Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

merhaba kızlar:KK54: bende bu ay bende serophene kullandım ve bitti yarın kontrolum var tabi bu arada tüm yan etkilerini yaşadım :( buraya kimseler uğramamış bayadır, gelişmeleri yazsanızda konu güncel kalsa keşke:oops:

slmm serophone ilacını kullandıktan sonra 12. günümdü yumurtalıklarım sağda ve solda 2 tane gelişmiş OVITRELLE çatlatma iğnesi verdi yarın yaptırıcam ve yarında dahil günaşırı ilişki verdi bu şekilde hamile kalan varmı ? kaç kez çatlatma iğnesi yapılıyor yardımmmm....

bende serophone ile hamile kalanlardanım. benimde sağda 19 mm solda ise 17 mm yumurtam olmuştu. doktorum zaten hamile kalırsan sağ yumurtalığından kalırsın demişti öylede oldu nitekim. çatlatma iğnesini sol kolumun arkasından yaptırdım. İlk deneme ile hamile kaldım şu anda 21 haftalık hamileyim. Darısı inşallah başına :)

bende serophone ile hamile kalanlardanım. benimde sağda 19 mm solda ise 17 mm yumurtam olmuştu. doktorum zaten hamile kalırsan sağ yumurtalığından kalırsın demişti öylede oldu nitekim. çatlatma iğnesini sol kolumun arkasından yaptırdım. İlk deneme ile hamile kaldım şu anda 21 haftalık hamileyim. Darısı inşallah başına :)

ayy canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş:) bu ay 2. denememe sag tarafta 2 tane 19-20 mm yumurta vardı çatlatma iğnesi vurundum ilişki günleri verdi dr deniyoruz bakalım inş.burdan bende bu güzel hbr veririm haftaya belli olur :)))

Mrb arkadaşlar kac gundur kitap okur gibi serophene kullananlarin yazdiklarini okuyor takip ediyorum. Okurken de kah seviniyor kah üzülüyorum. Hepimizin yasadiklari hemen hemen ayni.her ay ayni sknti stres ayni heyecan ve sonunda husran :( Rabbim en kisa zamanda isteyen herkesi bebeklerine kavustursu. Ben de yaklaşık bir senedir istiyorum bir problem yok deniyor ama olmuyor. Bu ay ben de serophene tedavisine basladim ilaci alirken oylesine mutlu oluyorum ki anlatamam sanki beni adim adim annelige yaklastiracak gibi geliyor. Bugun 3.gunum ins hepimiz icin guzel seyler olur guzel hbrler veririz...

Slmmm dun kan testi yaptirdim 3 haftalik hamileyim cook sukur Allahim isteyen herkeze nasip etsn bu duygu yasatsin

Ne guzel bir haber cok mutlu oldum tebrik ederim :) ins bende guzel hbrler verebilirim Rabbim bu mutlulugu isteyen herkese nasip etsin ins. Bu arada ne kadar zamandir bu ilaci kullandınız ilk denemenizmiydi?

Hmm ben diger msjinizi gozden kacirmisim 2.denemenizmis hayırlı olsun tekrar Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Kontrolunuz nasil gecti ins guzel hbrler almissinizdir.. ben de 3 gun sonra gidicem simdiden heycan basıyor :([/QUOT

kontrol iyi geçti bir yumurtam vardı çatlatma iğnesi de oldum ama maalesef adet oldum ;(( umutlar bir daha ki aya kaldı.

[nurluayse, post: 36793247, member: 623718"]Hmm ben diger msjinizi gozden kacirmisim 2.denemenizmis hayırlı olsun tekrar Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin[/QUOTE]
Hmm ben diger msjinizi gozden kacirmisim 2.denemenizmis hayırlı olsun tekrar Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Tesekkur ederim darisi bebek isteyen herkeze ;)

Essevt: 36798745 .!.:
Allahım anneli babalı büyütsün kucağınıza almayı da nasip etsin iğneden kaç saat sonra ilişki oldu?
Slm dr soledi gibi igeneyi sabah 11 de yaptirdigim aksam ertesi aksam sonnra bir gun ara iki gun ilisku seklinde oldu

Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı masip etsin canım

ay böyle olumlu haberlerinizi alınca çok mutlu oldum bende bu ay başlıcam kullanmaya Allah ın izniyle inşaAllah benimde tutar.Allah ım herkese annelik duygusunu bekletmeden yasatsın inşaAllah
birşey sormak istiyorum iğnenin fiyatı ne kadar ve hangi iğneyi vuruldunuz? sevgilerle...

Ovitr
ay böyle olumlu haberlerinizi alınca çok mutlu oldum bende bu ay başlıcam kullanmaya Allah ın izniyle inşaAllah benimde tutar.Allah ım herkese annelik duygusunu bekletmeden yasatsın inşaAllah
birşey sormak istiyorum iğnenin fiyatı ne kadar ve hangi iğneyi vuruldunuz? sevgilerle...
Ovitrelle iğnesini vuruldum 68tl ydi Bugün gittim ve iki yumurtam çatlamıştı

slm kızlaaar :) adetimin 5. günü başlayıp 5 gün serophene kullandıktan sonra bugün ilk defa kontrole gittim. sağ tarafta 4 solda da sanırım bir yumoşcuk varmış durum çok iyi dedi. büyüklükleride 17 ile 21 mm civarındaymış. haftaya da hormon testi için çağırdı... çok heycanlı inş güzel şeyler olur ;)

slm kızlaaar :) adetimin 5. günü başlayıp 5 gün serophene kullandıktan sonra bugün ilk defa kontrole gittim. sağ tarafta 4 solda da sanırım bir yumoşcuk varmış durum çok iyi dedi. büyüklükleride 17 ile 21 mm civarındaymış. haftaya da hormon testi için çağırdı... çok heycanlı inş güzel şeyler olur :KK66:
İnşallah Allahım gönlüne göre versin bu ay meleklerin gelsin

Back
X