- 22 Ekim 2012
- 137
- 26
- 68
Slm kizlar.. doktor beni progesteron testi icin çağırdı persembeye.. bu test ne icin bilen var mi?
ee canım sonuç ne oldu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kizlar.. doktor beni progesteron testi icin çağırdı persembeye.. bu test ne icin bilen var mi?
Bir gün sonra hergün oldu ama şuan beklemedeyim adete 6 gün varInsaAllah tatlim ee sen ne yapiyorsun bende onumzdeki hafta doktora gidrcegim sen igne vuruldukdan kac saat spnra iliskiye girdin canim ♥
Sonuc yok daha bugun gidicem canimama bu test ne testi tam olarak ayamadim. sormadimda sadece prs gel progesteron testi yapalim dedi baska bi bilgim yok suan icin...
insaAllah guzel haberini aliriz canim darisida bana insaAllahBir gün sonra hergün oldu ama şuan beklemedeyim adete 6 gün var
Canm keske baska doktora gidip yaptirasaydinya tuhDotr izinliymis progesteron testi yatti yaniartik günümü bekliyorum hayırlısı olsun ins
Hic aklima gelmedi canim o yaCanm keske baska doktora gidip yaptirasaydinya tuh
amin bitanem inşaAllah :) bende ne yapayım işte bugun doktora gittim adetimin 14.günü solda ki yumurtan çatlamış dedi iki gün içinde ilişkiye girdin mi dediHic aklima gelmedi canim o yazaten cmtydi devlete falan gidemezdim bu aylik boyle oldu artik napalim
ins bir dahaki aya gerek kalmaz bile teste
bu arada senden nbr canim?
Belki yerlesme kanamasidir bebegim dikkat et ya agrin falan var mi hem bi test yapsan sen ben bu ay umutluyum sen hamile kalacaksin ♥♥♥ Allh in izniyle insaAllahUmutsuz olacak bi durum yok canim gec degil ki dahaya adetime 1 hafta var daha ama bugun k.rengi leke oldu cok kafam karisti :S
Ay canım benim ya ne guzel konusuyosun agzindan bal damliyo :) bende senden umutluyum Rabbim bu ay ikimizle beraber isteyen herkese nasip etsin ins. Hemen jet hiziyla test yaptim negatifBelki yerlesme kanamasidir bebegim dikkat et ya agrin falan var mi hem bi test yapsan sen ben bu ay umutluyum sen hamile kalacaksin ♥♥♥ Allh in izniyle insaAllah
aminnn bitanem insaAllah.Evet canim erken kiminde cikmiyor oyle ee kanaman devam ediyor mu peki ne durumdasin ♥♥♥Ay canım benim ya ne guzel konusuyosun agzindan bal damliyo :) bende senden umutluyum Rabbim bu ay ikimizle beraber isteyen herkese nasip etsin ins. Hemen jet hiziyla test yaptim negatifama daha cok erken diye teselli ediyorum kendimi...
Kanama falan yok suan canim sadece leke tarzinda.. bu hapin etkisiyle adet oncesi ara kanama olabilirmis buyuk ihtimalleben de oyle dusunuyorum önümü kış tutayim ki yaz cikarsa sevineyim :)
evet ya hamile olup buraya elveda dediler ki inşaAllah öyledir ya da siteye girmiyorlar :) 1 yıllık evliyiz bizde aynen hiç korunmadık falan olmayınca önemsemedik sonra eşim adet tarihlerimi günü gününe hesapladı doktra gittik en sonunda geçen ay yumurtlama tembelliği oldugunu öğrendim artı yaram varmış rahmimde vs iltihap falan fitil ve antibiyotk kullandım şükür geçti hemen sonra serophene ye başladım benim hikayem böyle bu ayda beklemedeyiz şuan :) inşaAllah gelir bekletmez fazlaBn 2 yillik evliyim canim yaklasik 1 yildir da istiyoruz ama ilk zamanlar bu kadar onemsememistik su son 5-6 aydir falan ustune dusuyoruz. Senin ne kadar oldu canim? Bu arada bizden baska kimse kalmamis buralarda![]()