- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.835
- 723

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can'ım ilacını kullan düzenli olarak inşllh güzel sonuç verir.yumurtalarında çatlama sorunu var mıydı?muayene gününü kaçırma sakın benim doktoruma ulaşamadım çok sancım var.herkese iğne yapmıyorlarZeynepantepli canım bende dün bu ilacı yani serophene kullanmaya başladım adetimin 3. Günüydü. Sabah akşam kullanıyorum. Doktor 10 gün sonrayada tekrar çağırdı o zamana benim yumurtam kendi mi çatlar yoksa çatlatma iğnesi yapacak mı hiç bahsetmedi şimdi ne yapmalıyım
selam canım yumurtanın gelişimine bakmak için çağırmış olmalı :)Merhaba canım bu ileti çok önce yazılmış ama ben belki cevap verirsin umudu ile yazıyorum. Doktora dün gittim adetimin 3. Gününde bana serophene verdi sabah akşam5 gün kullan dedi. 10 gün sonrayada tekrar çağırdı. Şimdi 10 gün sonra 14. Günü oluyo o zamana yumurtam çoktan çatlamış mı olur yoksa çatlatma iğnesi yapacak mı hiç bahsetmedi kafam karıştı şimdi benim. Ne yapmalıyım
Canım aslında benim yumurtam 16 mm falan oluyordu ilaç kullanmadan ve çatlama sorunu da yok demişti doktor ama 6 aydır korunmuyorm ve bebiş olmayınca süreci hızlandırmak için gittim çünkü yaşım 30. Doktorda bana bunlaro verdi düzenli saatlerde alıyorum canım randevum haftaya cuma o zamana kalmadan yumurtam çatlarsa nolcak peki onu anlamadım yani iğneye gerek kalmayacak mı??Can'ım ilacını kullan düzenli olarak inşllh güzel sonuç verir.yumurtalarında çatlama sorunu var mıydı?muayene gününü kaçırma sakın benim doktoruma ulaşamadım çok sancım var.herkese iğne yapmıyorlar
Canım ilaçsız yumurtam 16 mm falan kadar büyüyordu zaten ama daha fazlası için ilaç verdi belkide. Peki o zamana yumurtam çatlarsa nolcak onu merak ediyorum iğneye gerek kalmayacak mı?? O zaman ben reglim bitince gün aşırı ilişki olursa kaçırmam inşallah. Ama zaten benim yumurtlamam 12. Veya 13. Gün oluyodu şimdi daha erken mi olur acaba ilaçların etkisiyle? Sende nasıl olmuştu canım?selam canım yumurtanın gelişimine bakmak için çağırmış olmalı :)
S.a 10.gun ultrasyonla yumurtayi icinde tasiyan folikulun buyuklugune bakarak karar verecek..yeterince buyuk ve catlayacak gibiyse catlatma ignesi vurmadi bana..eger gerekirse catlatma ignesi vurdurup iliski gunlerini soyleyip bekliyeceksiniz artik..g.olsun hayirlisi olsun insallah...Merhaba canım bu ileti çok önce yazılmış ama ben belki cevap verirsin umudu ile yazıyorum. Doktora dün gittim adetimin 3. Gününde bana serophene verdi sabah akşam5 gün kullan dedi. 10 gün sonrayada tekrar çağırdı. Şimdi 10 gün sonra 14. Günü oluyo o zamana yumurtam çoktan çatlamış mı olur yoksa çatlatma iğnesi yapacak mı hiç bahsetmedi kafam karıştı şimdi benim. Ne yapmalıyım
Peki ben gitmeden önce çatlarsa yumurta yani daha erken çatlarsa bi sorun olmaz herhalde. Ben gün aşırı ilişki ile değerlendirirsem kaçırmam inşallahS.a 10.gun ultrasyonla yumurtayi icinde tasiyan folikulun buyuklugune bakarak karar verecek..yeterince buyuk ve catlayacak gibiyse catlatma ignesi vurmadi bana..eger gerekirse catlatma ignesi vurdurup iliski gunlerini soyleyip bekliyeceksiniz artik..g.olsun hayirlisi olsun insallah...
Arkadasim esinizede bir baktirdiniz mi...esimin yegeni 1 yil oldu evleneli durmadan gelin dr goturduler sonunda damat dan dolayi olmuyormus care tup bebekmis dusunun yani...Canım aslında benim yumurtam 16 mm falan oluyordu ilaç kullanmadan ve çatlama sorunu da yok demişti doktor ama 6 aydır korunmuyorm ve bebiş olmayınca süreci hızlandırmak için gittim çünkü yaşım 30. Doktorda bana bunlaro verdi düzenli saatlerde alıyorum canım randevum haftaya cuma o zamana kalmadan yumurtam çatlarsa nolcak peki onu anlamadım yani iğneye gerek kalmayacak mı??
Eşim sperm sayımı yaptırdı bi kaç ay önce canım hareketlilik falan normal dediler. Sonuçları tekrar doktoruma götüreceğim inşallah haftaya. Bizimkisi sebepsiz galiba canım inşallah bu tedavi işe yararArkadasim esinizede bir baktirdiniz mi...esimin yegeni 1 yil oldu evleneli durmadan gelin dr goturduler sonunda damat dan dolayi olmuyormus care tup bebekmis dusunun yani...
Aynı durumdayız yaş vs rabbim gönlüne göre versin.canım öncesinde çatlayacağını sanmıyorum doktorlar ayarlıyor kontrol gününü yumurta takibini stres yapma inşllh güzel haberlerle dönersinCanım aslında benim yumurtam 16 mm falan oluyordu ilaç kullanmadan ve çatlama sorunu da yok demişti doktor ama 6 aydır korunmuyorm ve bebiş olmayınca süreci hızlandırmak için gittim çünkü yaşım 30. Doktorda bana bunlaro verdi düzenli saatlerde alıyorum canım randevum haftaya cuma o zamana kalmadan yumurtam çatlarsa nolcak peki onu anlamadım yani iğneye gerek kalmayacak mı??
Amin Allah hepimizin gönlüne göre versin. Sende mi aynı ilaçları kullanıyorsun canım ne zamandır tedavinden sürüyo ve faydasını gördün mü??Aynı durumdayız yaş vs rabbim gönlüne göre versin.canım öncesinde çatlayacağını sanmıyorum doktorlar ayarlıyor kontrol gününü yumurta takibini stres yapma inşllh güzel haberlerle dönersin
Peki ben gitmeden önce çatlarsa yumurta yani daha erken çatlarsa bi sorun olmaz herhalde. Ben gün aşırı ilişki ile değerlendirirsem kaçırmam inşallah
Eşim sperm sayımı yaptırdı bi kaç ay önce canım hareketlilik falan normal dediler. Sonuçları tekrar doktoruma götüreceğim inşallah haftaya. Bizimkisi sebepsiz galiba canım inşallah bu tedavi işe yarar
İlk kez bu ay kullandım ama pişmanım Can'ım doktorum ilgisiz ve ilaç beni mahvettiAmin Allah hepimizin gönlüne göre versin. Sende mi aynı ilaçları kullanıyorsun canım ne zamandır tedavinden sürüyo ve faydasını gördün mü??
canımm sen doktoruna bırak kendini düşünme herşey olacağına varır :)Amin Allah hepimizin gönlüne göre versin. Sende mi aynı ilaçları kullanıyorsun canım ne zamandır tedavinden sürüyo ve faydasını gördün mü??
İlaç beni de mahvetti sürekli sersem gibi geziyorum uyku hali var birde çok duygusal ve depresif oldum dengem bozuldu sanki ama işte bebiş için katlanıyoruzİlk kez bu ay kullandım ama pişmanım Can'ım doktorum ilgisiz ve ilaç beni mahvetti
Öncelikle hayırla büyüt bebeklerini canım benim sormak istediklerim var sana benimde serophene bugün bitti birde rahime bebeğin tutnması için bi ilaç verdi onu hala kullanıyorum. Doktor bana yumurta takibi için adetimin 14. Gününü verdi ama benim bu ay adetim erken bitti ve doktora gitmeden büyük ihtimalle yumurtlama olur diye korkuyorum. Şimdi seninki kendiliğinden bi çatladı yoksa çatlatma iğnesi mi oldun??İlaci kullandiginiz zaman doktor takibinde olmaniz gerekiyor saolsun doktorum beni bilgilendrmedi ohss oldum asiri yumrtlamam olmustu butun vucudum su topladi bir hafta hastanede yattim suan cok sukur saglikli iki oglum var![]()