Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

selam kızlaarr nasılsınız??nelke test yapmadın mı canım?bak 3 günün geçmiş..olmazsa hafta sonuna kadar bekle o zaman yap..aynı korkuları ben her ay yaşıyorum..inşallah hamilesindir..müjdeli haberlerini bekliyoruz..öptüm canlarıımm...

sblbayram,tatlı bela aramıza hoşgeldiniz kızlar..inşallah bu topik sizlere uğur getirir..amiiiiinn...

selam kızlaarr nasılsınız??nelke test yapmadın mı canım?bak 3 günün geçmiş..olmazsa hafta sonuna kadar bekle o zaman yap..aynı korkuları ben her ay yaşıyorum..inşallah hamilesindir..müjdeli haberlerini bekliyoruz..öptüm canlarıımm...

sblbayram,tatlı bela aramıza hoşgeldiniz kızlar..inşallah bu topik sizlere uğur getirir..amiiiiinn...

raebzeh canım çok sağollll...... Büyük allahım hepimiz için hayırlısını versin inşallah..... Aminnnnn

:1hug:
FONT="Comic Sans MS"]hihoyyythihoyyythihoyyytUĞUR LİSTEMİZhihoyyythihoyyythihoyyyt

a.s.a.s.Serophene ile hamiş kalmak isteyen anne adaylarıa.s.a.s.

daisy_81......................?

julyet........................?

myedebiyat.................?

nelke...........................8 Haziran

nergis55......................17 Haziran

nezihemmm................?

raebzeh.......................25 Haziran

SBLBAYRAM.............?

TATLI BELA.....................?

a.s.a.s.Serophene ile hamiş kalan anne adaylarımız:nazar:a.s.a.s.

maksimen:nazar::nazar:alkisalkisalkis

ali_ye:nazar:alkisalkisalkis

kadus:nazar:alkisalkisalkis
[/COLOR]
[/FONT]

Tamam canım ekledim senideopuyorumnanaktan

ÇOK TEŞEKÜR EDERİM CANIMMMMM......:1hug:

kızlar rabbim hepinizin yardımcısı olsun inş
bebişleriniz en kısa zamanda gelsinnnnnn
ben malesef bu aralar miğdemden çok çekiyorum
serumla ayaktayımm.uzuuuuuun bi süre giremicm k.k.
annemin yanında kalıcam birazz.
koçişim içinde çok zor oluyor hem iş hen ben
ama dualarım sizlerlee.bida geldiğimde listemiz dolup taşşın inş.
yaaaa bide bana herkez ikizin olucak diyor.içlerine doğuyormuş
belli olunca haber ederim.......ALLAHA EMANET OLUNNN

Canım inşallah en yakın zamanda mide bulantıların geçer.Kendine çok dikkat et. İkiz olduğu için belki o kadar çok bulanıyordur kaydirigubbakcemile5. Hayırlısı neyse o olsun canım.

arkadaşlar çok teşekkür ederim.pazar günü gelmesi gerekiyordu hala yok.serophene den gecikmiş olabilir diye bir iki gün bekleyeyim diyorum test yapmaya korkuyorummmmmmmmmmmm

canım sakın korkma inşallah hamilesindir ama olmazsada üzülmeee zamanı geldiğinde hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alıcazz inşallah...

canım ben
16 haziran 24 aydırda bebek istiyorumilkdefa serephone kullandım inşallah hayırlısı olur
nelke nerdesin kaç gün oldu bizi merakta koydun

Geldim arada yazdım hayatım ama görmedin demekki.
Bugünde tam geldim.Maalesef olmadı kızlar sabah geldi adetim :(
Serophene kullancam bu ay yine bakalım kısmet ne zamansa o zaman olur herhalde.
Allah yardımcımız olsun.:Saruboceq:

hihoyyythihoyyythihoyyytUĞURLU LıSTEMıZhihoyyythihoyyythihoyyyt
a.s.a.s.Serophene ile hamiş kalmak isteyen anne adayları a.s.a.s.

daisy_81......................?

julyet........................?

myedebiyat.................?

nelke...........................8 Haziran

nergis55......................17 Haziran

nezihemmm................?

raebzeh.......................25 Haziran

SBLBAYRAM.............?

TATLI BELA.....................16 Haziran

.a.s.a.s.Serophene ile hamiş kalan anne adaylarımıza.s.a.s.

maksimen:nazar::nazar:alkisalkisalkis

ali_ye:nazar:alkisalkisalkis

kadus:nazar:alkisalkisalkis[/COLOR
]

geç olsunda güç olmasın kızlar ne yapalım bizimde kaderimizde böyle bebek sahibi olmak varmış.

ya kızlar bişey soracağım.ben gün içinde 2-3 fincan yeşil çay içiyorum.bunun yumurtlama döneminde bi zararı olurmu acaba.bi bilginiz varmı?

Ya kızlar bu normalmi ilaç kullanınca hep böyle gecikiyormu?

Canım bende gecikme yapmamıştı geçen ay. İnşallah tez zamanda hamiş kalırız ama benim bu ay hiç umudum yok çünkü 0 belirti var.

ya kızlar bişey soracağım.ben gün içinde 2-3 fincan yeşil çay içiyorum.bunun yumurtlama döneminde bi zararı olurmu acaba.bi bilginiz varmı?

Yeşil çayın bi zararı olacağını sanmıyorum canım.

Ben bu ay yine ilaç kullancam bakalım ne olcak,yine beklemeye başlıyoruz allah hepimizin sonunu hayır etsin.Geçen ay bir türlü alamamıştım şu kedi otu kökünü.Bu ay alıcam azıcık sakinleşmeye ihtiyacım var.çok gerginim kocamada içircem o benden fena oldu,bu ay ilaçta kullanınca iyice ümitlendi.Ben onu avutuyorum birde :))))))

Ben bu ay yine ilaç kullancam bakalım ne olcak,yine beklemeye başlıyoruz allah hepimizin sonunu hayır etsin.Geçen ay bir türlü alamamıştım şu kedi otu kökünü.Bu ay alıcam azıcık sakinleşmeye ihtiyacım var.çok gerginim kocamada içircem o benden fena oldu,bu ay ilaçta kullanınca iyice ümitlendi.Ben onu avutuyorum birde :))))))

canım ne işe yarıyor o stresi mi alıyor öyleyse ben de buluyum :uhm:

bugün adetimin 18. günü.bakalım 10-12 gün sonra nolacak.adetin gecikirse ki büyük ihtimalle gecikecek çünkü adet düzensizliği var doktor gel test yapıcaz dedi.eğer yoksa tekrar serophene devam..Allah'ım nolur hayırlısını ver Yarabbim..

Slm kızlarrrrr uzun zamandır kimseden ses seda yokkkkk........ Desteklerimizi esirgemeyelim.... Herkese allahtan hayırlısı inşallah... Bende ilacımı bitirdim... Inşallah bu ay sizlere güzel haberler vericem ve inşallah kızlar hepinizden güzel haberler alıcam.......allaha emanet olun.....

Back
X