Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayirlisi canim :)benim kistim yedi cm den 2 buçuğa düşmüş bir aya tamamen erir gibi :) hormon tahlili de verdim bakalım onlar nasıl :)
senin bence doktora görünmen lazım en iyi o bilir Allah yardımcın olsun.Doğum kontrol hapını serophone ile birlikte mi kullandın anlamdım eğer serophone yeni bitmişse iki gün sonra gün aşırı ilişki demişti doktor bana.Merhabalar benim de sizlerinkine benzer bir hikayem var.serophene i ilk bu ay kullandım 22 haziran da kontrolüm vardı ama ultrason bozulmuş ve Doğu da çok seçeneğim yok maalesef.son iki aydır kist için doğum kontrol hapı kullandım bu da adet düzenimi değiştirdi.doktora ulaşamıyorum ne yapmalıyım??? Gün aşırı ilişki mi olsa? Ramazan da malum.rabbim çok bekletmesin hayırlı sağlıklı bebişler versin hepimize
Can'ım tşk ederim cvbın için.hayır doğum kontrol hapını kist için kullandım kist geçti sonra serophene kullandım ama doktoruma ulaşamıyorum başka doktora gitmek ne kadar sağlıklı olur?çok da sancım var her iki tarafımda adet sancısı gibi!senin bence doktora görünmen lazım en iyi o bilir Allah yardımcın olsun.Doğum kontrol hapını serophone ile birlikte mi kullandın anlamdım eğer serophone yeni bitmişse iki gün sonra gün aşırı ilişki demişti doktor bana.
Kafana takma daha o zaman canim...zamana birak insallah olacak...Tahlil sonucumda iyi çok şükür normal yolla hamile kalabilirmişim ama beklememi söyledi doktor. :) çok şükür kafam rahatladı
Merhabalar benim de sizlerinkine benzer bir hikayem var.serophene i ilk bu ay kullandım 22 haziran da kontrolüm vardı ama ultrason bozulmuş ve Doğu da çok seçeneğim yok maalesef.son iki aydır kist için doğum kontrol hapı kullandım bu da adet düzenimi değiştirdi.doktora ulaşamıyorum ne yapmalıyım??? Gün aşırı ilişki mi olsa? Ramazan da malum.rabbim çok bekletmesin hayırlı sağlıklı bebişler versin hepimize
Canım korkutmak istemem sadece önlem olsun diye söylüyorum o ilacı içtikten sonra bende sağda ağrı oluştu meğer kist yapmış o nedenle sende başka doktor bile olsa görün benceCan'ım tşk ederim cvbın için.hayır doğum kontrol hapını kist için kullandım kist geçti sonra serophene kullandım ama doktoruma ulaşamıyorum başka doktora gitmek ne kadar sağlıklı olur?çok da sancım var her iki tarafımda adet sancısı gibi!
Haklısın Can'ım kistim yeni geçti zaten korkmuyor da değilim ama herşey nasip.inşllh tez Zaman'da bizim de sağlıklı hayırlı bebişlerimizi olsunCanım korkutmak istemem sadece önlem olsun diye söylüyorum o ilacı içtikten sonra bende sağda ağrı oluştu meğer kist yapmış o nedenle sende başka doktor bile olsa görün bence
eğer nasipte varsa onunda bir zamanı vardır gelince olur, keyfine bakmaya çalış eşinle hayatını yaşa aklında hep bu düşünce ile yaşama bazı şeyler ummadığımız zamanda bizi bulur :) sadece kalpten inan olacağına :)Haklısın Can'ım kistim yeni geçti zaten korkmuyor da değilim ama herşey nasip.inşllh tez Zaman'da bizim de sağlıklı hayırlı bebişlerimizi olsun
ne yaptın doktora gidebildin mi?Haklısın Can'ım kistim yeni geçti zaten korkmuyor da değilim ama herşey nasip.inşllh tez Zaman'da bizim de sağlıklı hayırlı bebişlerimizi olsun
Ay inşallah olmuştur ve uğraşmak zorunda kalmazsın :) Beni sorma basit bir durumu büyük sorun haline kendi elimle getirdim.Şimdi iyim çok şükür.Can'ım maalesef doktorumun ultrasonu hala bozuk bayram sonrası dedi başka bir doktora Çarşamba gününe randevu buldum ancak.bu arada yumurtamın çatladığını düşünüyorum çünkü yapış yapış akıntı dün geldi ama çok sancım var bulantım var oruç bir yandan(( tşk ederim ilgine.senin rahatsızlığın nedir canım
aynen kesinlikle bu yaşıma kadar kist nedir bilmedim acele ettim doktora gittim serophone verdi iki ay kullandım 7 cm kist oldu.Başka doktor ile devem ediyom şuan sadece kilo versem yetermiş kist eriyor çok şükür en son 2 buçuk oldu oda bir aya geçer inşallahİnşşlh Can'ım :) benim oluşan kist bile doktora başlayınca oldu stres ve acele davranmak sağlığımı bozdu.kendi haline bıraksak şimdi çoktan bebiş gelmişti.allah şifa versin sana da canım
bende sadece kist yaptığı için fazlaca ağrı olmuştu başka bişi olmadıİlaçlık bir durumunun olmaması çok iyi verirsin inşllh Can'ım .bir şey soracağım bu serophene bittiğinden bu yana sancım bulantım hiç geçmiyor sizde de böyle etkiler oldu mu???
Merhaba canım bu ileti çok önce yazılmış ama ben belki cevap verirsin umudu ile yazıyorum. Doktora dün gittim adetimin 3. Gününde bana serophene verdi sabah akşam5 gün kullan dedi. 10 gün sonrayada tekrar çağırdı. Şimdi 10 gün sonra 14. Günü oluyo o zamana yumurtam çoktan çatlamış mı olur yoksa çatlatma iğnesi yapacak mı hiç bahsetmedi kafam karıştı şimdi benim. Ne yapmalıyımhadi hayırlısı ama dikkatli ol en ufak ağrıda doktora git bende sabah akşam kullandım iki ayda beşer gün