Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Acayip gazım var hadi hayırlısı diyorum gece bile uykumdan uyandım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Acayip gazım var hadi hayırlısı diyorum gece bile uykumdan uyandım :)

Biz ayni gun olduk dimi igbeyi kuzum?:) ayni gun mu ogrenecegiz ?:))))INSALLAH yaa:) :) :)benimde karnimdaki sislik gitmedi ilavlatdan hrhalde gaz sorunu bendede var tatilde unuttum ilaclarim vardi bide foluc plus unuttum icmeyi .progestonu dun baslamaliydim almayi unuttuk onuda yarin baslarim icmeye herhalde.sanada verdimi doktor bu ilaci canim?

Progesteeron duphaston verdi aynen folik plus alıyorum göğüs ağrısı da var hafif hayırlısı psikolıjik de olabilir umarım beraber öğreniriz bebişleri

Progesteeron duphaston verdi aynen folik plus alıyorum göğüs ağrısı da var hafif hayırlısı psikolıjik de olabilir umarım beraber öğreniriz bebişleri

INSALLAH kuzum umutlanip bekleme canim kafani baska srylere vermeye calis sanki hic igne olmamissin gibi :) bende oyle yapiyorum olacaksa surpriz olsun bebisler bize :) :) :)

Gunaydinnn canlarimm :) :) Nasilsiniz?:)

İyiym cnm seninde biraz ümitsizlik var pek hamilelik belirtisi yok bende bikaç gün önce adet okcak gibiydi karnım dün midem kötüydü bugün hiçç bişi yok göğüsler şişti ama ağrı sızı yok tutmadı heralde ..depresifim bugün sen ?

İyiym cnm seninde biraz ümitsizlik var pek hamilelik belirtisi yok bende bikaç gün önce adet okcak gibiydi karnım dün midem kötüydü bugün hiçç bişi yok göğüsler şişti ama ağrı sızı yok tutmadı heralde ..depresifim bugün sen ?

Ayy hayirrr kotu dusunmek yookkk daha cok erken .Benim belim kopuyor kasiklarimda ayni goguslerim agriyor bide hic aki tim yoktu bugun akintim basladi bilmiyorum valla RABBim hayirliysa adimiza versin degilse bu ay olmasin diyorum kuzum .Moralini bozma sakn kacinci gundu senin?Ayni gunmuyduk hatirlayadim canim

Benim senin kadar belirtim yok işte akıntı da çok az iğne kuruluk yapıomuş...hayırlısı ne diyeyim tam bi hafta oldu geçen çarşamba sabah okdum iğne cnm

Cnm az önce ovulasyon test yaptım az silik çıktı acaba iğnenin etkisi mi :( bi haftadan az var yaklaşık adete iğnenin 8.günü

Cnm az önce ovulasyon test yaptım az silik çıktı acaba iğnenin etkisi mi :( bi haftadan az var yaklaşık adete iğnenin 8.günü

Kuzum basil 8.gunu ?brn mi yanlis hesapliyorum o zaman?28masiyta oldum igne 10.gu diye hesapliyorum sen 27 mayista olmussun galiba kuzum .Kafam karisti.

Benim adetim 17haziran olmali 31gunde oluyirum.Ama gecen ay ilk defa 51-52gun sonra adet oldum yinede ortalama her zamanki donguyu hesapliyorum.

10.günüymüş evet 28inde oldum gebelik testi yapmaya cesaret edemwdim ov.testi silik çıktı da ipneden heralde 5gün varmış batıma off hadi hayurlısı inşallah vardır ya

10.günüymüş evet 28inde oldum gebelik testi yapmaya cesaret edemwdim ov.testi silik çıktı da ipneden heralde 5gün varmış batıma off hadi hayurlısı inşallah vardır ya

Kuzim 10.cu gunumuz daha erken bekle 4-5gun acele etme .Ben 3-4gun once bilerekten bir kere yaptim hani ilacin etkisi diyorlar cift oluyor ilk 10gunde.Valla testi fazla bekletmedim5dk falan negatif cikti.demekki herkeste ilacin etkisi ayni degil.bir daha yapmadim haftaya csali carsamba kan testi yaptiracagum o gune kadar dinleniyorum zaten o kadar halsizimki hasta oldum resmen yataktan kalkamiyorum.Sabret INSALLAH sali carsamba yapalim test.udrat testleri yaniltici bosuna kebdini yorma cnim.

Doğru söylüosun ama senin çıkması gerekirdi iğnenin etkisiyle benim ov testine rağmen çıktı ya ddğin gibi değişio sanırım haftaya en geç cuma öğrenicez iğne gündaşım ;)

Doğru söylüosun ama senin çıkması gerekirdi iğnenin etkisiyle benim ov testine rağmen çıktı ya ddğin gibi değişio sanırım haftaya en geç cuma öğrenicez iğne gündaşım ;)

Ayy valla ogrenelim kuzum ya cumartesi biz yurtdisina gidiyoruz hemde is icin ben bu haldeyken 1 hafta calisamam oralarda :)) :)) INSALLAH bebisimiz vardir :)) :) :) ;) ayni gunde igne ayni gunde tutarsa ayni gundede bebislerimiz olur hehehehe:) :) :)

Back
X