Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Geçen ay serephone verdi doktor ama ılactan sonra dr gıdıp yumurtalara baktırmak gerekıyormus dr bana soylemedı gel dıye bu ay kalırsın hamıle dedı kalmadım adet oldum ben bu ay tekrar alıp ılacı kullansammı yoksa dr gıtsemmı ?

Kizlarr serophene adet gecikmesi yapar mi??

canım yumurtanın ne zaman çatladığını biliyosan hesaplayabilirsin.14 gün içindeadet olman lazım canım.off benimde7 aralıktı ama geçti.zaten gecikiyo normalde test yapmakta istemiyorum..

Mrb zehra seninle bat lar ayni gun hadi bakalim.Valla benim de simdi sol kasigimda ince ince sancilanmalar var gogusler şişti herzamanki gibi :( haberlerini bekliyorum insallah guzel haberler verirsin :)

benimde ağrıyo göğüsler canım ya genemi adet olacam bilemiyorum.offf.neyse hayırlısı canım hepimiz için

Geçen ay serephone verdi doktor ama ılactan sonra dr gıdıp yumurtalara baktırmak gerekıyormus dr bana soylemedı gel dıye bu ay kalırsın hamıle dedı kalmadım adet oldum ben bu ay tekrar alıp ılacı kullansammı yoksa dr gıtsemmı ?

ilacıiçerken takip gerekiyo canım dr unu değiştir.

ilacıiçerken takip gerekiyo canım dr unu değiştir.

bugün farklı bir dr gittim klomen verdi adetin 5. gunu iç ilaç bitince 5 gün sonra gel dedi ama dr izinli ozamanda ben bu ay kullansam ilacı gebelik olmazsa önümüzdeki ay tekrar alıp kullansam ilaç bitince 5 gün sonra gitsem olurmuki?

bugün farklı bir dr gittim klomen verdi adetin 5. gunu iç ilaç bitince 5 gün sonra gel dedi ama dr izinli ozamanda ben bu ay kullansam ilacı gebelik olmazsa önümüzdeki ay tekrar alıp kullansam ilaç bitince 5 gün sonra gitsem olurmuki?

canım takibe gitmeden bilemezsinki oilaç sana yarıyormu yaramıyormu yoksa kistmi yapacak.en az2 kere gitmen lazım içtikten sonra.

yelizzzzz neoldukız adet oldunmu :)

Canim hicc sormaa.Adetim geciktii ilk gun test yaptim cift cizgiyi gordum haftasonuydu pazartesiyi bekledik.Pazartesi sabah yine test yaptim yine ikinci cizgi silik de olsa cikti e tabi gecikme 3 gun olmuş belirtilerr agrilar falan oglen koşa koşa hastaneye gittim nasil eminim hamile olduguma.Kan testi yaptik sonuc negatif :( hayatimda ilk kez adetim gecikti kist oldugu zamanlarda bile erken olurdu da hayatta gecikmezdi.Doktor bisey demedi ilac falan da vermedi bugun 4 gun oldu işte hala gelen giden yok ama hala kasıklarim belim adetimin ilk gunuymuş gibi agriyor ben de dort gozle adetimi bekliyorum.Bi de şu geç dollenme mevzusuna takildim acaba olabilir mi diye amaaannn umut ya işte insan kirmiziyi gormeden birakamiyor ucunu :))

Son düzenleme:
canim hicc sormaa.adetim geciktii ilk gun test yaptim cift cizgiyi gordum haftasonuydu pazartesiyi bekledik.pazartesi sabah yine test yaptim yine ikinci cizgi silik de olsa cikti e tabi gecikme 3 gun olmuş belirtilerr agrilar falan oglen koşa koşa hastaneye gittim nasil eminim hamile olduguma.kan testi yaptik sonuc negatif :( hayatimda ilk kez adetim gecikti kist oldugu zamanlarda bile erken olurdu da hayatta gecikmezdi.doktor bisey demedi ilac falan da vermedi bugun 4 gun oldu işte hala gelen giden yok ama hala kasıklarim belim adetimin ilk gunuymuş gibi agriyor ben de dort gozle adetimi bekliyorum.bi de şu geç dollenme mevzusuna takildim acaba olabilir mi diye amaaannn umut ya işte insan kirmiziyi gormeden birakamiyor ucunu :))

peki o çift çizgi niye çıkmış.canım ya nasıl umutlanmışındır.yinede belli olmaz dediğin gibi.peki bhcg n kaç çıktı.bendeadet oldum:(

senin ne zamandı günün canım.

ben 7 sinde oldum dün itibariyle sabah akşam serophene kullanmaya yeniden başladım. dr önce kontrol etti kist yokmuş.. önümüzdeki çarşamba aşılama yapılıcak İNŞALLAH bakalım bu kez olucak mı? ben senin bu ay hamile olduğunu düşünüyordum İNŞALLAH bu ay olur umudumuzu kaybetmeyelim canım

Canim catlatma ignesi olmamismiydin 5 gun gecikmede cok sanki dr bisey demedimi

Hayir canim bu ay catlatma ignesi yapmayalim demisti zaten oluşan yumurtam catlamiş ama baska bi yumurta kiste dönüşmüş oyuzden bu ay serophene kullanmayacagim

Back
X