Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Slm kızlar bende biraz önce Dr dan geldim serephone verdi 5 gün kullanacam 18 inde muayenem var Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize

Benim 2.ayım tek doz aldım yine bakalım yalnız bende iğne takip yok adetin 14.günü ile 22.günü gün aşırı dedi bakalım hayırlısı

Benim 2.ayım tek doz aldım yine bakalım yalnız bende iğne takip yok adetin 14.günü ile 22.günü gün aşırı dedi bakalım hayırlısı
Bende 28 ocakta gidicem ,adetin 14. Gününe denk geliyor yumurtaları ölçüm yapıp çatlatma iğnesi kullanıp kullanmiyacagima karar verecek bende hiç ağrı felan yok 5 tane kullandım dün sonuncuyu attım bekliyoruz hayırlısı ni diliyorum Rabbimden ,sende inşallah hayırlı haberler alırsın arkadaşım.

Selam kızlar birsey soracağım bana ilk arastirmalarda hersey normal dediler bir sey yok dediler eşimde varikosel çıktı şimdi o ameliyat olacak ben baska bir doktora gittim ultrason da birsey yok dedi tahlillerde de adetin üçüncü gunu gel dedi gittim tahlil verdim birde bu serophene isimli haptan verdi bh ne işe yarıyor

Selam kızlar birsey soracağım bana ilk arastirmalarda hersey normal dediler bir sey yok dediler eşimde varikosel çıktı şimdi o ameliyat olacak ben baska bir doktora gittim ultrason da birsey yok dedi tahlillerde de adetin üçüncü gunu gel dedi gittim tahlil verdim birde bu serophene isimli haptan verdi bh ne işe yarıyor
Yumurtaları uyarıyor cnm bende bu ay kullandım bugün Dr kontrolüm vardı adetin 13. Gunundeyim 11mm şeklinde yumurtalarım varmış biraz istedigimizden küçük olması gerekenen az 16 mm dedi Dr ama yinede gün aşırı bir hafta boyunca ilişki dedi yinede Rabbinden ümit kesilmez sonucu bekleyip göreceğiz inşallah

Canim rabbim isteyen herkese versin benimde kontrolum var bakalim ne diyecek ins en kisa zananda gelir bebisin

Amin canim benimde haplarim bitti bu aksam son yarin sabah yumurtaliklarina bakacagim dedi bakalim ne olacak canim umitte umutta rabbimden guzel rabbim sana en hayirlisindan evlad versin insaallah

Merhaba arkadaslar bende serophene kullandim ve o ay hamile kalmistim. Ama dusuk yaptim.allah hayirlisiyla kucagimizada almayi nasip eder bi gun ins

Bende muayene oldum ilac az fayda etmid yumurtaliklar hala küçük bu ay hamile kalacagindan umitli degilim adetinde gel yine haptan baslicaz dedi :(amin canim

Canim mm soylemedi dediki nirmali 16 17 dir ama bak senin cok guzel yumurtalarin var mevcud ama hafuf kucukler dedi gosterdi ben kac milim oldugunu sormadim ama cok sasirdi nasik fayda etmez diye yanlis mi kullandim canim sen nasil kullandin

Öncelikle herkese selamün aleyküm :). Aranıza yeni katıldım 3,5 aylık evliyim adetlerimde sıkıntılar yaşadım ve bu ay doktora gittim.Sol yumurtalığımda azda olsa tembellik varmış.Bazı değerlerime baktı ve tahlil sonucumun iyi olduğunu söyledi.Adet olmam için progestan verdi ve ilacın 4. günü adet oldum.Adetin 5. günü ise seropheneye başlamamı beş gün kullanıp bittikten iki gün sonra gün aşırı ilişki önerdi.Ayrıca hamile kalmazsam 4 ay bu ilaca devam etmemi de istedi.Bende bu ay ilk kullanımdaki deneyimi yaşayacağım inşallah.Bakalım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Birbirimiz için dua edelim. :)

Selam kızlar bir haftadır serephone kullandım dün akşam bitti ilacım salı günü doktora gidicem büyük ihtimalle çatlatma iğnesi yapıcak geçen ay da klomen dostinex ardından çatlatma iğnesi olmuştum progeston sonuçum geçen ay çok güzel demişti ama gebe kalmadım bakalım bu ay ne olucak

S.a arkadaslar bende bugun dr gittim.adetimin 1.gunu baslacak bu ilaca.talimatina gore gidecem.iki xdusugum vardi kalp atisi durmasindan.gunde 1 tane aksatmadan bebe aspirin icmemi soyledi ve hamile kalinca bu defa gobekden igne ile destek vermemiz gerekirmis stersde asla en azamiye indirmemiz gerekmis..gelismeleri yazarim bende bilgilendirmek amacli

kızlar ben bu ilacı ilk kullandıktan iki gün sonra karnımın sağ tarafına göbeğe yakın kısma bir ağrı girdi kaşıntı falan olmaya başladır iki aydır devam etmekte bir kez dahiliyeye gittim karnımda bir şey olmadığını söyledi.Acaba ilaç yumurtalıklarıma zarar vermiş olabilir mi ağrı ve kaşıntı hiç geçmiyor.ilacı bu ay ikinci kez kullandım.

Dr muanesi sonrasi kullanmadin mi ilaci arkadasim...dr arayip bir bilgi vermesilin bence ve kendi kafamiza kullanacagimiz bir ilac degil..

Dr muanesi sonrasi kullanmadin mi ilaci arkadasim...dr arayip bir bilgi vermesilin bence ve kendi kafamiza kullanacagimiz bir ilac degil..
ah evet doktor verdi 4 ay kullan hala bebek olmadı ise gel dedi.ilk kullanımdan sonra baya ağrım oldu şimdi 2. kez kullandım ağrı azaldı ama geçmedi :(

Bence zamana birak dr guven kafaya takincada haliyle geriliyoruz is dahada uzuyor.rahat ol hayirlisi ne zamansa o zaman kismet olur ins.

Bence zamana birak dr guven kafaya takincada haliyle geriliyoruz is dahada uzuyor.rahat ol hayirlisi ne zamansa o zaman kismet olur ins.
Amin Allah'tan hayırlısını dilemekten başka bir çare yok her şey ondan.Ben çok takmıyorum sadece bir hastalığım var tedavi olmasını istiyorum :) Bebeği Rabbim nasip edecekse her koşulda verir.

Back
X