Serophene kullananlar...

benim bildiğim pco kist demek yumurta tembelliği farklı

arkadaşlar siteye yeni üue oldum bende adetim 4gün gecikti ilşkiden hemen sonra oldum gittim banada bu ilacı beşgün kullan tekrar gel dedei sorun yokmuş sadece yumurtalarda çok azbitembellik başlamış dedi bu ilaçtan sonrada iğnemi vurulucam bilgisi olan varsa lütfen yazsın bende 1 senelik evliyim çok istiyorum hepimizin en kısa zamanda olur inş.

selam kizlar

seraphone bu ay kullandim 14 aydir evliyim bakalim ne olacak....

serephone kullandım 7 gün önce de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum.. 5,6 ve 7. günler sabredemeyip test yaptım pozitifti 3 ü de.. garip bir duygu gerçek sonuç olmadığını bile bile ümitlenmek delirmiş olmalıyım :)

seni cok iyi anliyorum insallah hamislik testlerinde pozitif cikar....

bu arada ben sistit oldum yinee antibiyotik kullanmadim ama bugun dorduncu gun berbat haldeyim doktora gidicem serafon kullanmaninda icine ettim yani hayirlisi artik... keske hamile olsamdaaa butun acilari cekmeye raziym!!!!

kizlar serafonla hamile kalan kimse yok mu?

merhaba kızlar ben 15 aylık evliyim ve bende polikistik over sendromu var evlenmeden önde kistlerin büyümemesi ve adaet düzenlemek için doğum kontrol hapı kullandım şimdi bebek istiyoruz eşimin tahlillerinde bi problem yok doktor benim yumurtalıklarımın çoğalması için serophene verdi ve kontorole gittiğimde 21 ve 18 boyutuna ulaştığını söyledi şimdide crınone diye bi jel kullanıyorum ve bir hafta sonra hamile olup olmadığım anlaşıalacak kasıklarımda aşırı ağrı var bilgisi olanlar cevap yazabilirmi
çok istiyorum inş. rabbim hayırlısıyla nasip eder hepimizede....

Meraba arkadaslar bendede yumurta kalitesizligi var bunu yasayan varmi ne yapmam gerekiyor yardimci olurmusunuz

Merhaba arkadaşlar bende bu ay srephone klomenin bi diger markasi kullandım en son gittiğimde yumurtam 16 olmuştu doktor bugünden itibaren gun aşırı ilişkiye girin dedi çünkü daha önceki ay da klomen kullanmistim kendiliginden çatlamış ti bu arada ben pko luyum folik asit glukofen ve duphaston kullanıyorum adetim 3 gün gecti evde idrar testi yaptım cikmadi doktor bugün için kan testi ver dedi ama ben ümitsizim o yüzden gitmedim klomen adet gecikmesiyaparmi

Merhaba,
Seropheneyi adet birimin de mi kullanmamız gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…