Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu linki incele istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...tedavi-g246renlerin-payla351305m-alan305.html
canım bu linki incele istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...tedavi-g246renlerin-payla351305m-alan305.html
Serophene ve yumurta takibi ile hamile kalanlar oluyor.Ama bu çokta yüksek başarı şansı olan birşey değil.Hamile kalan var ama sayısı oldukça az.Ben buna benzer bir ilaç olan klomeni 3 ay kullandım saropenide 3 ay kullandım.Toplamda 6 ay yumurta takibi yapıldı fakat hamile kalamadım.İnşallah senin için vesile olur ve hamile kalırsın.Ben bir başarısız aşılamadan sonra şuan ikinci aşılamay geçtim. Henüz bir snuç alamdık.Hepimizin hakkında hayırlısı.
Mrb cnm,ben ocak ayında serophone kullandım ve 11 şubatta hamile olduğumu öğrendim,şuanda da 11 haftalık olduk..Rabbime şükürler olsun,doktorlar,ilaçlar hep vesile,bol bol dua et cnm ve sakın umudunu kaybetme,inş Rabbim isteyen herkese nasip eder bu duyguyu,inş bende hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağıma alırım yavrumu..
![]()
Ay çok sevindim. Allah sağ salim Kucağına alıp büyütmek nasip etsin. İnşaallah bize de bu ay veriri Rabbim. Umudumu kaybetmemeye çalışıyorum ama korkuyorum da ya hiç olmazsa diye.
Çok haklısın canım. Neredeyse aynı şeyleri yaşamışız. İnşaallah ben de senin gibi tez zamanda hamile olduğumu öğrenirim. Hayırlısıyla tabi.Cnmm sakın umudunun yitirme,bende aynı senin gibiydim,hamile olduğumu öğrenmeden 2 gece önce çocuğum olmuyo diye hıçkırıklarla ağladım,asla isyan değildi ama yinede çevrenin baskısı,her önüne gelenin abuk subuk sorular sorması çok sinirlerimi bozmuştu,birde tedavi süreci de kolay değil zaten,çok bunalmıştım ve bir anda patlamıştım,ama çok şükür Rabbime tam 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim,o yüzden sakın ha sakın moralini bozma,bol bol dua et,herşeyin bir zamanı var ve inan o zaman gelmeden kendimizi parçalasak da istediğimiz olmuyor cnm,hepimiz bir şekilde imtihan ediliyoruz,bu da bizim imtihanımız belki de bilemeyiz cnm...
Kızlar maaalesef bu ay da gebelik olmadı. Kırmızılarım geldi bugün(((((((((((
merhaba arkadaşım. moralini asla bozma. önümüzdeki ay inşallah her şey güzel olacak. bende dün dr a gittim serophene ve glifor verdi dün adetimin 4. günüydü 5 gün boyunca günde 2 tane alıcam. pazartesi tekrar kontrole gidicem. bende pko var. 9 aylık evliyim ama hemen tedavi istedim korkuyorum çünkü olmaz diye. umarım mayıs ayı bize uğurlu gelir, bizde gebe kalırız...
İnşaallah canım ben geçen ay kullandım olmadı. Bu ay hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum :)