Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Bende de pko varmış :( yumurtalarım seropheneye rağmen buyumedi yarin yine doktora gidicem ilaçları arttıracak LH FSH dan yuksek çıktı hormon testinde allah büyük diyorum

Bende de pko varmış :KK43: yumurtalarım seropheneye rağmen buyumedi yarin yine doktora gidicem ilaçları arttıracak LH FSH dan yuksek çıktı hormon testinde allah büyük diyorum
Çok geçmiş olsun. İlacı ben de günlük iki tane içiyordum. Tek sıkıntım aşırı ateş basması hele ki bu sıcaklarda mahvetti beni. Dün diğer doktorumda bundan sonra kullanma dedi fakat bu gittiğimlr ilgili yorumlar çok iyi, o yüzden daha çok güveniyorum sanki. Bir de arkadaşlar trombofili testinizi mutlaka yaptırın çünkü şu an en çok düşük yaşanma nedeniymiş. Devlet hastaneleri üstüste düşük yaşamadan yapmıyorlar. Özel bir kuruma gidin( tüp bebek merkezi gibi) aynı gün kanınız alınır, sonuç da 4-5 güne çıkar.

Merhaba hanımlar, bende 4 yıllık evliyim, ilk başlarda çocuk istemedik, son bir yıldır da uğraşıyoruz, daha önce doktara gitmiştim, testlerim normal çıktı olur dedi doktor, ancak bir yıl içinde doğal yolla maalesef hamile kalamadım geçen hafta doktara gittim, eşimle beraber onunda testlerini yaptırdık yine ikimizde problem çıkmadı, doktor bana 5 gün kullanmam için serophene yazdı bu c.tesi tekrar gidicem kontrole , inşallah bir problem çıkmaz, çok korkuyorum, :KK46:

Merhaba hanımlar, bende 4 yıllık evliyim, ilk başlarda çocuk istemedik, son bir yıldır da uğraşıyoruz, daha önce doktara gitmiştim, testlerim normal çıktı olur dedi doktor, ancak bir yıl içinde doğal yolla maalesef hamile kalamadım geçen hafta doktara gittim, eşimle beraber onunda testlerini yaptırdık yine ikimizde problem çıkmadı, doktor bana 5 gün kullanmam için serophene yazdı bu c.tesi tekrar gidicem kontrole , inşallah bir problem çıkmaz, çok korkuyorum, :KK46:
Hiç korkma ben günlük 2 tane kullandım tek sıkıntısı çok fazla terleme yapıyor. Eğer çevrende menapoza giren birisi varsa onu gözlemle çünkü hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorsun:) ama çok geçici bir süreç ilaç bittiği an etkileri de geçiyor. Bir de her bünye farklı sonuçta belki bendeki etkiler sizde görülmez. İnşallah faydasını görürsünüz

Hiç korkma ben günlük 2 tane kullandım tek sıkıntısı çok fazla terleme yapıyor. Eğer çevrende menapoza giren birisi varsa onu gözlemle çünkü hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorsun:) ama çok geçici bir süreç ilaç bittiği an etkileri de geçiyor. Bir de her bünye farklı sonuçta belki bendeki etkiler sizde görülmez. İnşallah faydasını görürsünüz
sonuç alabildiniz mi? bebiş geldi mi?

sonuç alabildiniz mi? bebiş geldi mi?
LÜTFEN YARDIM EDİN 3 yıldır evlıyım 3 aydır tedavı goruyorum serophene ve ovıtrella bu 3. ayım yumurtlamamın uzerı nden 8 gun gectı sızce erken gebelık testı ıle gebelık varsa cıkar mı bıde serophene ve ovıtrella ıle hamıle kalan var mı nolur yardımcı oldun

LÜTFEN YARDIM EDİN 3 yıldır evlıyım 3 aydır tedavı goruyorum serophene ve ovıtrella bu 3. ayım yumurtlamamın uzerı nden 8 gun gectı sızce erken gebelık testı ıle gebelık varsa cıkar mı bıde serophene ve ovıtrella ıle hamıle kalan var mı nolur yardımcı oldun
Kimse yokmuuuuuu biri bişey desin de umut olsun bana

Mrb ben yeni uye oldum hamile kalmak istiyorum ama olmuyo dr gittik esim ve ben hic hi sorun yok ama 10 aydir yok hic bisey simdi bu serophene. Diyr bi ilac varmis onu kullanmayi dusunuyorum ama nasil kullaniliyo bi bilgi verirmisiniz acaba yardimci olun lutfen

herkese mrblar hayırlı akşamlar arkadaşlar... ben de yaklaşık bir yıldır çocuk istiyordum ama olmuyordu eşimde de bende de bir sıkıntı olmamasına rağmen...önce ilk 6 ay beni kimse kaale almadı doktorlar hep geçiştirdi olur bekle diye. 1 sene sonunda gittiğim doktor da o şekilde göndermeye kalkınca yeter artık dedim bişeyler verin bana! işte o zaman ılk defa serephone ile tanıştım :) bi heycan başladım hemen oluvercek gibi gelmişti en başta ama o ay hüsran oldu benim için... 2. ay da öyle. sonrasında rahim filmi talep ettim iyiki onu yaptırmışım bazı polipler varmış rahimde ve onlar alındı. sonra iki ay daha ilaç ve hüsran! işte o zaman dedim ki madem herhangi bir sıkıntı yok bizde Rabbim ne zaman ol derse olacak ve ben o anı beklemeye başldım. ilacı bıraktım o ay onun yerine incir kürü bal tarçın hurma tozu bunları kullandım. ovulasyon testi alıp günlerimi o şekilde takip etmeye başladım. bi rahattım ki o ay sormayın gitsin :) veeeeeeeee Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki o ay ben hamile kaldım...kızlar diyeceğim o ki herşeyin vakti saati var kendinizi boşa strese sokmayın..Rabbim gönlünüze göre versin inş tez zamanda sizlere de nasip etsin. sormak istedikleriniz olursa cvplyablrm bu arada...

Merhaba arkadaşlar bende bu ay basladim 2,5 senelik evliyim.Adetimin 3. günü gittim erkesi gün serophene ve estrofem günde bir tane kullanmaya basladim.serophene beş gün kullan dedi bu ayin 16,sinda kontrole gidicem insallahb yumurtaliklarim saglikli bir şekilde büyümüştür inşallah hepimiz hamileligi tadariz

Bende bu ay basladim tedaviye polikistikover ve gizli seker var bende.serophene verdi doktor 5 gun ictim bi kac kez kontrole cagirdi ama catlatma ignesinden hic bahsetmedi?adet olursam 2. Gun cagirdi olmazsam gunum gecince gidecegim.ayrica seker icinde ilac yazmasi icin dahiliye doktoruma yonlendirdi.seker icinde ilac kullaniyorum.

Merhaba arkadaşlar bende bu ay basladim 2,5 senelik evliyim.Adetimin 3. günü gittim erkesi gün serophene ve estrofem günde bir tane kullanmaya basladim.serophene beş gün kullan dedi bu ayin 16,sinda kontrole gidicem insallahb yumurtaliklarim saglikli bir şekilde büyümüştür inşallah hepimiz hamileligi tadariz
insallah :) nasilsin simdi gelismeler neler?insallah istedigin gibidir hersey

insallah :) nasilsin simdi gelismeler neler?insallah istedigin gibidir hersey

Merhaba arkadaşlar bende bu ay bu ilacı kullanmaya başlayacağım bana doktorum adetin 2. günü kullanmamı söyledi kullanan arkadaşlar bu ilaca kaçıncı gün başladınız ve sonuç alanınız oldu mu.

Ben adet oldum doktora gittim prolaktin 127 cikti endokrine yonlendirdi dahiliye doktorum.kadin dogumcumada soyledim sonucu bu ay ilaca ara verelim dedi sonuca gore bakalim dedi.bende bu ay akisina biraktim adet olunca tekrar olcturecem yine yuksek cikarsa mecbur endokrine gidecegim.

Back
X