- 22 Ekim 2012
- 137
- 26
- 68
sende gençsin tatlım benimm27 canım sen gencsin yaa:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende gençsin tatlım benimm27 canım sen gencsin yaa:)
ALLAH in izniyle olur insaAllah canim benim. Ee korkma da hic Rabbim hayirli zamani iyi biliyordur dua edelim bolca elimizden baska ne gelir ki... bende cok istiyorum o kadar cok istiyorum ki anlatamam insaAllah olur bu ay isteyen herkes mutlu olsun amiiinnn♥♥♥
benimde 11 ekim poffff cok beklicezz cokkkkInsaAllah bekledigmze deger bebegmiz gelir amiiiinnnn
27 canım sen gencsin yaa:)
Hepimiz gencizzzz ♥♥♥bende 29 um soyleyın napayım:)
Baya erken gidiyrsun gerci en dogrusunu once Rabbim sona da doktorlar bilir neden bu kadar erken cagirildin kiii♥♥♥ınsallah canım ben bugun basliyorum ınsallah faydası olur2 kımde kontrolüm var bakalım ne olacak
Baya erken gidiyrsun gerci en dogrusunu once Rabbim sona da doktorlar bilir neden bu kadar erken cagirildin kiii♥♥♥
Ya bi de bisey sormak istiyorum.bu hapi kullanip gaz sikintisi ceken var mi bende acayip var yaa karnim agriyor gaz sansicisindan
anladım canım bana da yapılmadı iğne bakalım hayırlısı hakkımızda12 gunu oluyor kontrol edıp ılıskı tarıhını soyleyecegım dedı ama catlatma ıgnesı vermıyorum dedı cunku ben onun etkısını sadece asılamada alıyorum dedı
[QUOTE="dilek01,çatlıyorum şuaaaannnnnnnsonuç sonuç sooonnuuuççççç
![]()
anladım canım bana da yapılmadı iğne bakalım hayırlısı hakkımızdainşaAllah bu ay gelirbebeklermiz :)
amin canım benimmm son 15 dakka kaldıı yorumunu dört gözle bekliyorum içini ferah tut iyi şeyler olsun inşaAllah[QUOTE="dilek01,
Canim gel bide bana sor nasıl catliyorum gece uyku girmedi gozume icimi ferah tutayim diyorum ama olmuyor o negatifi gorecegimi dusununce icim daraliyor hatta tam anlamiyla icime bi okuz oturuyorsonuc 3 te canim bu bekleyis cok zor Rabbim hepimizin gonlune göre versin ins mübarek gunler yuzu suyu hurmetine. . Aminnnn
offf çok kötü oldum yaKizlaaaar sonucu söylüyorum ben bu ay fosladim sonuc negatifzaten icime hic iyi bisey dogmamisti
1.20 cikti beta hcg normalde 0.001 gibi bisey cikiyodu aslinda ama bu degerde epey düsük. Vazgecmek yok napalim hayırlısı olsun. Ins sizler bu ay mujdeli hbrleri alirsiniz kizlar...
Bende ne kadar umitlenmesemde yikildim yine de canimofff çok kötü oldum yahayallerim yıkıldı inan çok ümitlenmiştim yemin ederim içim karardı üzülme sakın haftayadoktora gideceğini söylüyrdun tedaviyi tekrar iste
![]()
![]()
![]()
aminn canım.Aşılama derken canım?? ben hiç bilmiyorum aşılamayı ama bu topikde çatlatma iğnesiyle hemen kalanlarınkini okudumBende ne kadar umitlenmesemde yikildim yine de canimins sizler hemencik cift cizgileri pozitifleri gorursunuz
bayram öncesi cok guzel bir mujde olacakti olsaydi ama olmadi...elden birsey gelmiyor malesefff.. tekrar istiycem tedavi ama aslinda asilama yapsa sans daha mi yuksek olur acaba?