- 11 Mart 2016
- 564
- 1.633
- 28
- 40
Allah bağışlasın yavrularını Can'ım maalesef benim doktorum da cihaz vs bahanesiyle muayene kontrol hiçbirini yapmadı ve öyle geçti şuan ne olur bilmiyorum başka doktora gittim yum çatlamış dedi gebelik de belki vardır ama henüz gözükmez dedi adete 1hafta var inşllh sağlıklı bir gebelik olurİlaci kullandiginiz zaman doktor takibinde olmaniz gerekiyor saolsun doktorum beni bilgilendrmedi ohss oldum asiri yumrtlamam olmustu butun vucudum su topladi bir hafta hastanede yattim suan cok sukur saglikli iki oglum var
Aynı ben gibisin canım sen benim de yumurtlama problemim yok sadece süreci hızlandırmak için gittim bu tedaviyi verdi. İnşallah bende de işe yarar. Peki bu ilaçlardan sonra çatlaman erken mi oldu yoksa yine aynı gününde mi oldu? Birde adet düzenini etkiledi mi bu ilaçlar benim ki erken bitti mesela?Bende yumurtlama hersey normaldi doktor hizlandrmak istedi demekku ilaci kullandim kontrol hic bisey demedi adetime 2 gun kala hamile oldugumu ogrendim catlatma ignesi vs hic bisey olmadim
Can'ım ağrı nın dışında akıntında da farklılık oldu mu benim Ağrı'm çok ama doktorum hormonları vs zayıflarda çok etkilediği için olabilir dedi adetime 1 hafta var inşllh Mutlu haberi burdan paylaşırımBen ilaclari kullandim doktor kontrol vs demedi catlamam ne zaman oldu bilemiyorum hic kontrole gitmedim yani kontrol icin doktor gel demedi adetime iki gun kala asiri agridan acile gittim orda ogrendim
Tşk cvbın için inşllh Can'ım herkesin belirtileri farklı tabi ama insan umutlanmak için nedenler arıyor işte:)İnsallah allah hepinizie bebis nasip etsin
bende bebiş var :)
işte bizim başımıza ne geldiyse aceleciliğimizden geldi.Ama bunlarda hayır getirecek ilaçlarına devam et aksatma sonrasında bir soğan suyu yap eşinede keçiboynuzu pekmezi yedir Allahın izni ile olur :) ah birde sitres olmasın kafa dağıtacağın bir yere gidebilirsen çok işe yarar :) ben öyle yaptım 3 hafta kafam rahattı:) buna cok sevindim canim bari birimizden bir iyi haber alalim...insallah tamamina erdirsin...bende birsey yok rahim enfeksiyon kapmis bugun regl oldum...fitil vajinal krem iki antibiyotik dusunun yani...hersey normalmis uremede kismet iste herseyin hayirlisi...
kilo fazlalığın var mı acaba bende de sol yumurtalık da tembellik vardı :) serophone verdi doktor iki ayda 7cm kist oldu kontrole gel demedi hiçmerhaba.. benim sorunumda maalesef pkos.. altı ay önce tanıştım kendisiyle ama geçmişe dayanıyor sanırım.. adet gecikmeleri sadece tek sorunum bu... yumurtlama tembelliğim var ama çok şükür kistim yok sadece hormonal olarak teşhis kondu. fsh 5 lh 15,1.. serophene yi daha dün bitirdim perşembe günü randevum vaar ilk kez kullanıyorum inşallah bende sizde faydasını görürüz.. bebek kokusunu bizde koklarız umarım...
benim evlenmeden önce yani ergenlikten bu yana adetim düzenli olmadı hormon tahlillerim normaldi ultrasonda sol yumurtalığımda tembellik olduğu söylenmişti.Evlenince bende bunun için doktora gittim.Kistim oldu ama Allah nasip edince engel tanımıyor hiç bişi.İnşallah tüm isteyenlere Rabbim hayırlı olanı verir.Senin yumurtanın gelişimine bakacak olmalı doktor.Kilo problemim yoktu boy 1.55... hadtalıgı ögrendiğimde 48 kilo falandm snra dört kilo aldm yediklerimde içtiklerimde değişiklik olmadan suan 52yım bunu kilo problemi olarak hem görüyorum hem görmüyorum.. çünkü kemiklerim iri baya ama aldığım kilolarda bu pko için problem. Senin tembelliği nasl farkettiler bende ultrasanda hıc bişi yok hormonlara bakınca dedıler yumurtlama tembelliği diye... bu arada çok sevindim hamile olmana Rabbim inşallah devamınıda görmeyı nasip eder :) inşallah bende hamileyim diyebilirim.. birde doktr beni 14. Güne gelecek sekilde cagırdı ama eşim izinli olacagı için bi gün erken gitcez dogudayız ve buranın özeli bile iyi değil
Kesinlikle Rabbimiz çok büyük canım O ol desin yeter ki.... bugün gittim bende doktora iki tane yumurtam var gelişimi çok güzel dedi ama mm olarak bana bişi demedi bnde unuttum sormayı cıkınca aklıma geldi ama çok olumlu konuştu gün aşırı ilişki dedi bakalm inşallah olur Allahın izniyle çok istiyorumbenim evlenmeden önce yani ergenlikten bu yana adetim düzenli olmadı hormon tahlillerim normaldi ultrasonda sol yumurtalığımda tembellik olduğu söylenmişti.Evlenince bende bunun için doktora gittim.Kistim oldu ama Allah nasip edince engel tanımıyor hiç bişi.İnşallah tüm isteyenlere Rabbim hayırlı olanı verir.Senin yumurtanın gelişimine bakacak olmalı doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?