Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

merhabalar tatlımm :) benim doktorum günde iki demişti herkesin bünyesine göre fark ediyordur inşaAllah gelecek ay bu zamanlar güzel haberlerini alırsın bitanem tabi bekleyen herkes içinde bizleri de unutmasın Rabbim amiiinnnnn

Bu ay ilk hapla tedavi yani senin de..ins bu ay bizde mezun olur gideriz burdan dilekcim :) Ben bi cilginlik yapip kan testi yaptirdim yarin belli olacak ama hic umudum yok nedense eger bi ihtimal olurda pozitif cikarsa yarin dunyalar benim olur heralde <3

Bu ay ilk hapla tedavi yani senin de..ins bu ay bizde mezun olur gideriz Ben bi cilginlik yapip kan testi yaptirdim yarin belli olacak ama hic umudum yok nedense eger bi ihtimal olurda pozitif cikarsa yarin dunyalar benim olur heralde <3
InsaAllah bitanem ya haberdar et Rabbim.hayirlisini versin oncelikle ama insaAllah vardir bugun kacnci gunun canim ?♥♥♥

23. Günüm bugun canim. Yarin ak koyun kara koyun belli olacak artik :) cok dua ediver bana tatlim. Sen ne alemdesin? Senin gunune daha var galiba

23. Günüm bugun canim. Yarin ak koyun kara koyun belli olacak artik :) cok dua ediver bana tatlim. Sen ne alemdesin? Senin gunune daha var galiba
Ederim bitanem etmez olur muyum ya ♥♥♥ insaAllah bebek vardir amiiiinnnn. Bana daha cookk var gelecek ayin 11 i insaAllah olmam da bebegim gelir amiinnn ♥♥♥

Yaa bi de ben essevi cok merak ediyorum.24 eylul adet tarihiydi napti o insaAllah bebegi vardir aminn♥♥♥

Amin canim ya ins vardir :) ins essevinde vardir telasindan yazamamistir. Ins senin de gelir bebisin bu ay.. ve ins isteyen herkese Rabbim nasip eder bu duyguyu. Amin amin amin binlerce amin...

amin canim ya cok heyecanlaniyorum yarin insaAllah hamileligi ogreniriz esine soyeldin mi peki test yaptirdgini ya bende yaptirsam cikarmi cok erken ama değil mi? Hatta ben haftaya 21.gun progesteron testine gidecegim o zaman yaptirsam cikar mi ki

Arkadaşlar Merhaba ben de bugün serpohene ye başladım ne yapacağımı hiç bilmiyorum korkulu ve kaygiliyim iyi mi kötü mü ben de anlamadım ama artık bi çözüm olsun istiyorum

Arkadaşlar Merhaba ben de bugün serpohene ye başladım ne yapacağımı hiç bilmiyorum korkulu ve kaygiliyim iyi mi kötü mü ben de anlamadım ama artık bi çözüm olsun istiyorum

Bende yarin basliycam Allahin izniyle doktor 3.gunu bakti yumrtayu gordu iyi dedi ama bakalim sonuc ne olacak 15 ay oldu hala bebek yok ilk defa tedaviye basladim sen ne zamandir isytiyorsun

[QTE="secido, post: 37073087, member: 524785"]Bende yarin basliycam Allahin izniyle doktor 3.gunu bakti yumrtayu gordu iyi dedi ama bakalim sonuc ne olacak 15 ay oldu hala bebek yok ilk defa tedaviye basladim sen ne zamandir isytiyorsun[/QUOTE]
3 yildir evliyim ama bir yıldır korunmuyorum Allah hepimize nasip etsin

ALLAH in izniyle olur insaAllah canim benim. Ee korkma da hic Rabbim hayirli zamani iyi biliyordur dua edelim bolca elimizden baska ne gelir ki... bende cok istiyorum o kadar cok istiyorum ki anlatamam insaAllah olur bu ay isteyen herkes mutlu olsun amiiinnn♥♥♥

Kizlar benim bat 21 ekim
benimde 11 ekim poffff cok beklicezz cokkkk InsaAllah bekledigmze deger bebegmiz gelir amiiiinnnn

Ins Allah hepimize nasip etsin ben çok tükenmiştim ama iyiyim şimdi bende 18 ekim de olacağım bakalım hepimiz müjde verelim ins

Sen kac yasindasin canim

amin canim ya cok heyecanlaniyorum yarin insaAllah hamileligi ogreniriz esine soyeldin mi peki test yaptirdgini ya bende yaptirsam cikarmi cok erken ama değil mi? Hatta ben haftaya 21.gun progesteron testine gidecegim o zaman yaptirsam cikar mi ki
Hayir canim hic kimseye soylemedim test yaptigimi cunku kimseye hayalkirikligi yasatmak istemiyorum. Bugun uzulsemde kendi icimde uzuntumu yasiycam bitecek.. ama varsa eger guzel guzel suprizler yapmayi planliyorum esime hayirlisi olsun ins. 21.gun erken degil bence kan testi icin ama doktor o gun yapmayabilir testi bi hafta daha bekletebilir. Benimki beni haftaya cagirdi mesela test icin ama ben baska yerde yaptirdim

çatlıyorum şuaaaannnnnnn sonuç sonuç sooonnuuuççççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…