Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah adetinle soker goturur kisti..bildigim kadariyla ama sorunlu olmuyor adetle geciyor bu kistler...hic sanvim filan olmadi belli belirsiz boyle ama kendimi cok yorgun hissediyorum...hakkimizda hayirlisi beni pazartesiye cagirdi bakalim tedavide ne takip edecek yumurtalarin durumuna gore catlatma ignesi verir mi bilmem...
:) cok sevindim hadi hayirlisi...benimde bugun aksam serophene bitiyor pazarteside dr randevu bakalim yumurtalarim orada mi...gelismeleri yazacam insallah hersey cok guzel olacak....hepimiz icin..bende adetten sonra kontrolo gitcem başladı çok şükür.İnşallah en yakın zamanda bebişler gelirler :)
çok güzel çok sevindim :) bende yakında doktora gidecem inşallah kist eridimi bakalım :)S.a arkadaslar..bugun dr randevun vardi ya gittim geldim...sol yumurtam2.53 cm super dedi dr..yumurtamin resmini suan ekledim gormeniz acisindan...ayin 28 de progestan destegine basliyacam sabah ogle aksam...persembe ve cumartesi kesinlikle iliski dedi geri gunler sizin isteginiz dedi...suan baslangic cok sukur iyi serophene arti yonde destek verdi bana...catlatma ignesi vermedi normal catliyor diye sanirim...suan icin bende gelismeler boyle...
bugün doktora gittim ne yazık ki 7 cm den sadece 1 cm gitmiş doktor pek ümitvar değildi doğum kontrol hapı verdi.:) erimisdir arkadaşım hem fazla sürmüyor onların erimesi...bu ara da ben her gün bir tane bebe aspirine devam dr um aksatmadan icmem gerektiğini belirtmişti...hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah...istediğimiz hayırlısı değilse de Allahimiz hayirlinkilip nasip etsin bizlere yarabbim...??
bugün doktora gittim ne yazık ki 7 cm den sadece 1 cm gitmiş doktor pek ümitvar değildi doğum kontrol hapı verdi.nolacak bilmiyorum çok acele ettiniz dedi.Kendim ettim bir nevi.
dün soğan kürüne başladım ama onun içinde 3 cm büyük kiste etki etmiyor yazıyordu.yinede başladım Allahtan hayırlısı ama bu benim için büyük bir ders oldu asla acele etmemeli Allahın işine karışmaya çalışmamalıydım :) Nasipten ötesi yok :)Bitkisel kurler kullan netden bakarak arkadaşım hizlandirirsin iyilesmeni..?neticede1cm de olsa gidiyor işte üzme kendini dur bende bakayım bu konuda ne iyi geliyor
dün soğan kürüne başladım ama onun içinde 3 cm büyük kiste etki etmiyor yazıyordu.yinede başladım Allahtan hayırlısı ama bu benim için büyük bir ders oldu asla acele etmemeli Allahın işine karışmaya çalışmamalıydım :) Nasipten ötesi yok :)
sende dikkat et bende kendi çatlıyor diye iğne vermedi sandım.çatlamamış büyümüş kist olmuş.Aynennnn oyle...bende baktim sogan kuru iyi geliyormus...bence cm bakma yinede dene ne kaybedersin ki hadi hayirlisi bakalim...
sende dikkat et bende kendi çatlıyor diye iğne vermedi sandım.çatlamamış büyümüş kist olmuş.
o zaman iyi ve içimde ki his olacak diyor İnşallah bebiş gelicek .Rabbim hayırlı evlatlar versin :)Zaten 7 sine kadar muddet verdi 28 de progestana basliyacam gunde 3 kere...ya gebelik ya da adet olacam dr gozetiminde yani..herseyin hayirlisi zamana kaldi gerisi bekliyelim gorelim bakalim..
:) insallah canim hepimizin yuzunu guldursun rabbimiz...yarin 28 progestana basliyacam herseyin hayirlisi herkese insallah...Bu arada takiplerinizi yzarak bilgilendirirseniz cok iyi geliyor okudukca...o zaman iyi ve içimde ki his olacak diyor İnşallah bebiş gelicek .Rabbim hayırlı evlatlar versin :)
benim moralim çok bozuk ağrılar başladı yine acaba gerimi büyüyor bilmiyorum en kısa zamanda doktora gitcem inşallah.:) insallah canim hepimizin yuzunu guldursun rabbimiz...yarin 28 progestana basliyacam herseyin hayirlisi herkese insallah...Bu arada takiplerinizi yzarak bilgilendirirseniz cok iyi geliyor okudukca...
benim moralim çok bozuk ağrılar başladı yine acaba gerimi büyüyor bilmiyorum en kısa zamanda doktora gitcem inşallah.
sadece kilo aldığımda bozuluyordu adetim.bugün gittim doktora büyümemiş küçülmüş 5 buçuk olmuş ama eşimde sorun çıktı bakalım ne olacak tek testle pek gvenilir olur mu bilmiyorum inşallah herşey hayırlıs olur :)Moralini bozma canim neticede hersey olacagina variyor...gerekirse yine gidersin zaten...senin smdi yakin zamanda kist olustu oncesinde adet duzenin filan tammiydi..
sadece kilo aldığımda bozuluyordu adetim.bugün gittim doktora büyümemiş küçülmüş 5 buçuk olmuş ama eşimde sorun çıktı bakalım ne olacak tek testle pek gvenilir olur mu bilmiyorum inşallah herşey hayırlıs olur :)
İnşallah eşimdeki sorunda bir çözülse :)Eee iste :) ne guzel bozma moralini daha...hersey yoluna giriyor zamanla zaten...