİSTEMİZhihoyyythihoyyythihoyyyt

a.s.a.s.Serophene ile hamiş kalmak isteyen anne adaylarıa.s.a.s.

julyet........................?

nelke...........................8 Haziran

nergis55......................20 Haziran (gelecek adet tarihi)

nezihemmm................?

raebzeh.......................25 Haziran

a.s.a.s.Serophene ile hamiş kalan anne adaylarımız:nazar:a.s.a.s.

maksimen:nazar::nazar:alkisalkisalkis

ali_ye:nazar:alkisalkisalkis

kadus:nazar:alkisalkisalkis
[/COLOR]

hihoyyythihoyyythihoyyytUĞUR LİSTEMİZhihoyyythihoyyythihoyyyt

a.s.a.s.Serophene ile hamiş kalmak isteyen anne adaylarıa.s.a.s.

julyet........................?

nelke...........................8 Haziran

nergis55......................20 Haziran (gelecek adet tarihi)

nezihemmm................?

raebzeh.......................25 Haziran

a.s.a.s.Serophene ile hamiş kalan anne adaylarımız:nazar:a.s.a.s.

maksimen:nazar::nazar:alkisalkisalkis

ali_ye:nazar:alkisalkisalkis

kadus:nazar:alkisalkisalkis
[/COLOR]

bende bende alkisalkisalkisbeni de eklermisin listeye ???:teytey: hihoyyyt

canııımm beniiiimmm..gözün aydın,Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiiiinnn..aayy çok sevindim canım yaaa:nazar::nazar:opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5bende istiyorum bu sefer 2. bebeğim mucize gibi süprizle gelsin:Saruboceq:

bu arada kızlar ben adet olalı bugün 4.günüm..temizlik yapıyorum kaç gündür pek giremedim..nasılsınız kızlarŞenizmaksimen çok sevindim canım yaaagel seni bi öpeemmŞeniz
çok teşekkürederrim .Sizlere çok dua edyorum en kısa zamanda sizlerinde olsuuuuuuuuuun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hala şoktayım yaaaaa
bebeğim içimdeeeeeeeeeee

kızlar ben hala adet olamadım pazartesi gününe kadar adet olamazsan doktar gel yeniden kan testi yapıcaz dedi cuma günü cok az acık renk bi lekelenme oldu sonrası yok niye böyle oldu anlamıyorum kan testide yaptırmıştım negatif cıkmıştı doktor geç döllenme olasılığına karşı pazartesi tekrar betahcg istiyo bu arada maksimencim cok tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah o yüzden kızlar size bi adet tarihi veremiyorum yarın doktora gidicem umarım kist felan oluşmamıştır

Ya kızlar benim karnım acayip şiş. Geçen cumartesi serophen bitmişti onun yan etkisi olabilir mi.Ama bi hafta geçti. Perşembe günü de muhtemelen yumurtladım. Ama niye bu şişlik.

kızlar ben hala adet olamadım pazartesi gününe kadar adet olamazsan doktar gel yeniden kan testi yapıcaz dedi cuma günü cok az acık renk bi lekelenme oldu sonrası yok niye böyle oldu anlamıyorum kan testide yaptırmıştım negatif cıkmıştı doktor geç döllenme olasılığına karşı pazartesi tekrar betahcg istiyo bu arada maksimencim cok tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah o yüzden kızlar size bi adet tarihi veremiyorum yarın doktora gidicem umarım kist felan oluşmamıştır

inş. Hamişsindiiiiiiiir

ya kızlar benim karnım acayip şiş. Geçen cumartesi serophen bitmişti onun yan etkisi olabilir mi.ama bi hafta geçti. Perşembe günü de muhtemelen yumurtladım. Ama niye bu şişlik.

sende sende hamişsindir inşaallah yaaaaa.
Bende de şişlik olmuştu ve hamişimmmmmmmmm
adet tarihin ne zaman

Back
X