Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

canm yınede sen dıkkat et bel ustu yat sureklı kalkma
Canim benim dinlenme sansim pek yok hem tatile geliyorum telas var hemde esimin ilk evliliginden Olma iki cocugum var bizimle kaliyorlar burda okullar acik sabahin erken saatinde kalkip gecenin bir saatine kadar ayaktayim :(

Canim benim dinlenme sansim pek yok hem tatile geliyorum telas var hemde esimin ilk evliliginden Olma iki cocugum var bizimle kaliyorlar burda okullar acik sabahin erken saatinde kalkip gecenin bir saatine kadar ayaktayim :KK43:
aaa zormuş canm ısın cok haklısın ... ama tatıl yapmak ıyı gelır duşunmezsın belkı eskısı kadar surprız bebıs olr

canm progestan da agrı olmadı bende cok fena bas donmesı uyku ve bulanık görme oluyordu ayağa kalkamıyordum yanı o derece ama o soyledgın belırtıler çatlama ıgnesınden sonra oluyor acaba senınkı çatlatma ıgnesımı
bana da doktor progestan verdi ve yan etkilerini okudukça çok korkuyorum pazar günü başlayacağım.

Yan etkileri neler canim...
canm şöyle anlatayım ben aşılamadan ıtıbaren 15 gun günde 2 tane aldım ve hamıle olduğumu ogrenınce dr 1 tane alman yeterlı ded ....ıayakta duramıyordum cok fena uyku yapıyor bulanık görme bas donmesı yapıyor sersem gıbı dolanıyordm ortada... şimdi günde 1 alıyorum daha ıyıym uyku yapıyor ama dıgerlerı cok olmuyor

canm şöyle anlatayım ben aşılamadan ıtıbaren 15 gun günde 2 tane aldım ve hamıle olduğumu ogrenınce dr 1 tane alman yeterlı ded ....ıayakta duramıyordum cok fena uyku yapıyor bulanık görme bas donmesı yapıyor sersem gıbı dolanıyordm ortada... şimdi günde 1 alıyorum daha ıyıym uyku yapıyor ama dıgerlerı cok olmuyor
Bende adet olacam agrilarim var sanirim turkiyeye geldigimde bende asilama yapacam senin ilk asilamada tuttu dimi

Özlemim Hayırlısı olsun canım çok çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hemen anlat bana neler kullandın? Allah'ım kendim gibi sevindim Rabbim banada nasip etsin inşallah
cook teşekkür edrım canm saoll.. ben bu AYaşılama yaptırmıştım o tuttu hala ınanamıyorumm ya şaka gıbı :) yarın sabah keseyı görmek ıcın gıdıcz ınsallah sağlıklı bır sekılde kucağıma alrım ve rabbım tum ısteyenlere versın.....inşallah yakın zamnda senden de güzel haber alırız ve mutlu oluruz

Hayirlisi balim ya insallah bu ay bebis gelirde yan etkileri tuzu biberi olur
aynen canm oyle oluyor beni hastaneye kaldırdıklarında kıvranıyordum ağrıdan ogleye kadar cektım ama pozıtıf sonucu duyduğum da sankı o şiddetlı agrılarm sınek ısırığına dondu cok güzel bır duydu inşallah sızlerde yaşarsınız cok cok dua edıyorum sızlere

Özlemim Hayırlısı olsun canım çok çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hemen anlat bana neler kullandın? Allah'ım kendim gibi sevindim Rabbim banada nasip etsin inşallah
canm bu arada bende hıcbır belırtı olmadı hatta olmayınca ben aşılama tutmadı dıye düşünüp tahlıle gıtmedım

Hayirlisi balim ya insallah bu ay bebis gelirde yan etkileri tuzu biberi olur
inşallah diyeyim ama formaliteden. bu ay pek şansımız yok diye düşünüyorum. çünkü olması gereken zamanlarda birlikte olamadık. kısmet değilmiş ya allahım en hayırlı zamanda nasip etsin hepimize inşallah

Bu ay ben de serophene kullandım.ancak yanında bitkisel kürler de yaptım.iki güzel yumurtanın haricinde ufak folikuller de oluştuğu için çatlatma iğnesi vermedi doktorum.kan tahlili yaptırdım.çok şukur kendiliğinden çatlamış.bat a iki gün var.adet olacakmışım gibi kasıklarımda batmalar var.inşallah olmam diye dua ediyorum.bu arada kendimi bildim bileli pkoluyum ve ilaçsız adet olamıyorum.hamişler annelerin duaları kabul olurmuş.biz gebe kalamayanlara dua edin bol bol. bizim de yüzümüzü güldürsün Allah.Artık ben de hamileyim demek istiyorummm.

Back
X