- 30 Mayıs 2015
- 231
- 114
- 23
- 44
Teşekkürler canım nasılsın bu arada agrin vs varmı birde bu ay kaç kişi hamile kaldıedıyorum
canm etmezmıyım ılk ogrendıgım andan berı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım nasılsın bu arada agrin vs varmı birde bu ay kaç kişi hamile kaldıedıyorum
canm etmezmıyım ılk ogrendıgım andan berı
Valla karmakarışık duygular içindeyim teste az kaldı ya o ilaç nedir bilmiyorum ben serephone kullanıyorum bildiğim kadarıyla yumurtanın catlamasi için iğne bir hafta sonrada bir iğne daha ben yurt dışına gelin geldim yabancı dilim yok eşim bana tercümanlık yapıyor o yüzden tüm detaylari bilmiyorum malesef ki zor durum benimkisimerhaba canım nasılsın? sen progestan kullandın mı daha önce?
Bu arada tuhaf bir soru olacak ama sen hamilemisin valla kim hamile stresten hep unutuyorummerhaba canım nasılsın? sen progestan kullandın mı daha önce?
senin yurtdışında yaşadığını biliyorum canım. hayır ben hamile değilim geçen ay serophene kullandım ama hamile kalamadım. bu ay da doktor tedavi vermedi sadece adet geciktirici diye progestan verdiBu arada tuhaf bir soru olacak ama sen hamilemisin valla kim hamile stresten hep unutuyorum
Neden adet geciktirici verdi ki anlamadımsenin yurtdışında yaşadığını biliyorum canım. hayır ben hamile değilim geçen ay serophene kullandım ama hamile kalamadım. bu ay da doktor tedavi vermedi sadece adet geciktirici diye progestan verdi
bayramda tatile gidicez canım ben adet olmak istemedim o yüzden verdiNeden adet geciktirici verdi ki anlamadım
Canm adetten bigun once test yaptm cikmadi.zaten tam adetvtarihinde adet oldum.slm canm tamm bende sana yazıcaktım ne durumdasın dıye adet tarıhın ne zamndı erken mı test yaptın ben beklıyorum
Yaklaşık 5 aydr tedavi görüyorum.ama 2 yildir cocuk istyrm.Üzülme canım istersen bu ay vücudunu dinlendir. Bende biraz önce doktordan geldim varsa bebisin tutunması için iğne vurulduk 4 temmuzda da test var bakalım benim sonucum ne olacak.. Bu arada sen kaç aydır tedavi görüyorsun
Canmmm hayırlı ugurlu olsun.ins saglikla kucagina alirsin.bizim icin de dua et.hamilelerin duası kabul olurmuş.canlarrr canlarrrrrrr geliyor gelıyorrrr bebşşşbugun ogrendımmmmm cok mutluyummm ..... aslında daha test yapmıcaktım bılıyorsunuzzz bugun sabaha karşı bır sancıyla uyandımm sag kasıgımın ağrısı belıme vuruyor kıvranıyorum hemen hastaneye gıttık tahlıldı testtı bırde baktık bebışşş gelıyooo hastneden gelelı 1 saat oldu sureklı serum aldım cok ağrım vardıı ağrının sebebı çatlamayan yumurtalar varmış onlar galıba agrı yapmışş cok korktum apandıstım patladı zannetttımm böyle işte cok mutluyum hıc belırtımde yoktu ........
Canım seninle hemen hemen aynı durumdayız ne diyeyim mevlam hakkımızda hayirlisini versinCanm adetten bigun once test yaptm cikmadi.zaten tam adetvtarihinde adet oldum.
Yaklaşık 5 aydr tedavi görüyorum.ama 2 yildir cocuk istyrm.
cnm bugun iyiym cok sukur agrm yok bu ay ilk benm galibaTeşekkürler canım nasılsın bu arada agrin vs varmı birde bu ay kaç kişi hamile kaldı
tesekur ederm canm saol cok sasirdim ya beklemiyordumCanmmm hayırlı ugurlu olsun.ins saglikla kucagina alirsin.bizim icin de dua et.hamilelerin duası kabul olurmuş.
Oyyy taze anne adayi kendinede bebisede iyi bak tamam mi ve esinle dogacak evladinla nice uzun saglikli mutlu evlilik yil donumlerine..cnm bugun iyiym cok sukur agrm yok bu ay ilk benm galiba
cok teşekkür ederım canm benım ınsallah yakın zamnda sızlerınde güzel haberlerını alırım daha mutlu olurum.... bu arada yatyorum sureklı bel ustu annem burda zaten okullar tatil şansıma eşimde ewdeOyyy taze anne adayi kendinede bebisede iyi bak tamam mi ve esinle dogacak evladinla nice uzun saglikli mutlu evlilik yil donumlerine..
bebegın tutunmasını destek ıcın vurullacaksa progestan ın ıgnesı olabılır cunkı ben aşilamada sonra günde 2 tane progestan aldım şidı günde 1 taneye dusurdu dr düşük ıhtımalıne karsı progestana dewam et dedıValla karmakarışık duygular içindeyim teste az kaldı ya o ilaç nedir bilmiyorum ben serephone kullanıyorum bildiğim kadarıyla yumurtanın catlamasi için iğne bir hafta sonrada bir iğne daha ben yurt dışına gelin geldim yabancı dilim yok eşim bana tercümanlık yapıyor o yüzden tüm detaylari bilmiyorum malesef ki zor durum benimkisi
Ben o ignegi vurulduktan sonra goguslerim hassaslasiyor ara ara kasiklarima cok hafif agrilar giriyor normal mi ignenin etkisimi bu ozlemcimbebegın tutunmasını destek ıcın vurullacaksa progestan ın ıgnesı olabılır cunkı ben aşilamada sonra günde 2 tane progestan aldım şidı günde 1 taneye dusurdu dr düşük ıhtımalıne karsı progestana dewam et dedı
Ozlemcim senin profil isminin hemen altinda arama butonu var orayi tikla hamilelik takvimi yaz cikiyor ekleyenlerin uzerinden sende yapabiliyorsun.yaaa arkaadaslar hamılelık takvımı yapmak ıstıyorum yapamadım bır turlu yardımmmm lutfen
canm progestan da agrı olmadı bende cok fena bas donmesı uyku ve bulanık görme oluyordu ayağa kalkamıyordum yanı o derece ama o soyledgın belırtıler çatlama ıgnesınden sonra oluyor acaba senınkı çatlatma ıgnesımıBen o ignegi vurulduktan sonra goguslerim hassaslasiyor ara ara kasiklarima cok hafif agrilar giriyor normal mi ignenin etkisimi bu ozlemcim
teşekkürler canm yaptım sonunmdaOzlemcim senin profil isminin hemen altinda arama butonu var orayi tikla hamilelik takvimi yaz cikiyor ekleyenlerin uzerinden sende yapabiliyorsun.
canm yınede sen dıkkat et bel ustu yat sureklı kalkmaBen o ignegi vurulduktan sonra goguslerim hassaslasiyor ara ara kasiklarima cok hafif agrilar giriyor normal mi ignenin etkisimi bu ozlemcim