Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

aynen canım bende çok aceleci davranıyorum ya hayırlısını iste dur bakalım bende pek umutlu değilim söylemiştim ya günümü kaçırmış olabilirim :( af Allah ım af

aynen canım bende çok aceleci davranıyorum ya hayırlısını iste dur bakalım bende pek umutlu değilim söylemiştim ya günümü kaçırmış olabilirim :KK43: af Allah ım af
Allah nasip edecekse bu ay sen gunu kaçırsanda farketmez adetine bir gun kala bile hamile kalanlar oluyo sonucta yeterki Rabbim ol desin. Sen hic canini sıkma canim...

Kizlar ya cok mutsuzum aklimdan cikmiyo hic bide bayram geliyo herkes soracak psikolojim bozulacak daha cok. hicbirsey yapasim gelmiyoo gecer mi bu durum acaba cok uzgunum :( :( :(

Kizlar ya cok mutsuzum aklimdan cikmic bide bayram geliyo herkes soracak psikolojim bozulacak daha cok. hicbirsey yapasim gelmiyoo gecer mi bu durum acaba cok uzgunum :KK43: :KK43: :KK43:
Canm benim ya uzulme lutfen soranlara da erteledik de ben oyle dedjm dusunmuyoruz dedim cunku cok soruyorlar insani bunaltiyorlar vazgectik erteledik vs de uzme kendibi kocana da anlat

Kizlar ya cok mutsuzum aklimdan cikmiyo hic bide bayram geliyo herkes soracak psikolojim bozulacak daha cok. hicbirsey yapasim gelmiyoo gecer mi bu durum acaba cok uzgunum :KK43: :KK43: :KK43:

Ayy kimene kuzum ya bosver vall bana esimin babaannesi cok soruyordu en son sen dogur sevelim dedim :) ogun bugundurde gormuyorum :)

Valla kizlar ayni sekilde bende biktim az önce misafirlikden geldik daha bebek dusunmuyor musunuz dedi kadin yok istemiyoruz dedikce niye diye soruyorlar illa ki acik acik anlatalim mi gerizekalilar :KK62:

İlla ayrıntılı aciklama yapacaksin yoksa ikna olmuyorlar bir türlü.. benim 2 seneyide gecti evliligim dusunmuyoruz da denmiyo artik :( yas desen oda ilerliyo. Benden sonra evlenen arkadaslarim hep coluk cocuga karisti...Rabbim yardimcimiz olsun en kisa zamanda bebislerimize kavustursun ins. Dua etmekten baska elden birsey gelmiyor :(

İlla ayrıntılı aciklama yapacaksin yoksa ikna olmuyorlar bir türlü.. benim 2 seneyide gecti evliligim dusunmuyoruz da denmiyo artik :KK43: yas desen oda ilerliyo. Benden sonra evlenen arkadaslarim hep coluk cocuga karisti...Rabbim yardimcimiz olsun en kisa zamanda bebislerimize kavustursun ins. Dua etmekten baska elden birsey gelmiyor :KK43:
Amin canim insaAllah tez zamanda bende yildim artik :( :( doktorubla konustun mu tatlim sen

Ha bi de hapdan gunde kac kez yutuyordun sen canim bi de igne falan yapilmamisti degil mi sanada

Kızlar çok üzgünüm bu ay hüsran oldu bayram tatili olduğu için bu ay tedaviye devam da edeniyoruz bu ay bıraktık yani inş siz hayırlı haberler verin

Kızlar çok üzgünüm bu ay hüsran oldu bayram tatili olduğu için bu ay tedaviye devam da edeniyoruz bu ay bıraktık yani inş siz hayırlı haberler verinRabbim şu mübarek günlerin hürmetine kucaklarımızı boş bırakmasın

Amin canim insaAllah tez zamanda bende yildim artik :KK43: :KK43: doktorubla konustun mu tatlim sen
Yok canim gorusmedim henüz kontrolum yarindi birde test yapacakti gerek kalmadi gerci sonucu biliyorum ama ben yinede birsey soylemiycem yapsin tekrar kan testi o kadar para veriyoruz :)

Kızlar çok üzgünüm bu ay hüsran oldu bayram tatili olduğu için bu ay tedaviye devam da edeniyoruz bu ay bıraktık yani inş siz hayırlı haberler verin
Canim hayırlısı olsun bende ayni durumdayim yalniz birde soyle bir durum var kim tedaviyi bıraktık diyosa o ay hamile kaliyo rahat olunca kendini skmayinca beklentiye girmeyince daha kolay oluyo anladigim kadarıyla.. o yuzden umutlu olalim her daim ama en önemlisi rahat olalim.

slm kızlar , bende bu ay serephonenin vesilesi Allahın izniyle gebelik beklyenlerdenim 1 inde doktora gidecem yumurtalar ne alemde diye kontrole :)

Kızlar çok üzgünüm bu ay hüsran oldu bayram tatili olduğu için bu ay tedaviye devam da edeniyoruz bu ay bıraktık yani inş siz hayırlı haberler verinRabbim şu mübarek günlerin hürmetine kucaklarımızı boş bırakmasın
olsun canim inşaAllah onumuzde ki ay Allah in izniyle haberini aliriz♥♥♥

Yok canim gorusmedim henüz kontrolum yarindi birde test yapacakti gerek kalmadi gerci sonucu biliyorum ama ben yinede birsey soylemiycem yapsin tekrar kan testi o kadar para veriyoruz :)[/QUOTE
En iyisi canim dur baklm sen hapi gunde kac kez kullaniyordun ya dozunu arttirirmis doktor.gecmis yazilari okudum da

slm kızlar , bende bu ay serephonenin vesilesi Allahın izniyle gebelik beklyenlerdenim 1 inde doktora gidecem yumurtalar ne alemde diye kontrole :)
insaAllah hayirli haberlerini aliriz bizede umut olur canim♥♥♥

Back
X